reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena - chętnie!!!

Kochane, my dziś mamy kolejne USG bioderek... martwię się. Mam nadzieję że się poprawiło bo inaczej czekają nas jakieś szelki czy aparat korygujący... :( najgorsze jest to że nosi to dziecko przez 2 miesiące przez 24h na dobę... tylko do kąpieli i przewijanie się ściąga. Życzcie nam powodzenia.

Wiem że wiele z Was ma ten bujaczek 3w1 z małpką i hipciem... na początku mój był zadowolony, gadał z małpką a teraz nie chce w tym siedzieć... marudzi i nie patrzy w ogóle na zwierzaczki... czy Wasze maleństwa też się szybko nudzą zabaweczkami?

Piszecie że Wasze maluchy w dzień śpią w swoich łóżeczkach... mój zwykle na kanapie tam gdzie ja przebywam, ale dziś na próbę dałam go do łóżeczka i śpi ślicznie, więc nie jest źle.

Nadal czekam na nosidełko. Ciekawe jak się sprawdzi... Zyraffka - Ty to widzę masz taki drogi! Ja kupiłam za 120 z przesyłką za pobraniem. Na razie Łukaszek nie lubi? Może się przyzwyczai ;)

Miłego dnia kochane :) odezwę się jak wrócimy z USG, ale mamy dopiero na 16:00.

reklama
kasiek- powodzenia, napewno wszystko będzie dobrze, ale zawsze my mamy musimy się namartwić.
ja dostałam od przyjaciółki, kupiła używany, bo to cholerstwo strasznie drogie, nie na naszą kieszeń:) mam nadzieję, ze się przyzwyczai, narazie to jakoś za bardzo na pupie w nim siedzi i jest mu niewygodnie:(((

Witajcie

lena kochana jestes z tym zaproszeniem :),zeby Trzebnica była blizej to by sie zajechało sypnac ryzem pod koscioł :-D

Dopiero dzis sie wyspałam...

Własnie musze zakupic jakies rajstopki,bo mam tylko jedne i to z rozm.56

Ale mam dziś jazdę z Majusia, chyba odreagowuje szczepienie, poprzednie jak miała to dwa dni spala, a teraz chyba tylko marudzenie i płacze będą:-( dobrze, że maż jest w domu, bo bym zwariowała :zawstydzona/y: teraz na szczęście przysnęła, oby na dłużej...

Poruszyl ktos temat zimowych ubranek, wlasnie sie zastanawiam jaki rozmiar zimowego kombinezonu malej kupic (juz sobie upatrzylam i az mnie rece swedza :-D:-D) Teraz nosi rozmiar 62 czyli przez 3 mc urosla ok 12 cm, wiec wychodzi na zime 74cm, tylko ze na jesien znowu trzeba by cos innego, tez nie mam zadnej kurtki, tylko bluzy cieple z kapturami, w ktorych juz teraz chodzi bo zimno jak w... Tez tak wyliczacie rozmiar na zime?

Ja chyba jednak kupie rozmiar 80:szok::szok: bo teraz ma 68, więc 74 chyba będzie za małe:confused::confused:

Zapraszam Was kochane na ś☺lub;)ale fajnie by było gdybyście wszystkie przyjechały;)

dziękuje kochana za zaproszenie, wielka szkoda, ze być nie mogę, ale w piątek już wyjeżdżamy jedziemy na bibę z okazji 30stki szwagra

Kurcze jak jest u was z usypianiem? Mójmały zaspypia tylko pprzy cycu lub w wózku na spacerku:((

w ciągu dnia zasypia zazwyczaj na łóżku, bawi się, aż w pewnym momencie zaczyna kwękać daje smoka, często ileś razy bo wypada i w końcu usypia sama, czasami jak bardzo marudzi usypiam na rekach ale siedząc, w ostateczności na rekach chodząc

Kochane, my dziś mamy kolejne USG bioderek... martwię się. Mam nadzieję że się poprawiło bo inaczej czekają nas jakieś szelki czy aparat korygujący... :( najgorsze jest to że nosi to dziecko przez 2 miesiące przez 24h na dobę... tylko do kąpieli i przewijanie się ściąga.

kciuki zaciśnięte, daj znać jak będziesz po:tak:

ewela - superowe te rajstopki:)

Ostatnia edycja:
Zyrafka - Moja zasypia w łóżeczku, ale wpierw bujanko w rożku, trzymam ją na kolanach, bo już na rękach nie daję rady.
Kasiek - trzymam kciuki za USG
Ewela - ja ma 4 pary na rozmiar 56-62, moja mała już z miesiąc w nich śmiga w chłodniejsze dni i myślę że jeszcze z miesiąc będą dobre jak nie dłużej, mimo że inne ubranka już ma na 68.

Ostatnia edycja:
Witam!
ja właśnie dzis wyciągnełam rajstopki po Marysi bo zostało pare par a kombinezonów na zime mam chyba z 5 a to po Marysi a to podostawałam od kogoś tylko ciekawe czy któryś bedzie dobry:baffled:
Moja w dzień śpi w wózku na dworzu i na łózku w domku a usypia przy cycu albo jak ją nosze w huście lub na rękach

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co, a wy zamawialyscie juz jakies rajstopki z allegro, bo ja kiedys zamawialam dla syna od sprzedawcy e-Dis i one takie beznadziejne były,ze w sumie wcale ich nie nosil,takie jakies sztuczne i sie zastanawiam jakie teraz kupic. Bo te co mam to z H&M i one sa super, meciutkie i wogole , mały w nich cały czas smiga,ale na allegro one w cholere drogie sa.

Do góry