Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas jak się wali to na całej linii
Moja babcia jutro ma operację usuwania kamieni((
Casia - My mamy poradnie dzieci zdrowych i dzieci chorych. W każdym Luxmedzie tak jest. W Józefowie w przychodni jest też dzieci zdrowe i dzieci chore ale... dzieci chore muszą przejść korytarzem dzieci zdrowych by się dostać... śmiech na sali. Z resztą cała ta przychodnia do wielkiej d... jest!!! Tówj Miłosz podobne parametry do Jasia maWaga indentyczna a mój mierzy 73
![]()
casia-u nas też są dwie poradnie dla zdrowych i chorych![]()
mam nową pracę. W tamtej wiedziałam, że będą chcieli mnie zwolnić z likwidacji stanowiska więc od jakiegoś czasu szukałam czegoś sobie. I teraz jestem starszym specjalistą ds. HR;-) pełny etat
jeszcze przed chwilą fifi pół biszkopta w buzię wsadził i się zakrztusił, oczy na wierzchu.. cały czerwony, jak złapałam głową w dól i klepnęłam po plecach to wyleciał ciastko...dobrze, że mam na lodówce taki plakat o pomocy w przypadku zakrztuszenia
emalia- znalazł się mąż?
agusia - ja tam bym nic lepiej nie brała, wolałabym przeczekać...
kasiaj - dobrze że wiedziałaś co robić.
Anik - super że torbieli już nie ma!
Coś czuję że nas też będzie czekać rehabilitacja. Natalce w ogóle do siadania nie śpieszno, o raczkowaniu to matka może zapomnieć, przewraca się tylko w jedną stronę i tylko z pleców na brzuch... także nie wiem, jak ten stan potrwa dłużej to kto wie co będzie.
W piątek rano mamy tomografię w szpitalu:-( Już jakoś przezwyczaiłam się do myśli, że będzie co ma być... mam tylko nadzieję że nic gorszego niż spekulują lekarze:-(
Dobranoc kochanaDobranocSEXI mamusie
![]()
nadiko kasze dostaje z butli, karmie butelką Aventu 260 ml ze smoczkiem do kaszki (3 poziomy przepływu, kasze je na najgrupszej dziurce i musze powiedziec ze nawet gęsta przechodzi) robie jej 210 ml letniej wody do tego 7 miarek mleka i 3-4 miarki kaszy,jak zgęstnieje dolewam ciut wody. mleko na noc jest gęściejsze niz to zwykłe.
nadiko kasze dostaje z butli, karmie butelką Aventu 260 ml ze smoczkiem do kaszki (3 poziomy przepływu, kasze je na najgrupszej dziurce i musze powiedziec ze nawet gęsta przechodzi) robie jej 210 ml letniej wody do tego 7 miarek mleka i 3-4 miarki kaszy,jak zgęstnieje dolewam ciut wody. mleko na noc jest gęściejsze niz to zwykłe.