reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wróciłyśmy jednak do domu. Dziękuję wam za pamięć, widzę że czekacie.

Ten lekarz z którym byłyśmy umówione kazał zadzwonić w piątek rano żeby się umówić na następny tydzień. Więc mam nadzieję że skoro mu się nie śpieszy to nie jest jeszcze tak źle. Będzie to wyglądało tak że przyjeżdżamy rano i wracamy do domu popołudniu. Przynajmniej tyle dobrze;-) Zmierzył jej dzisiaj główkę i pewnie każdy mierzy inaczej bo dzisiaj było 45cm.:-(
No i jeszcze z tydzień nerwów przede mną:no:

Potem popędziłam szybko na egzamin, bo miałam na 17:45. Nic nie umiałam, więc na nic szczególnego nie liczę, no może jedynie na cud.
Do tego wkurzyła mnie pediatra dzisiaj, bo rano dzwoniłam po receptę na mleko, a jak wyszłyśmy ze szpitala to pojechałam do niej po skierowanie na nast tydzień do szpitala no i co się okazało, że mi nie napisze, bo już dzisiaj miałam konsultację pediatryczną (u nich wypisanie recepty to już konsultacja:wściekła/y:) a nie mogę mieć dwóch konsultacji jednego dnia! No i czemu nie powiedziałam o tym rano:wściekła/y: Gdybym wiedziała to może i bym powiedziała:wściekła/y: no i krowa jedna mi nie wypisała, będę musiała znowu do niej pędzić w poniedziałek:wściekła/y::wściekła/y: Masakra. Muszę zmienić pediatrę!!

reklama
idę po prysznic . mąż pojechal na kręgle, dzieci śpia. wiec ja pooglądam dzis tv, juz nie pamietam kiedy ostanio oglądalam cos w tv:/ nie mam czasu a po 2 nie mam siły.

a z rana musze na zakupki jechac, bo jutro bedzie pizza. a robiłyscie cie pizze zamaist drożdzy z serków homogenizowanych...pychota;) DOBRANOC.

Hej dziewczyny,wy tez tak martwicie się o swoje dzieciaczki??Czy wychodzicie z założenia co będzie to będzie?Ja potwornie sie boje a moja kolezanka uważa że nie wpływa na to co będzie.

Kahna wydaje mi sie że było już za późno na tomografię. A poza tym mała musi być jakieś 6h bez jedzenia, a była tylko 3h. Chyba po prostu ten lekarz chciał ją tylko dzisiaj zobaczyć, no i jeszcze skierowanie do szpitala nam potrzebne.

Zdec - 6 godzin bez jedzenia!!!!!!!!!! To chyba trochę długo jak na dziecko szczególnie że dzieci chyba szybciej trawią niż dorośli :/ ehhh... polska służba zdrowia i wszystko na ten temat :/

Zdec mam nadzieje ze jednak wsio bedzie oki...

No u mnie Miki juz spi w swoim pokoiku:-) dwa dni temu uczylam go spac w nim( i wogole w łózeczku bo wogole reaguje placzem gdy sie w nim znajduje) i tak sie darl.... a dzis polozylam go i poglaskalam po głowce troszke potem po raczce i przestalam, postalam obok i odeszlam:-) jestem w szoku...:-)
Ja bede juz mykac, maz marudzi:dry:
do jutraaa!! :***
Dobranoc

reklama
zdec- 6 godzin bez jedzenia??? to jakaś paranoja!!! Bez sensu, ze dziś nic nie załatwiłaś, i teraz tydzień nerwów! Ale gdyby było coś źle to by lekarz co ja dziś widział powiedział i szybciej przyjął, więc głowa do góry, będzie dobrze!

Do góry