reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta jak bym miała wybierać to bym kwiata we włosy wpięła, ostatnio koleżanka na swoim weselu m iała storczyki wpiętte i wyglądała CUDNIE

dziś się obudziłamz niepokojem o bioderka Fifiego- ma wpisane po USG IIa, a lekarz powiedział, że to w porządku, jednak potem się okazało, że ten sam ortopeda doprowadził mojego kuzyna małego do zaniku kości i teraz schizuję, tym bardziej, że niektórzy przy IIA jakieś ćwiczenia z dzieckiem robili, dziś na necie poszukałam trochę na ten temat i teraz już sama nie wiem, do tego moja mam mnie nakręca, że ten ortopeda gdzie byłam to konował i mam koniecznie iść gdzie indziej

reklama
eagle- mam nadzieję, że ta krawcowa uszyje Ci suknię Twoich marzeń:)

kajdusia- ślicznie Małogonia śpi, oj pozazdrościć tylko, chociaż ja tej nocy nie mogłam narzekać, bo sen prawie siedem godzin:))

Łukaszek śpi, ciekawe jak długo to potrwa, najwyżej zapakuję go do wózka i wyprawa nad morze na lody i kawusię:))a co będę sobie żałować, oby tylko nie padało

kasiajanicka może dla własnego spokoju wybierzcie się do innego ortopedy albo chociaż jakieś usg we własnym zakresie i wtedy będzie wiadomo czy nadal jest IIa czy się poprawiło
kajdusia robimy podwójną imprezke z chrztem 16.10.
a radio dla dzieci bardzo ciekawe:tak:
Perfecta ja mam niby dobrany welonik do sukienki, jest śliczny ale ja też sie w nim jakoś nie widze i chyba z niego zrezygnuje na rzecz jakiegoś kwiatka, z reszta w tej kwestii zdam się na pomoc fryzjerki i zobacze co ona mi zaproponuje
Nadika naipiękniejsze życzenia z okazji rocznicy
kreatorka gratki dla Ninki, dzielna i duża dziewczynka
Anik oj to nieciekawa wizyta w przychodni, a waga Oskarka pokaźna
Kasiek super że z bioderkami już wszystko ok
Agi i z Twoimi płytkami także, mam nadzieję że już nie będą sprawiały więcej problemów i przysparzały ci stresów
zyraffka oj często te wyprawy na lody macie, zazdroszczę

i to by było narazie tyle nadrabiania bo maluch wzywa:-)

a własnie mialam sie pytac jak ubieracie maluchy do spania na noc???

moja śpi w pajacyku i jest przykryta kocykiem

A Małgoś jest bossska, od przeszło tygodnia zaczęła cudnie sypiać w nocy, nawet już nockę przesypuje- dziś spała 21-6 :szok: No uwielbiam ją :-D

no to bardzo ładnie śpi:-D:-D, Moja dziś spała od 20 do 5:40:-D:-D

Łukaszek śpi, ciekawe jak długo to potrwa, najwyżej zapakuję go do wózka i wyprawa nad morze na lody i kawusię:))a co będę sobie żałować, oby tylko nie padało

lody:szok::szok: wowww, to ile u Ciebie stopni? u mnie 12:-:)-(

eagle, perfecta - ja zrezygnowałam z welonu i miałam tylko storczyka we włosach i tez było ładnie :tak:

a własnie mialam sie pytac jak ubieracie maluchy do spania na noc???

Moja śpi w długim śpiochach z dł. rękawem i nóżkami, przykryta kocykiem i na to kołderka (kołderka praktycznie tylko nóżki zakrywa bo mała lubi z nóg sobie kocyk skopać)

Kurcze coś mi Kacperek od paru dni nie chce poobiedzie spac, jak sie obudzi o 16 tak potem już nie zaśnie i tak marudzi do kąpieli, nie wiem dlaczego.

u nas podobnie z tym spaniem :/ od ok 17 koniec spania i marudzi tak przed 19, widać ze zmęczona ale zasnąć ani mysli - wczoraj udało mi się ją ukołysać to spała 10min. Mam wrażenie że kojarzy że niedługo kąpiel i już się spać nie opłaca.

Mój mąż od wczoraj lata po lekarzach, dzisiaj rtg karku jutro neurolog :/ prawie nie ma go w domu.

gosiagro u mnie dzisiaj 16 stopni, ale popoudniu chyba ma padać, oby taknie byo, bo chcę zaliczyć spacerek a mały teraz śpi to już nie chcę go wybudzać,

mój łukasz śpi w body na długi rękaw i pajacyk cienki albo troszkę grubszy, zależy jaki mam:) i pod grubym kocykiem, ale w pokoju tylko 21 stopni

Dzieki za odpowiedzi :) Jakos mi sie zimno wydalo i pomyslalam o spiworku, ale skoro piszecie ze kocyk i oslonka wystarczaja to i ja tak na razie zostawie :)

Jagoda spi w body bez rekawow i na to pajacyk ze stopkami i pod średnim kocykiem. U nas zawsze okno w nocy otwarte..

Perfecta, eagle- ja tez nie mialam welonu. Mialam za to kapelusz z wielkim rondem :):)

perfecta, myślę że kwiaty we włosach są cudne do ślubu, najbardziej mi się podoba orchidea. Na jaki bukiet się zdecydowałaś???
Mały się budzi , lecę na dworek:))

reklama
Do góry