ewela28
Fanka BB :)
perfecta-ja pierwsze 2 miesiące też dawałam kapsułki ale z butelki w kropelkach wychodzi dużo taniej
tak,ale nie w kazdej aptece dostaniesz i w kropelkach mozesz uzywac tez tylko miesiac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
perfecta-ja pierwsze 2 miesiące też dawałam kapsułki ale z butelki w kropelkach wychodzi dużo taniej
ja mam na receptę za 4 zł, można 6 miesięcy od otwarcia buteleczki używaćtak,ale nie w kazdej aptece dostaniesz i w kropelkach mozesz uzywac tez tylko miesiac
nie wyobrażam sobie jakos jakby taki lej zszedł do ziemi i zrobil tornadochyba bym w majty narobiła heh
ja mam na receptę za 4 zł, można 6 miesięcy od otwarcia buteleczki używać

Normalnie robi mostek sunie pupa i tak sie doczolgala do niej, hehe zaczyna sie :-):-)vita d chyba do 1,5 roku. musisz sie pediatry podpytać na następnej wizycie.wit K 3 miechy sie daje a wit D?
wit K 3 miechy sie daje a wit D?