reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czy w waszych przychodniach jest jakiś podział na dzieci chore i zdrowe? u nas nie dość, że jedna poczekalnia, jeden gabinet to nawet te same godziny przyjęć, nie ma podziału żadnego, dla mnie kolejny argument do zmiany przychodni

dziś zamawiam catering na chrzciny i muszę do cukierni podejść i tort zamówić, jakieś zakupy w marketach też chcę w tym tyg zrobić, żeby w przyszłym pomóc mamie w sprzątaniu i innych pierdołkach, bo chrzciny u rodziców robimy, zastanawiam się czy ten 1000 becikowego wystarczy, za samo jedzenie ok 600 zł, jeszcze tort, kawa, herbata, napoje i inne drobiazgi, jeszcze jedno białe body na zmianę musze kupić; dobrze, że wódkę od wesela mamy jeszcze- ja bym bez alkoholu zrobiła, ale faceci.......... a Wy dawałyście alkohol na stół podczas chrzcin? czy 100 zł dla księdza wystarczy?

reklama
czy w waszych przychodniach jest jakiś podział na dzieci chore i zdrowe? u nas nie dość, że jedna poczekalnia, jeden gabinet to nawet te same godziny przyjęć, nie ma podziału żadnego, dla mnie kolejny argument do zmiany przychodni

dziś zamawiam catering na chrzciny i muszę do cukierni podejść i tort zamówić, jakieś zakupy w marketach też chcę w tym tyg zrobić, żeby w przyszłym pomóc mamie w sprzątaniu i innych pierdołkach, bo chrzciny u rodziców robimy, zastanawiam się czy ten 1000 becikowego wystarczy, za samo jedzenie ok 600 zł, jeszcze tort, kawa, herbata, napoje i inne drobiazgi, jeszcze jedno białe body na zmianę musze kupić; dobrze, że wódkę od wesela mamy jeszcze- ja bym bez alkoholu zrobiła, ale faceci.......... a Wy dawałyście alkohol na stół podczas chrzcin? czy 100 zł dla księdza wystarczy?
Kasiu u nas jest podział w przychodni.
my mieliśmy chrzciny tylko dla rodziców, rodzeństwa i babci(11 osób) i było troszkę wódeczki. my dawaliśmy 150.

u mnie w przychodni też jest podział na dzieci chore i zdrowe.
Co do kasy dla księdza to nie pomoge bo my dopiero przed chrzcinami

Witajcie,

a u mnie katar się rozwija:-( oby nic więcej nie było:-(, boje się, ze małą zarażę:-(

Wszystkim dzisiejszym kochanym trzymiesięcznym solenizantom dużo zdrówka, pięknych ząbków i wszystkiego co najlepsze!!!

Milka - fajnie, że już chrzciny macie za sobą:tak:; widzę, że tez Cie coś bierze:-(, dużo zdrówka
Agi - powodzenia u ortopedy
Magda M - dzięki za życzonka dla Majusi:-), a podajesz Kacperkowi coś na ten katarek?
katarzynajaniacka - u nas w przychodni jest podział na dzieci zdrowe i chore i są całkowicie osobne wejścia i poczekalnie; chrzciny mamy na 12 osób w restauracji, księdzu teściowa zapłaciła, nie wiem ile dała

anecznik a co robisz za przetwory, masz jakies fajne przepisy na konfiture?

Ja robię ten sos Wielkie Żarcie - Przepis - sos słodko kwaśny i w tym roku z potrójnej porcji :-) Potem tylko mięsko usmażyć ugotować np ryż i obiad gotowy a sos naprawdę pyszny, te wszystkie kupne niech się chowają. Robiłam też sałatkę z fasoli szparagowej (pycha :-) ) i parę słoików grzybków bo mojemu udało się już trochę znaleźć dziś miałam robić jeszcze śliwki ale mojemu facetowi nie chciało się po nie jechać więc odpocznę :-)

Jeśli ktoś ma sprawdzone przepisy na przetwory to proszę na odpowiedni wątek :-)

U mnie w przychodni też jest podział na dzieci chore i zdrowe.
Dobra lecę do dziecka :-D

czesc dziewczyny
net chodzi jak muł, masakra . U nas nocka nie przespana, maly wyladowal koniec koncow w naszym łozku,ale zapomnialam sie pochwalic,ze od dwoch dni spi sam.

Ja dostalalam @ trzy dni temu i myslalam,ze to juz koniec,a tu leci i leci :szok:

Wogole sluchajcie hehe,moj Bartosz wczoraj pojechal z tata i jego nowa zona na zakupy i wiecie co: dostalalam prezent od nich skarpetki H&M grube i paczke pampersow 3 , dziwna sprawa, co myslicie o tym ?

Agi - trzymam kciuki
MagdaM - u nas też katarek, jadę dzisiaj do lekarza żeby osłuchał małą i spytam odrazu o kupkę bo już 7 dni nie robi:baffled:
Kasiajanicka - u mnie osobne poczekalnie, osobne wejścia, dwa gabinety
Anecznik - fajny ten przepis, jak sprawdzony i mówisz że dobry to może też zrobię
Gosiagro - oby Majeczka była zdrowa, katar jest bardzo męczący u takiego maluszka
A moja Iga zasnęła szybciutko po kąpieli, pobudka o 4, później o 6 i 7:30, a teraz smacznie śpi, a ja uciekam sprzątać chawirkę.
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!

Wogole sluchajcie hehe,moj Bartosz wczoraj pojechal z tata i jego nowa zona na zakupy i wiecie co: dostalalam prezent od nich skarpetki H&M grube i paczke pampersow 3 , dziwna sprawa, co myslicie o tym ?
Pampki to miło z ich strony że pomyśleli o małym, a te skarpetki:-) to trochę zaskakujące:-)
i już zmykam....

reklama
Do góry