poprosze o przepis w odpowiednim watku bo chce dzisiaj zrobic cukiniefaszerowanego bakłażana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poprosze o przepis w odpowiednim watku bo chce dzisiaj zrobic cukiniefaszerowanego bakłażana.

, w końcu 4 latka to słuszny wiek;-);-)
, a ty zamiast odespać to do roboty
kiedy my mamusie odpoczniemy
Dziewczyny mój Łukasz ciągle pcha łapki do buzi i marudzi a nakarmiony jest, już nie wiem o co chodzi(((((przecież to niemożliwoe żeby ząbki szły
Edit: a czy brokuły można jeść jak się karmi piersią??
hejus mamusie
no Bartosz cały podniecony szkola - tylko mam z nim wielki problem- bo skubaniec sie zaparł,ze on kanapek z niczym nie bedzie jadł oprocz nutelli ,ale z tym mu nie zrobie, nawet szlaban na tv i komputer go nie przekonał,ajjj głodny bedzie ojj głodny
za 20 min ruszamy do szkoly,ale widze,ze cos zimno brrrr
napiszcie proszę czy wasze dzieci jak leżą na brzuszku to główkę i ciało trzymają prosto? zauważyłam że moja przechyla się na jedną stronę więc podejrzewam że czeka nas rehabilitacja. 23 września mamy wizyte w poradni
czy wasze maluchy ostatnio tez takie marudne moja juz 3 dni nie chce spac u mnie na rekach zasypia jak ja odkladam to pospi 10 min i od nowa wszystko![]()
Witajcie
My dziś miałyśmy szczepienie, sądziłam, że będzie taka tragedia jak poprzedni ale Kornelka tylko mocno zapłakała pod koniec zastrzyku i się w miar ę szybko uspokoiła, jestem pod wrażeniem! Z waga jesteśmy w 75 centylu a ze wzrostem w 50 więc super. Ponadto wszystko dobrze i prawidłowo
No i dostałam receptę na witaminę D3 w kropelkach![]()
mój tak ostatnio marudzi jak nie może czegoś co trzyma w ręce do buzi włożyć. Najpierw się denerwuje, a na końcu jest wrzask i płacz.
Edit: a czy brokuły można jeść jak się karmi piersią??