Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A myślałam,ze to Twój brzusio. Mój Filip szalał własnie podobnie... Ufff, super uczucie,ale czasem az troche bolało/A pamiętacie jak maluszki jeszcze siedziały w brzuszkach i szalały?
No a jak ja mam zaobserwowac czy nie pojawiła sie inna alergia,jak wciaz ma nawracjące krostki i 'zasuszenia' na bużce, sluzowe i zielone kupy, czasami bolesne gazy... Zanim zaczelam wprowadzac stałe pokarmy tez tak było. Teraz kupy czescie są twardsze. Wszystko odrzucialm co wprowadzilam, bo walił ok5kup dziennie i nieraz samym śluzem. Jest na B.pepti,powinien pić nutra,ktorego za chiny nie chce. No i zaczelam od nowa, ziemniak z marchewka-2dni,pozniej to+brokuł, wczoraj i dzis to +koperek. I wczoraj i dzis znowu kupa ze śluzem,ale wczoraj zapomnialam podac Dicoflor,to moze dlatego...??Nie wiem juz jak mam wprowadzac... :-Dodatkowo obserwuj czy nie pojawia się alergia i na inne produkty,m u nas np. wyszło uczulenie na banany. Powodzenia...
Ja tez mam Filipka Ja podaję. dosypuję do mleka razem z kleikiem ryżowym, po ok 4łyżeczki,. Odkąd zaczęłam Filip przesypia całą noc od ok 20.30 do ok 6.30A podajecie małym Kaszkę Nestle Sinlac dla dzieci ze skazą??