Kasiek Eryk tak dlugo odwraca mi twarz przy karmieniu az wkoncu siegnie wlosow zeby troche powyrywac.... Olafa gryzie w buzie ale to jest ewidentnie z milosci. Co do przytulania to chyba jak u wiekszosci wtedy kiedy ma ochote, Olaf mial to samo dlatego go dlugo karmilam

) mialam okazje poprzytulac go a on na moment zatrzymywal sie w biegu
Perfekta dzis lepszy nastroj ??
Sealt straszne co piszesz nikt nie moze wziasc Agatki?? wcale mnie to nie dziwi ze masz dola ja pewnie tez bym miala gdyby nikt mi nie mogl pomoc
MagdaM buzia pelna zebow
Eagle mam chwilowa porzerwe tzn nie pracuje w domu ale potrwa to jeszcze tydzien . Niesety zaczynaja sie zeznania wiec do maja czeka mnie bardzo ciezki okres pewnie nie omina mnie soboty w biurze nie wszystko da sie zrobic w domu
Agusia tylko to co zawiera paracetamol
Katarzyna szybka reakcja !!!
Anik super ze Oskar zdrwoy
Casia super ze mialas mozliwosc odespac ja juz mam ostatnio wrazenie ze moge nie spac co najwyzej bede ziewac chyba sie przyzwyczajam albo pracuje albo maly daje do wiwatu
A ja chyba juz znam przyczyne goraczki i mega marudzenia. dzisiejsza noc ciut lepsza tzn poplakiwal ale dalo sie go uspokoic bez wyciagania z lozeczka jak go ululalam ok 23 to dalam rade sie wykapac i odciagnac melko na dzis potem ok 2 obudzil sie na jedzenie bo wieczorem nie dojadl ale przed 5 obudzil sie z rykiem dostal nurofen bo temp. podskoczyla i nie mogl zasnac pomogly miski z karuzeli i projektor ogladal z naszego lozka wokoncu zasnal. O 7 wzielam go na cyca przed praca ale sie obudzil potem robil jazdy tatusiowi. Kupilismy zel na dziasla i w trakcie smarowania wyczulam mega gorne jedynki i zawuwazylam ze ida 2 dolne 2 wiec pchaja sie 4 zeby na raz chyba dlatego tak zle to znosi. Poprzednie 2 zabki wychodzily osobno i wyszly bezbolesnie. Chceielismy mu dac na noc czopki Viburkol ale na ulotce nie ma dawkowania dla malych dzieci. Ktoras z was dawala jeski tak to ile ??