reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się i ja :)

Moje dziecko wyraźnie zdrowieje - raczkuje wszedzie, nie da spokojnie zjeść śniadania i nie chce wcale spać!!! Jak była chora to spała 2 razy po godzinie, a teraz nie dość, że wstaje godzinę wcześniej niz przed infekcja, to dwa razy po dwadzieścia minut!

nadika - dużo zdrówka dla Natanka
Lena - dobrze, że antybiotyk pomaga :)
hefi - współczuję niewyspania
Perfecta - gratuluję ząbka
KasiaJ - powodzenia!
adorea - powodzenia z krupnikiem :) Ja małej gotuje dzisiaj zupke (brokul, marchewka, cebula, cukinia, miesko) - zobaczymy czy posmakuje...
koriander - jak Lili?
Milka - dużo zdrówka
aisa - Agatka też bardzo mało pije - w ciagu dnia przeważnie kolo 100ml herbatki...
ewela -zdrówka

adorea no właśnie też o to chodzi że w momencie gdy wychodzę z pokoju to Julka jest w kojcu ale zazwyczaj było tak że nasze łóżko i podłoga były całe w zabawkach :) a teraz mała ma część zabawek w kojcu i kilka grzechotek tylko jej wyciągam jak siedzi ze mną na wersalce :) a reszta w pudle w szafie (te które przestały ją już interesować :))
u mnie większość zabawek ściele podłogę bo mały bawi się na zmiane wszystkim, na noc tylko zbieram wszystko w pudła aby się nie przejchać na klockach albo na jakimś samochodzie...Krzysiek sporą część czasu bawi się sam na podłodze, ma rozłożony dywanik i tam w jego obrębie wszystkie ulubione zabawki, ale inaczej u nas by się nie sprawdziło....grzechotki już dawno go nie bawią. w sumie to jakoś już przywykłam do tego bałaganu na podłodze, a nawet mnie to cieszy że dziecko tak ładnie bawi się samo...teraz ogląda sobie klocki sensoryczne na zmianę z jazdą samochodem :) Trochę mnie tylko po całym dniu boli głowa od tych hałasujących zabawek

Emalia - GRATULACJE!
Hefi - współczuję nie wyspanej nocki
nadika - bidulek Zdrówka dla Natanka oby szybko minęło
Apropos kojców , to pisałam z 2 tygodnie czy 3 temu (już nie pamiętam ) że nabyliśmy taki wielki , ale się nie pochwaliłam. Jasiek uwielbia go. Niestety tylko po przeprowadzce trzeba będzie kupić mniejszy...
Zobacz załącznik 323228

Dla wszystkich dzisiejszych miesięczniaków najlepsze życzonka!
emalia-niezła waga:szok:
adorea-moja to samo znowu od 2 dni zupki idą do kosza a kanapeczka albo nasz obiad pycha tylko krzyczy żeby jej dawać:eek:
perfecta-fajny ten kojec przynajmiej zabawki nie porozwalane po całym domu jak u mnie

Ostatnia edycja:
Dla wszystkich dzisiejszych miesięczniaków najlepsze życzonka!
emalia-niezła waga:szok:
adorea-moja to samo znowu od 2 dni zupki idą do kosza a kanapeczka albo nasz obiad pycha tylko krzyczy żeby jej dawać:eek:
perfecta-fajny ten kojec przynajmiej zabawki nie porozwalane po całym domu jak u mnie

taaaa akurat:) są wszędzie mimo kojca:) Pokój mamy opanowany przez zabawki:p

reklama
Do góry