reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Mąż na spacerku, to ja mogę coś popisać:)

ewus - miło czytać twoje posty zamieść jakieś zdjęcia chłopców, bo się strasznie stęskniliśmy, dzielna jesteś:tak: powodzenia

agast- życzę dobrych wyników!

Lencja - booski filmik, mała aktoreczka rośnie:-D

Koriander - gratki dla fikającej Lili, jak już teraz zaczęła się przewracać to będzie to robić non stop:-D

emalia - tak późno komunia:szok::szok: myślałam ze musi być w maju:confused:

Klementinka
- chyba musiał się odpowiednio nastroić:cool2:, bo przechodził kolo nas za kulisy już po 19 a wyszedł o 20:30; żałuje ze po bisie nie zostałam dłużej, ale myśleliśmy ze to koniec a on bo podobno potem poszedł do baru i rozlewał ludziom piwo za free to jest koleś:cool::cool:

ewelinka - dużo zdrówka dla rodzinki:tak:, ciekawe jak mąż da sobie rade, no i dobrze, niech wie co to jest jak jesteś sama w domu

zyrraffka -
bezzębolek jest cudny:cool::cool: masz już dla niego jakaś pannę, bo moja Maja byłaby zainteresowana:tak::tak:

kasiajaniacka- super taka sesja:tak: pochwal się jak będziesz po

zdec - piękne ciuszki z Natalki to prawdziwa elegantka:-)

kajdusia - swój pierwszy samolot po porodzie też jakoś niespecjalnie wspominam:no: a co to za dól opowiadaj, zaraz go przepędzimy

Lencja - super z tym spaniem żeby było tak dalej:tak:

Agi - ja daje 180 ml wody, 6 miarek mleka do tego 2 miarki te od mleka kleiku

cobra - hehe:-) w Poznaniu spędziłam 4,5 roku swojego życia studenckiego:-D, wspominam baaardzo dobrze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ustronianka to nie jest twoja sprawa, nie mieszkasz z tymi ludźmi więc się nie wypowiadaj. Mój teść też jest ogólnie lubany. Jeszcze jak nie byłam z moim mężem, jego szwagierka mieszkała z moim teściem i się prędko wyprowadziła bo wytrzymać nie mogła. Pomieszkaj z tymi ludźmi jak paula i dopiero oceńiaj ją.

jak nie mozesz zniesc tego co pisze paula to nie wchodz na ten watek

Ostatnia edycja:
Ty ustronianka, tobie sie coś przypadkiem nie popier....ło? Nie życzę sobie żebyś mi tu którąkolwiek dziewczynę obrzucała szmatami. To jest forum dla matek a nie do wyjaśniania jakichś spraw prywatnych. A tak w ogóle to ch... Ci di tego co Paula robi. Jej życie, jej dziecko, jej sprawa. A ty się nie baw w jakiegoś adwokata, nawet kur... z rodziny nie jesteś więc nie twoja sprawa. Żegnam i obym Cię więcej ni widziała.
I jeszcze jedno- ZASTRASZANIE JEST KARALNE!!!!!! Więc uważaj na słowa, bo nie ty tu decydujesz.

Mąż na spacerku, to ja mogę coś popisać:)

ewus - miło czytać twoje posty zamieść jakieś zdjęcia chłopców, bo się strasznie stęskniliśmy, dzielna jesteś:tak: powodzenia

agast- życzę dobrych wyników!

Lencja - booski filmik, mała aktoreczka rośnie:-D

Koriander - gratki dla fikającej Lili, jak już teraz zaczęła się przewracać to będzie to robić non stop:-D

emalia - tak późno komunia:szok::szok: myślałam ze musi być w maju:confused:

Klementinka
- chyba musiał się odpowiednio nastroić:cool2:, bo przechodził kolo nas za kulisy już po 19 a wyszedł o 20:30; żałuje ze po bisie nie zostałam dłużej, ale myśleliśmy ze to koniec a on bo podobno potem poszedł do baru i rozlewał ludziom piwo za free to jest koleś:cool::cool:

ewelinka - dużo zdrówka dla rodzinki:tak:, ciekawe jak mąż da sobie rade, no i dobrze, niech wie co to jest jak jesteś sama w domu

zyrraffka -
bezzębolek jest cudny:cool::cool: masz już dla niego jakaś pannę, bo moja Maja byłaby zainteresowana:tak::tak:

kasiajaniacka- super taka sesja:tak: pochwal się jak będziesz po

zdec - piękne ciuszki z Natalki to prawdziwa elegantka:-)

kajdusia - swój pierwszy samolot po porodzie też jakoś niespecjalnie wspominam:no: a co to za dól opowiadaj, zaraz go przepędzimy

Lencja - super z tym spaniem żeby było tak dalej:tak:

Agi - ja daje 180 ml wody, 6 miarek mleka do tego 2 miarki te od mleka kleiku

cobra - hehe:-) w Poznaniu spędziłam 4,5 roku swojego życia studenckiego:-D, wspominam baaardzo dobrze:-D

:D a co tutaj studiowalas? mieszkalas tu gdzies?

CZY MODERATOR/ADMIN MOZE USUNAC POST USTRONIANKI?

nie chodzi o was, chodzi o mame mojej przyjaciólki, której jest mi zal. Znam jej mame bardzo bardzo bardzo dobrze. Nie od dzis. I ona nie pije i kocha dzieci.
Co wy zrobicie jest wasza sprawa. Od was nic nie oczekuje, od Pauliny..tak troche rozumu i opamietania sie..i szacunku..
Nie bylo to wypominanie o czynszu, tylko zwrócenie uwagi..na to kto jest tym zlym, a tym dobrym.. Ze na forum napisalam..? Przeciez Paulina tez wypisuje na forum i to jak!
Napisalam, bo.... nie potrafie patrzec spokojnie na to jak jest moja sasiadka dolowana we wlasnym domu. Ale juz do tematu nic nie bede pisac, bo tylko jednorazowo sie pokazalam. Zmykam i pozdrawiam.

pozdrawiam

a ja zegnam .
jest jeszcze ktos kto chce mnie dzisiaj wkr... ?? pokazac sie na 5min , i zwiac?

gosiagro- ja studentka nie bylam,ale fakt, zacnie tutaj mamy:)

ustronianka Twoje wpier** się w kogoś życie jest nie na miejsu i jeszcze pisanie tego wszystkiego na forum ogólnym. Takie rzeczy pisze się na priv. Dlaczego Twoja przyjaciółka nie mieszka z matką? Może z nią wytrzymać nie mogła... zastnowiłaś się nad tym... Domyślam się że już więcej cię tu nie będzie.... więc po co to napisałaś???
A poza tym ludzie potrafią być inni wśród znajomych(jacy to oni biedni i nie wiadomo co) a w domu są całkiem inni. Nie pomyślałaś że to może Paulina może mieć rację, w końcu to ona z nią mieszka i chyba przez ten czas już zdążyła ją poznać.
To ja też tyle. AMEN.

reklama
Paula ty domyślasz się kto to? Czemu ci w twarz tego nie powie tym bardziej ,że to przyjaciólka którejś twojej szwagierki. Ja za ten numer morde bym jej obiła. Beszczelna się wpier.... i oczernia cię na forum!!! No zła jestem ,że szok!!!! Dziw...jedna.

Do góry