reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ita jak to nie masz wody 2 tydzien ??!! Ty tak spokojnie z tym cisnieniem ja bym chyba administracje rozniosla nam czesto przytrafiaja sie zmine kaloryfery na 9 pietrze od razu o tym widza :) juz nie rozmawiam z zadnymi babkami zza biurka tylko od razu wale do kierowniaka , jesli o takie rzeczy chodzi jestem bezwgledna mam to po mamie a jak bylam mala to mi bylo wstyd jak sie gdzies wyklocala :) wspolczuje ja bym dostala furii po jednym dniu. A jesli chodzi o babcie to trzymam kciuki zeby szybko doszla do formy ale wiem ze to bywa klopotliwe.

Lencja udanej podrozy

lena zaglosowane

Anik zdrowka dla Oskara

Iza ja tez kupuje B&L ale comforty dobowe 2 na tyg z przenoszeniem na miesiac

Agi a przed ciaza to tez tak bolalo ? czy to taka odmiana?

Kasia gratuluje obrotu

Czesc Perfekta:)

Nadinka nie strasz tym jablkiem u nas sie znow posypalo wlasnie po jablku myslalam ze to zbieg okolicznosci

Katarzynajanicka mam pytanie o odciaganie mleka odciagam gdzies od tydodnia ze 3 godz po karmieniu i cholerka odciagam tylko jakies 120 ml !! w tym z jednej piersi 90 a z drugiej 30 cos duze roznice nie pamietam ile odciagalam przy Olu ale tez byla roznica ale czy taka?? najlepsze ze jak Eryk budzi sie chocby pol godz pozniej to i tak sie najada az mu z buzi cieknie. jaki masz latator pijesz jakies ziolka?

reklama
milka- teraz mam laktator elektryczny aventa, raz ściągam po nocy z jednej piersi, a z drugiej karmię Filipka, wtedy napompuję ok 140-130 ml, wieczorem pompuje ok 23-24, po ciepłej kąpieli, mój fifi to wieczorem cyca nie rusza, chyba, że po butelce, ale i tak nie ma to wpływu na pompowanie, od ostatniego cycowego karmienia jest ok 6 godzin, z obu piersi ścągam 160-200 ml wtedy, z tym że zawsze jest duuuża różnica, z tej drugiej zawsze więcej wychodzi, ostatnio z jednej 40 ml a z drugiej 140, a z obu filip pociągnął przed snem

piję ziółka z rossmana, plus dużo wody, herbat i kawy, choć to ostatnie to raczej na minus :p

zauważyłam, że po ciepłej kąpieli dużo więcej leci niż przed kąpielą

Kasia jak tak pomysle to chyba racja z ta kapiela raz odciagalam po kapieli i naziebralam ponad 150 a rzeczywiscie moze rano tez jedna oproznie bo czesto sa napompowane na maxa a ja mu wciskam zeby sobie ulzyc:)

Wszytskie takie tu uzdolnione jestescie jak na te torty patrze to uwierzyc nie moge :) Olaf ma miejski konkurs rodzinny na dekoracje okienna macie jakas propozycje ostatnio zostal wyrozniony w tym samym konkursie jechal do innego przedskzola odbierac nagrody , liczy ze w tym roku tez mu sie uda no i powiem szczerze ze nie mam troche pomyslo mozebyscie mi pomogly ?

hahha juz mam pomysl fajna stronka kura domowa zdrobimy z masy solnej gwiadki posprajujemy brokatem i zrobimy aniolka z makaronu powiesimy wszytsko na preciku i do tego napisze co kto robil a Erciowi dam do wygniatania foremki gwiazdek. Juz czuje ze bedzie nagroda :)))

oglądałam moje foty ciążowe- jaki jak miałam wielllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiii brzuch, tk na koniec lutego zaczął szybko rosnąć......... jak ja siebie nie lubiłam w tym stanie....... jedyne co lubiłąm, to jak się Fifi ruszał........ a jak cxzasem palce czy coś pod żebra włożył....... a teraz jest taki wspaniały, że warto się było męczyć :) jak ten czas szybko leci..... to mi się na wspominki wzięło

Fifi rok temu i dziś:

Zobacz załącznik 304262Zobacz załącznik 304263
pencil.png

dziewczyny dziękuję za życznia zdrowia dla babci, mam nadzieję że wyjdzie z tego, wiem że w tym wieku nie tak prosto. babcia jest załamana próbuje ustać ale nogi nie może przesunąć, nie mówiąc o podniesieniu:/ no i oczywiście biodro ją boli, bo jakieś pęknięcie jest,ale lekarz kazał czasem wstać, jak da radę przejść kilka kroków żeby się nie położyła, ma walczyć, zobaczymy:-:)-:)-(

karo powodzenia z pracą! a z tak ilością szczeniaczków faktycznie może być problem, ale możeznjdziecie chętnych!!

nadika oby Natanek już nie męczył się z kupami:baffled::-(

Agi zdrówka dla Poli

Ola_fasola jak mój miał katarek to ok6 razy dziennie woda morska, jak było co to wyciągałam frida i 3x dziennie Eupforbium i faktycznie jak Agi napisała kłądłam na brzyszek to gile same wychodziły, zdrówka dla Klary!

kasiu gratulacje dla Filipka:tak: a mężem się nie przejmuj, będzie dobrze;-)

Milka kurcze ja napisałam że nie mam wody drugi tydzień? jeśli tak to przepraszam za wprowadzenie w błąd, gdyby tak było to całe miasto na nogi bym postawiła włacznie z prezydentem i marszałkiem i jeszcze artykuł w gazecie bo tam mam wtyki:-D:-D:-D wody nie miałam drugi raz w tym tygodniu:tak: ale już jest, a z tą walką to masz rację, może czasem głupio się tak kłócić ptrząc z boku ale cóż trzeba walczyć o swoje!!!

reklama
katarzynajanicka sliczny jest Filipek :D:D no i jak wydoroslał przez ten rok :p
ita duzo zdrówka dla babci :) niech sie dzielnie trzyma i nie poddaje :)
Aniach83 kiedys pisałam ale sie poddałam bo nie potrafiłam nadrobic tylu stron ;/ to Emilka urodziła sie 30 czerwca 2010 a Filipek jest z 17 kwietnia 2009 :p oj ja mamuską Filipków to współczuje bo to rojbry są nie z tej ziemi :p kazdy jeden którego znam to taki mały diabeł wcielony :D:D

dziewczyny nie wiem czu któras pisała ale w real-u jest promocja na pieluchy happy 27 sztuk po niecałe 25 zł i druga taka sama paka po 1 gr :D:D: ja sie juz zaopatrzyłam na dłuzszy czas :D:D

miłej nocki

Do góry