reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

powiem króko- na spacerze zmokłam tak, że teraz w kościach to czuję :( co trzy sekundy pada od nowa :( spać mi się chce teraz, ale nie mogę się położyć, bo goście zaraz mają niby przyjść

moja teściowa jak dzwoni z duperelami często, tak dzisiaj nie dzwoniła, i dobrze- nie musze jej na kawę zapraszać :p

Fifi ostatnio pcha pięść do buzi, nawet woli to zamiast smoczka :p

EDIT: mojego B. chciała przyjechać, poprosiła moją teścio, żeby ją przywiozła, a ta że czasu nie ma.... nie to nie, ja na jej urodziny też tak powiem

Ostatnia edycja:
reklama
kasia hehe msz przeboje

moja pseudo tesciowa to jest taka milutka dla mnie,a wnuczkowi do tej pory to tylko jedne jedyne spioszki kupila - sknera jedna :crazy:

Wszystkiego najlepszego dla waszych maleństw:)

Więcej nie napiszę bo muszę pędzić do małej,bo póki co śpi i została z babcią:)
W nast sobotę chrzcimy naszego krzykacza i mamy nadzieję że woda święcona ją trochę uspokoi:)
Na stałe do was coś czuję że wrócę dopiero w październiku, bo dobrze nam u mamy na wsi:):) Nie wiem jak się znowu nauczę jak wrócę do domu, że wszystko będę musiała zrobić sama:(

Pozdrawiam was serdecznie mamuśki. Myślę o was cieplutko:*:*

Kochane ale u nas fajna weselna atmosfera;)Jutro próbuje dać małej mleczko NAN 1 bo nie mogę za chiny ściągnąć stanęło na 3 woreczkach i koniec czy któraś daj Nan??

Dziewczyny mojemu Łukaszkowi strasznie ropieje i łzawi oczko, co mam zrobić? przemywam roztworem soli fizjologicznej, mam iść z tym do lekarza??
Koniecznie idź bo to może problem z kanalikami oznaczać, najwyżej dostaniesz antybiotyk a tak to może się zrobić nieciekawie, lepiej się upewnić co się dzieje i w razie potrzeby zaradzić.

EDIT: wiem, że robi się też masażyki kanalików aby je udrożnić

Ostatnia edycja:
Kochane ale u nas fajna weselna atmosfera;)Jutro próbuje dać małej mleczko NAN 1 bo nie mogę za chiny ściągnąć stanęło na 3 woreczkach i koniec czy któraś daj Nan??

u mojej julki po nanie były bóle brzuszka :/ po enfamil 1 zaparcia :( jutro idziemy do lekarza i zapytam się jakie mleko mogę małej jeszcze podać żeby nie było problemu.

Dziewczyny mojemu Łukaszkowi strasznie ropieje i łzawi oczko, co mam zrobić? przemywam roztworem soli fizjologicznej, mam iść z tym do lekarza??

Ja bym skonsultowała to z lekarzem tak jak Lencja pisze.

uffffffffff poszli sobie
akcja z bartka dziadkami była taka, że hej, nie wiedzieli który mamy nr mieszkania a z kom nie dzwonią, bo kasy szkoda i ludzi pod blokiem wypytywali o bartka, co ma małe dziecko, wyobrażacie sobie to??? w dzisiejszych blokach to ludzie się nawet na klatce nie znają, przynajmniej u nas, a on na ulicy stał i pytał i pokazywał nasz balkon i się pytał jaki to nr mieszkania....
potem teściowa przyszła jednak i sie razem dziwili jaki filip grzeczny i że nie płacze, a jak u nich był lto płakał.... no płakał bo go wnerwaili: potem mój ojciec uśpił filipa, położył do łóżeczka, teściowa leci popatrzec na wnuka i światło rozświeca na całego u niego w pokoju.......... jak to zobaczyłam................. i dlatego się cieszę, że już poszli, fii się obudził, wykąpany, nakarmiony usypia :)

reklama
uffffffffff poszli sobie
akcja z bartka dziadkami była taka, że hej, nie wiedzieli który mamy nr mieszkania a z kom nie dzwonią, bo kasy szkoda i ludzi pod blokiem wypytywali o bartka, co ma małe dziecko, wyobrażacie sobie to??? w dzisiejszych blokach to ludzie się nawet na klatce nie znają, przynajmniej u nas, a on na ulicy stał i pytał i pokazywał nasz balkon i się pytał jaki to nr mieszkania....
potem teściowa przyszła jednak i sie razem dziwili jaki filip grzeczny i że nie płacze, a jak u nich był lto płakał.... no płakał bo go wnerwaili: potem mój ojciec uśpił filipa, położył do łóżeczka, teściowa leci popatrzec na wnuka i światło rozświeca na całego u niego w pokoju.......... jak to zobaczyłam................. i dlatego się cieszę, że już poszli, fii się obudził, wykąpany, nakarmiony usypia :)

niezła akcja :)

mój bidulek malutki już śpi, mam nadzieję, ze noc będzie spokojniejsza od poprzedniej

Ostatnia edycja:
Do góry