Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejus dziewczyny
Nie pisalam,bo w weekend mialam wyklady,a poza tym to MAM WIELKIEGO NERWA NA SWOAJA PSEUDO TESCIOWĄ - niech ją gęś kopnie wrrrrr
Laski,a któraś z was dostałam paczkę niebieską z BEBILONU ?
Dziewczyny ile kaszki mleczno-ryzowej Nestle na 150ml wody zeby szlo przez smok?? Na opakowaniu pisza 6-7 lyzek ale to kit wyjdzie..
ja mam owieczkę- i jestem zadowolona. Milenka lubi z nią spać;-)Dziewczyny czy któraś z was kupowała może pluszaka-maskotkę-przytulankę z bijącym sercem? Szukam pomysłu na prezent na MikołajaI zastanawiam się czy to by się małej spodobało
![]()

Kochana corcia

Paula tobie tez tego zycze! 

pisz raz na jakis czas co u ciebie kochana
Sliczna Majusia, ciesze sie ze sie wyjscia tak udaly :-) Dziekuje ze sie za nas wybawilas ja to juz kurzem zarastam na koncercie daaaawno nie bylam 
Witam
Odespałam nockę
Karolina usnęła po 23 i spała do 7. Piotrek przewiną i nakarmił, a ja leżałam sobie jeszcze i drzemałam. Wstałam dopiero jak wychodził do sądu. Karolcia teraz śpi dalej, pewnie do 10pośpi.
Anik, kreatorka gratuluję Oskarkowi i Nince ząbków!!!
zdec wiem że na noce tylko za zgodą, ja właśnie chcę mieć nocki. Nie będę tutaj pisała czemu.
emalia co tak późno ta komunia?
U nas przewijanie to też męka, dla nas oczywiście bo Karolina przeszczęśliwa. W trakcie przewijania akurat najbardziej jej się podoba przewracanie na brzuch.
Gosiagro buziaczki dla Majeczki, słodka jest
, gratuluję udanej imprezki.
[video=youtube;_uIEQii7wRk]http://www.youtube.com/watch?v=_uIEQii7wRk[/video]