reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zazdroszcze możliwości na taki kojec :) U nas miejsca malutko i trzeba się organizować :)
adorea - u nas w domku staram sie ograniczyc do minimum zabawki na podlodze ze wzgledu na psiaka :) niby nie kradnie julce zabawek ale najczystszych łap to on nie ma ;) i tak zdarza sie ze julka na spółę z psiakiem bawi się jedna zabawką czyt. jedno gryzie z jednej drugie z drugiej strony :p ale to tez staramy sie ograniczac :p jak uda nam sie tylko wychwycic moment zeby nie dochodzilo do takich sytuacji bo mimo ze to domowy pies to wiadomomo.... ;)

reklama
Lena nasze zieci juz są wieksze, wiec nie powinno byc problemow brzuszkowych, ale ja jednak bym mieszała na początku przez kilka dni..

kurde bo ja chciałam przejsc i nie wiem jak to zrobic czy mieszac czy od razu??
ja przeszłam odrazu. możesz zrobic tak że podajesz ostatnią porcje starego mleka potem np.kaszke,obiadek lub deserek a potem nowe mleko. u nas było ok. więc musisz spróbować. ja bym nie mieszała bo to są różne firmy

Witam południowo:)

Mam pytanie czy któraś z Was przechodziła np z Bebilonu na bebiko???

Lena, ja przechodziłam z Nan 1 na Bebiko, potem z Bebiko na Nan 2 bez problemów. Ja nie mieszałam, ale u nas nigdy nie było żadnych problemów z brzuszkiem, nawet karmiąc piersią jadłam wszystko. Ale zastanawiałam się, czy nie mieszać, chociaż kaszki mleczne je na zmianę nestle i bobovita, więc doszliśmy do wniosku, że przyzwyczajony do mm obu firm.

Dziewczyny ja tylko na chwile. Moja przyjaciółka Styczniówka 2011 urodziła syna 5400 i 65cm!!!!!!!

Ja powiem tylko: szacun!;-)

Perfecta - zazdroszczę kojca, jest super, my na razie jeszcze nie mamy miejsca :( Gratuluję zębolka, ostre są faktycznie, Mały gryzie mnie w palce i już dwa razy rozciął mi skórę:)

hefi, agusia44, nadika - współczuję marudnych nocek:)

sealet - cieszę się, że jest poprawa

koriander - jak Lila?

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i ważeniu - Miłosz waży 8,5 kg, ma 75 cm i wszystko jest ok, także jestem szczęśliwa:-) Nie wiem, czy to standard, ale podoba mi się w naszej przychodni to, że dzieci na szczepienie i zdrowe do kontroli wchodzą oddzielnym wejściem, są badane w oddzielnych pomieszczeniach i nie mają w ogóle styczności z tłumem chorych pacjentów. U Was też tak to wygląda?

Wszystkiego naj...naj...naj...dla dzisiejszych miesieczniaków!!!

P.S. Czy posiada któraś z Wastrochę energii na zbyciu?:-) Bo mam mega lenia...

Ostatnia edycja:
Lena, ja przechodziłam z Bebilonu na Nan jak mały miał niecałe 2 miesiące i przeszłam od razu bez mieszania...potem z Nan sensitive na nan pro też od razu bez mieszania i wszystko zawsze było OK

Lena - Ja gdzieś czytałam że nie powinno się mieszać mleka innych firm. Zgadzam się z Agast. Myslę że nie powinno być juz w tym wieku problemów brzuszkowych
Casia - My mamy poradnie dzieci zdrowych i dzieci chorych. W każdym Luxmedzie tak jest. W Józefowie w przychodni jest też dzieci zdrowe i dzieci chore ale... dzieci chore muszą przejść korytarzem dzieci zdrowych by się dostać... śmiech na sali. Z resztą cała ta przychodnia do wielkiej d... jest!!! Tówj Miłosz podobne parametry do Jasia ma:) Waga indentyczna a mój mierzy 73:)

Emalia - o matko! jaki pokaźny chłopiec!!! waga niezła no i wzrost... troszkę mniejszy od mojego 8 miesięcznego ;)

Lena
- ja przeszłam z bebilon na bebiko, i zrobiłam to od razu... gdzie tam, mały nawet nie wiedział że coś innego dostaje, w sumie to bardzo podobne w smaku są, nie powinnaś mieć problemu ;)

Perfecta
- super kojec! ja mojemu rozłożyłam w dużym pokoju łóżeczko turystyczne i tak ma swoje graty, ale i tak bawi się po całym domu i zabawki są wszędzie ;)

ok to musze kupić bebiko i przejsc od razu bo przy takich dozach mleka dla Gai nie wyrabiamy finansowo!!Niby się nie powinno żałować jedzenia dla dziecka ale jej puszka nie wystarcza nawet na tydzień:(

reklama
Do góry