reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam sie i ja. Dzisiaj Pospaliśmy z Janem do 10;30!!! Ale wczoraj po wycieczce do Wrocka nie spał cały dzień. Zasnął koło 19-ej i przespał kompanko. Chyba pierwszy raz ja sie w nocy pierwsza obudziłam, bo myślałam,że mi cyce rozsadzi koło 2 w nocy i musiałam go budzić na jedzonko.
Co do kombinezonu, to już mam z 5-10-15, bo siostra (chrzestna) zrobiła nam prezent w weekend. Kupiła nam na 74 i wydaję mi się ,że bedzie pasował.
Lenka , zazdroszcze Ci tego zamiesznia. Zobaczysz ,że bedziesz mkiło to wspominać. Trzymam kciuki.
Hefi-dobrze ,że mąż cały, a ubezpieczalni to nie odpuszczaj , bo należy Wam się.
Kasiek- trzymam kciuki kochana.

Czy wy też macie dzisiaj lenia? Maskra jak nic mi sie nie chce. W domu zimno bo piec nam pękł. Mamy już w domu zakupiony nowy, ale z racji tego,że nasz dom ma troche lat to trzeba dużo przerabiac pod nowy piec. Mąz pracuje , wiec dopiero wieczorami robi. Idę chyba kawusi się napić, może mne pobudzi do życia.
Miłego dzionka życzę.

reklama
No i wróciliśmy do Bydgoszczy, teraz organizujemy się na nowo :baffled: Fajnie tak wypocząć rodzinnie nad morzem, chociaż pogoda to nam nie dopisała :no:

Dziś mamy inaugurację przedszkola, od jutra młody będzie dziarsko maszerował to i czasu bedzie więcej dla Was, tymczasem nie dam rady Was doczytać i odpisać, przejrzałam posty tylko pobieżnie
hefi-oj strasznie Ci współczuję, ale jaka ulga, że mąż cały i zdrowy... Firmie ubezpieczeniowej bym nie odpuściła, niby z jakiej racji Wy macie być stratni przez ich ociągactwo :no:
ewela- no cudnie się prezentowałaś, fiu fiu
Lena- a ja juz zaciskam kciuki, zeby pogoda Wam dopisała :tak:

Zapraszam na ciacho marchewkowe z okazji ukonczenia 3mcy Lilianki :-D

ciasto_marchewkowe.jpg

Zapraszam na ciacho marchewkowe z okazji ukonczenia 3mcy Lilianki :-D

Zobacz załącznik 279677
Oooo... mniam:-) wszystkiego naj dla małej:-):***

a pozatym witam sie:-)
jesien juz nadeszla:dry: pogoda okropna... ehhh
pisalyscie coso strojach na zime... na taka jesienna aure mam bialo czerwony komplet i mu bede zakladac a jesli chodzi o zime to niewiem... on ma juz 65cm i 7kg... to na ile mu kupowac??? heh

a tak pozatym to nie nadrobilam was... za duzo postow mialam....;]

hefi-współczuję przeżyć. Dobrze że mąż cały.
koriander- gratki z okazji 3 miesięcy małej no i piękne ciacho, mniam

ja dziś padam. Mili daje w kość, zasypia tylko na rękach i to na chwile, ach....i ogólnie to mało je i wogóle.

U nas podobnie od wczoraj znowu jakis dramat, usypianie na rekach, i cyc 4 razy w nocy:no:... Na szczescie spi jeszcze w wozku tylko ze leje jak z cebra.. Ale u nas to chyba juz ten skok rozwojowy sie zaczyna, mam nadzieje

Elizka21 mysle ze kolo 80mc dobije zima :tak: kawal chlopa swoja droga..Dajesz rade z noszeniem? Mi juz plecy siadaja a Lili gdzies dopiero 5kg i pol chyba wazy

Ostatnia edycja:
Ale mam dziś jazdę z Majusia, chyba odreagowuje szczepienie, poprzednie jak miała to dwa dni spala, a teraz chyba tylko marudzenie i płacze będą:-( dobrze, że maż jest w domu, bo bym zwariowała :zawstydzona/y: teraz na szczęście przysnęła, oby na dłużej...
u nas wczoraj Jas mrudzil i byl rozdrazniony ale noc przespal ladnie, bez goraczkowania, dzis dosypia i jest spokoj
ale wczoraj tez bylam wdzieczna ze maz w domu
wiecie co, a wy zamawialyscie juz jakies rajstopki z allegro, bo ja kiedys zamawialam dla syna od sprzedawcy e-Dis i one takie beznadziejne były,ze w sumie wcale ich nie nosil,takie jakies sztuczne i sie zastanawiam jakie teraz kupic. Bo te co mam to z H&M i one sa super, meciutkie i wogole , mały w nich cały czas smiga,ale na allegro one w cholere drogie sa.
mi tez najabrdziej podobaja sie te z hm, sa takie mieciutkie a inne to cholera wie jakie przyjda

Kasiek trzymam kciuki za badanie
Koriander ale masz juz pannice, fiu fiu 3 miesiace to juz powazny wiek
a tak swoja droga to czas tak szybko zaczal mi leciec ze ani sie obejrze a Jasiek bedzie mature zdawal
jak ogladalam "Juno" to zatesknilam za tym pierwszym okresem maciezynstwa

a mnie cos wzielo i pieke sernik nowojorski
uwielbiam serniki

reklama
koriander-ciacho wygląda pysznie:-pnajlepszego dla trzymiesięczniaczki:-)

A ja obiadek popiłam karmi i spać mi się chce że ojej to chyba przez tą pogode i malutka też dziś cały dzień śpi

Do góry