Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiu mam ten sam problem :-) ale też nie mam zamiaru nie wiadomo czego kupować bo to modne i wypada bo taki trend.ludzie teraz przesadzają kupując quady itp. ja kupię medalik z łańcuszkiem i kolczyki oraz pismo święte.witam się i japiekna pogoda, chłopaki śpią jeszcze, ale młodszy zaraz pewno będzie chciał jeść, bo ostatnio o 6 jadł
dzis jedziemy na urodziny do mojego chrześniaka, kończy 8 lat, najbardziej mnie przeraża jego komunia w maju, bo jako chrzestna to muszę jakiś wypasiony prezent kupić........... rower? komputera na pewno nie, bo uważam, że to nie dla dzieci, chyba, że mu kasę dam, ale najpierw muszę zacząć na ten cel oszczędzać hehehehhe ale to dopiero po chrzcinach![]()
kobietki mam pytanko:czy któraś z was miała w szkole farmatologie lub mikrobiologie? potrzebuje notatek![]()

Jaka stronka, gdzie jest podana? Poproszę link :-) i oczywiście czekam na fotki z chrzcinStronka z rymowankami polecana chyba przez Eagle jest rewelacyjna , Ercio najbardziej lubi te o muchach) usmiechami tak obdziela ze szok
na wątku czerwcóweczek :-)Heh z tego co zauważyłam bardzo pokaźna liczna czerwcówek się rozpakowała 6A czas strasznie pędzi - moja Julka Jutro już 3 miesiąc kończy, kiedy to zleciało. Cały czas mam wrażenie że dopiero co się urodziła![]()
w tym Twoja Juleczka i moja Ninka
i popieram w całej rozviągłości co napisałaś... strasznie szybko czas mija 

. Po pierwszym porodzie jak dostałam to miałam regularne a teraz nie wiem co mam myśleć. :-(