reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie czerwcówki-zimówki;)
Ja jestem zabiegana i zapisana a raczej zasypana u nas zima na sto dwa a śnieg ciągle sypie!!Założyłam swój blog i teraz tam troszkę przesiaduję jak skończe to sie pochwale;)A ponadto zakupiłam pralkę i muszę posprzatac w łazience;)

Kasiulka_1980 gratuluję trzeciego ząbka :) Kosmos! Nasz nadal bezzębny ;D

U nas mały domowy szpital. Zaziębiłam się, zaraziłam Krzysia i oboje mamy średni nastrój... ;)

Witajcie czerwcówki-zimówki;)
Ja jestem zabiegana i zapisana a raczej zasypana u nas zima na sto dwa a śnieg ciągle sypie!!Założyłam swój blog i teraz tam troszkę przesiaduję jak skończe to sie pochwale;)A ponadto zakupiłam pralkę i muszę posprzatac w łazience;)

jaką w końcu pralkę kupiłaś?

kajdusia-marysia zbiera figurki firmy schleich ale flaminga chyba nie widziałam:eek:co do wprowadzenia pokarmów moja przez 1 tydzień też było kiepsko z kupką ale już się unormowało widocznie wszystko musi się powoli przestawić
athena-nie na nk to farma u mnie w miare ogarnięta ale na farmeramie zaniedbana:rofl2:
magda-super parka:-D
ewela-fajnie ci ten tort wyszedł i strój dla małego też fajowy
gosia-oj rzeczywiście dawno się nie odzywałaś

reklama
Do góry