reklama

Czerwiec 2010

Lena - Ja gdzieś czytałam że nie powinno się mieszać mleka innych firm. Zgadzam się z Agast. Myslę że nie powinno być juz w tym wieku problemów brzuszkowych
Casia - My mamy poradnie dzieci zdrowych i dzieci chorych. W każdym Luxmedzie tak jest. W Józefowie w przychodni jest też dzieci zdrowe i dzieci chore ale... dzieci chore muszą przejść korytarzem dzieci zdrowych by się dostać... śmiech na sali. Z resztą cała ta przychodnia do wielkiej d... jest!!! Tówj Miłosz podobne parametry do Jasia ma:) Waga indentyczna a mój mierzy 73:)

Perfecta a Ty z Józefowa jesteś? Jakoś wcześniej wydawało mi się, że na tej linii, ale myślałam, że bliżej wawra.

reklama
ja tam wiem co robić żeby schudnąć... ale najpierw ktoś musi mnie kopnąć w tyłek bo nie chce mi się ćwiczyć... co dzień patrze w lustro i chce mi się płakać bo w żadne ciuchy się nie mieszczę ale żeby coś w końcu z tym zrobić to NIE!... tak jak pisałam wcześniej, od wczoraj dieta cud, czyli MNIEJ JEM I ĆWICZĘ na stepperku i brzuszki... zobaczymy jak będzie efekt po tygodniu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry