reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kochane my już w domku
teraz moje kochanie odsypia bo mamuśka mu nie dała spać pół dnia żeby badanie dobrze przebiegło
a więc wynik ABR taki jak poprzednio, na uszko prawe słyszy nieco lepiej od 70 dB na lewe od 80, za 3 tygodnie jedziemy na konsultację i dobór aparatów
i zaczynamy wizyty u logopedy i psychologa
mamy wniosek na komisję orzecznictwa o niepełnosprawności

w sumie cudów się nie spodziewałam i nie jest dobrze ale i nie najgorzej
z reszta dziś i tak wszystko bardzo na spokojnie przyjeliśmy, nie to co ostatnio
zaczynamy jak najwcześniej bo to jest najlepsze co możemy dla niego zrobić

teraz lecę i ja coś zjeść, bo prawdę mówiąc od rana nic nie jadłam a później Was poczytam

reklama
puściłam Łukaszkowi ulubione piosenki i wkońcu chwilkę sam leży, bo kręgosłup odmawia posłuszeństwa. Żadne zabawka go nie interesuje, chusteczki się znudziły nawet komórkę dzisiaj pozwoliłam mu tarmosić, która po kilku minutach też poszła w odstawkę. Chyba sobie łukasza przyszyję do brzucha żeby ciągle był przy mamie :)))

eagle- ciesze się, ze już spokojniej podchodzicie do całej sytuacji. Bardzo dobrze, ze tak szybko można działać, napewno mając taką opiekęTomeczek będzie się rozwijał jak większość swoich rówieśników!!

Ostatnia edycja:
zyraffka, cobra u mnie to stan normalny wiec ja nie wiem co to jest jak dziecko samo sie bawi, przy Jasiu musze byc ciagle, nawet do lazienki biore go w lezaczku
i to nie jest przyzwyczajenie, on po prostu taki jest, podobno ma to po mnie

[/B][/U]

ja też do łazienki z Łukaszkiem:)))

juz marudzenie, ehhhhhhhhhhhh

Ostatnia edycja:
eagle Teraz bardzo fajne aparaciki robią: małe, przezroczyste, prawie niezauważalne i technicznie coraz lepsze, a im szybciej Tomuś dostanie taki sprzęcik, tym lepiej, bo może nie będzie miał dużych problemów mową. Powodzenia na kolejnych konsultacjach!
zyrraffka a może w nosidle trochę go ponosić przez ten najcięższy okres? Bo to marudzenie na pewno jest przejściowe:tak:

YEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca :-D

Gosiagro, koriander- chałturka pod Bydgoszczą w Brzozie- taki patriotyczny koncert z okazji 11.11 z moim kwartetem :-)
Klementynka- kojarzę jedną Pamelę pianistkę, ale ona jest młodziutka, chyba jeszcze studiuje... ma chyba chłopaka klarnecistę..., to chyba nie ta... Fajnie z tym własnym przedszkolem- tyle pomysłów można zrealizować, a póki co pracujesz jako przedszkolanka w innym przedszkolu???

eagle- najwazniejsze, ze wieści nie są gorsze niż się spodziewaliscie... Zareagowaliście bardzo szybko i na pewno Tomeczek będzie się rozwijał super!!! Trzymam kciuki za Was!

GRATULACJE DLA MAŁGOSI!!!!!!!BRAWO!!!!!
eagle - Kochana trzymam za Was kciukasy i za Tomeczka oczywiście...Jest jeszcze malutki wiec dobrze, że tak szybko zareagowaliście!!! Dzielna z Ciebie kobietka!
A moje dziecię śpi już 1,5godziny...To chyba przez szczepienia....

kajdusia - gratulacje dla brzdąca :-) :-)

Czy jest jeszcze jakiś maluch oprócz mojego, który się nie przewraca nawet na boki ??? :-D :-D Czy już tylko mój leniuszek został :-D

kajdusia - gratulacje dla brzdąca :-) :-)

Czy jest jeszcze jakiś maluch oprócz mojego, który się nie przewraca nawet na boki ??? :-D :-D Czy już tylko mój leniuszek został :-D

Spróbuj tego leniuszka w samym body zostawić na podłodze lub innym twardym miejscy, może ciuszki krepują ruchy, mój tylko poczuje mniej ciuchów na sobie i odrazu wywija we wszystkie strony

kajdusia gratulacje dla Małgoni

konniczynka- nosimy w nosidle Łukasz uwielbia to, jak tylko widzi, że zakładamy nosidełko to wyma****e nóżkami i rączkami:))))

Ostatnia edycja:
trochę poczytałam:-)
ale chyba nie mam już siły na odpisywanie dokładne i wszystkim przepraszam
przede wszystkim dziękujemy za trzymanie kciuków i wszystkie miłe słowa:tak::-)
kochane jesteście:tak:

a wiecie jakim optymizmem napełnił mnie dzis widok w poradni chłopca ok 3 letniego z wszczepionym implantem, on z mamą był akurat na wizycie u logopedy
okazało się ze miał jeszcze gorsze wyniki niz nasz Tomuś a jaka teraz z niego gaduła, az nie mogłam się nadziwić:tak::-)
więc i u nas też będzie dobrze

kasiajanicka gratulujemy dzielny chłopak z Filipka
stellaDODO także najlepsze życzenia dla ERYCZKA
Kasiek1983 zagłosowane
emalia82 super że po wizycie wszystko dobrze i takie pomyślne wieści
agast to my ze spaniem Tomeczka także mamy nagrodę nie to co z Asią:tak:;-)
ewus cudowne te Twoje klony:-)

i to by było na tyle
zmykam do moich łobuziaków
a jutro czeka nas kolejny dzień wizyt tym razem w przychodni na szczepienie z Tomusiem i bilans dwulatka z Asią

wszystkim miłego wieczoru życzymy i przespanych nocek

reklama
Do góry