Lencja
:)
o Boże, mąż właśnie dzwonił, ma jakieś 4 guzki na płucach.......
Nie wiem nawet co Ci napisać, mocno mocno przytulam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze zapominiałam o jutrze.... ale sie postaramKasiajanicka - daj koniecznie znać jak po warsztatach!. Ja w piątek byłam na warsztatach z eko-pieluszkowania, trochę nowego się dowiedziałam o wielorazowych pieluchach ale sądziłam, że więcej z tego wyniosę, pewnie gdybym nie używała wielorazowych pieluszek i nie była w temacie to byłabym bardziej zadowolona ilością nowej wiedzy
Kasiajanicka, Klementinka - jutro spacerujemy, prawd
A ja paczki z Hippa nie dostałam pomimo wypełnionej ankiety![]()
:-(

nawet nie wiem co powiedzieć:-o Boże, mąż właśnie dzwonił, ma jakieś 4 guzki na płucach.......
O ranyyyykupiłam dziś najdroższy makaron świata w realu, makaron lasagne, cena na półce 4,99 a na paragoni 14, 99.

Łatwo nam się śmiać,ale jak bym zobaczyła taką cenę to chyba bym zwątpiła

Witaj na "starych śmieciach"Witajcie,
WRÓCIŁAM do was!!Nareszcie.... teraz już postaram się być na bieżąco, mała po raz pierwszy dzisiaj śpi w swoim łózeczku w swoim pokoju
Ciekawe na jak długo....

Super!!!Gratuluję!!!:-);-)pochwalę się moim małym sukcesem: właśnie ściągnęłam w 15 min 220 ml mleczka dla Filipka na jutrochyba moje picie wody przynosi sukcesy
a jkimpolecacie laktator elektryczny? już mi ręce odpadają od pompwania
dobra, idę spac, kolorowych![]()
;-)ale słodziak!!!!Śliczny!!!![]()
![]()
Krystian z tatą na basenie![]()
Ślicznego masz synusia...to jest pajac czy bluza???Super!!!