reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Łukaszek drzemie sobie, pewnie za max 15 minut pobudka, mąż na zakupach. Dzisiaj miałam chwilkę oddechu bo mąż wyszedł na spacerek z małym, niedługo się skończy ijego i nasza laba bo kończy mu się urlop:(( Mogłabym dziadka puszczać na spacer ale nie dam mu tej satysfakcji. W nocy mi się śniło ze się strasznie kłóciłam z teściem, chyba moje odreagowanie nerwów do niego. Na szczęście pojechał sobie do rodzinki na kilka dni (pewnie nie dłuzej niż weekend, emerytem jest to mógłby posiedzieć dłuzej) i mamy spokój:)))

Zjadłam sporo chrupek orzechowych, mam nadzieję ze nic nie będzie małemu

to sobie moje dziecko pospało 20 minutek wooow:(( obudził się i patrzy sobie na akwarium hihi

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze ale mój marudzi nie chce za nic zasnąć, do kąpieli wykończymy się z mężem

właśnie był atak płaczu ze zmęczenia, raz mąż raz ja go usypiamy i nie może zasnąć biedaczek:((

Ostatnia edycja:
mojemu fifiemu chyba górne jedynki wyłażą, pcha pięść i trze o górne dziąsło, jak dotykam palcem to bardzo twardo jest tam u góry a znajoma pielęgniarka, co go dziś widziała, powiedziała, po tym jak się szeroko zaśmiał, że ma dziąsła opuchnięte, tak jak by mu ząbki szły ... pewnie za jakiś czas będzie mamę w cyca gryzł :)

Nie ma kropelek bo nie byłam u lekarza i nie chciałabym odrazu kropli podawać, tylko sól morską używam, na szczęście jedna dziurka jest drożna, tak na przemian jej się odtyka ten nosek, ale jak je to nie ma problemu z oddychaniem więc nie jest tak źle. Dzięki za radę z książkami - już zastosowałam, faktycznie lepiej jej będzie schodzić to. Na brzuszku jest często bo uwielbia samolot:):):)Zobaczymy najwyżej w poniedziałek podjadę do lekarza.

Moja mała to dziś prawdziwy Anioł....Tylko jadła i spała,jadła i spała i tak cały dzień...Oczywiście po jedzonku bawiła się chwilke i gugała jak najęta...a potem zasypiała na conajmniej 2 godzinki....Zuch dziewczynka...Teraz śpi już od osmej i pewnie tradycyjnie o czwartej pobudka....
Acha i zrobiła dziś taką megakupę że szok:szok::szok::szok::szok:!!!! Trzeba ją było myc pod zlewem....a JAK BYŁA SZCZĘŚLIWA PO!!!! Śmiała się jakby ją ktoś łaskotał....Kochane dziecko...
Zmykam spać ....dobrej nocy wszystkim!!!!
Jutro moja córcia kończy 2 miesiące...Jejku jak ten czas leci!!!!:-)

Pierwsza!! zdażyło mi się piewrwszy raz :) hihi

mąż poszedł na grzybki a ja nie mogę zasnąć.

kobietki mam pytanko:czy któraś z was miała w szkole farmatologie lub mikrobiologie? potrzebuje notatek :)

wczoraj fajna pogoda dzisiaj zapowiada sie taka sama. wię spacerek planowany.
miłej niedzieli!!

reklama
Druga :)

A ja spać mogę tylko moja Julka obudziła się o 6 i ani myśli dalej spać :/ Dzisiaj wogóle nocka kiepska, pobudka o 1, po 4 i 6 - a już było ładnie od 2 dni. Teraz sobie leży na macie i gada do zabawek, mam nadzieje że niedługo zaśnie bo ja ledwo na oczy widze.

Jutro moja córcia kończy 2 miesiące...Jejku jak ten czas leci!!!!:-)

STO LAT :)
A czas strasznie pędzi - moja Julka Jutro już 3 miesiąc kończy, kiedy to zleciało. Cały czas mam wrażenie że dopiero co się urodziła :)

Odnośnie urodzin dzieci to moja kolezanka miała 2.09 cc i podczas porodu przecięli małej główkę tak że ma 2 lub 3 szwy :szok: A to stało się w jednym z bardziej polecanych szpitali we wrocławiu.

Ostatnia edycja:
Do góry