reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

KasiaJ. - oj uwielbiam pieczony schabik... i zrobiłabym jak mówisz, ale NIE MAM PIEKARNIKA... chyba muszę się uśmiechnąć do męża żeby mi kupił taki mały piekarnik na urodzinki... ;)

reklama
Hej laski.
Kurde nie mam czasu na nic cd...
Dzisiaj walczyłam ze sprzątaniem ( z mężusiem). Plecy mnie coś bolą. Wrrr...
Ale dzisiaj gotująco było na forum.:-D
Perfekta, to nasza kochana forumowa "książka kucharska". Wybawicielka niejednej opresji kuchennej.
Ewelka- mordeczko kochana. Jak dobrze ,że już wróciłaś. Opowiadaj...
Zyraffka- zdróweczka dla Łukaszka, oby szybko przeszło.

Ewela - nawet kilka dni temu pytałam gdzie się podziewasz... :(

Perfecta - palec już dobrze ;) a na obiad zrobiłam coś w stylu gołąbki bez zawijania, ale masakra, nie polecam.... na jutro mam schabik, a co z nim zrobię??? nie wiem... jakiś pomysł???? :)
Kochana możesz zrobić kotleciki souate z ananasem i serem żółtym:)
Doprawiasz kotlety jak lubisz Niech się od rana popławią w tych przyprawach. Wrzucasz na patelnię z łyzką masła podsmażasz je po 1-2min na kazdej stronie. Ananasy w plastrach z puszki , ser żłóty plasterek. Ponieważ u Ciebie jak dobrze pamietam nie ma piekarnika to kotlety na patelni przykrywasz pokrywką i na wolnym ogniu tak by nie spalić smarzysz kilka minut az serek sie roztopi. Podać możesz z czerwonym ryżem lu ziemniakami z koperkiem:)
Jak masz pieczarki to możesz zrobic schabowe kawałaki w sosie pieczarkowym. Przygotowuje się sos tak samo jak pietruszkowy. podsmaż kawałki schabu i UTOP je w sosie pieczarkowym i podaj z makaronem , ryżem lub ziemniaczkami:)
Możesz zrobić je jak Devolaye tylko nadziać je szpinakiem z serem feta i czosnkiem- Pycha!

Dzięki dziewczyny!!! teraz to się taka głodna zrobiłam że szok!!! zrobię tak jak mówi Kasi, z sosikiem bo takie już kiedyś robiłam i wyszły dobre więc nie będę sobie komplikować, zwłaszcza że w kuchni to ja jestem NOGA!!! ;)

Dobrej nocki dziewczynki!!!

Wiecie co? już czuję wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dzień doberek:-):-)

dziewczyny UWAGA na mój suwaczek wagowy:-) pokazała się na nim szóstka z przodu:-D:-D:laugh2::laugh2: no i jestem już w połowie drogi do sukcesu:happy::happy: osiągnęłam już wagę sprzed ciąży, co oznacza, że każdy gram mniej to mniejsza waga niż przed ciąża:-D:-D a ta też była zdecydowanie za wysoka:-( kiedy ja ostatnio widziałam sześć z przodu na wadze:eek::eek::confused2::confused2: dobre wieści na nadchodzący weekend:happy::happy:

zyrraffka - jak dziś Łukaszek?
Perfecta - ja już nie śpię:-) kawki nie lubię, ale z herbatką mogę Ci potowarzyszyć:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Jędrzejka, Gajusi, Poli i Filipka!!!! Rośnijcie zdrówo:-D:-D

Gosiagro - gratuluję! Mimo tego że podkradasz słodycze to i tak waga pięknie leci! Ja tak długo stałam na 65,5 a wczoraj wreszcie zobaczyłam 64,9!!! dla mnie to sukces!!! w maju na wakacje... przydało by się chociaż 5 do maja zrzucić!!! ale czy jest to możliwe??? :(

Gosiagro - gratuluję! Mimo tego że podkradasz słodycze to i tak waga pięknie leci! Ja tak długo stałam na 65,5 a wczoraj wreszcie zobaczyłam 64,9!!! dla mnie to sukces!!! w maju na wakacje... przydało by się chociaż 5 do maja zrzucić!!! ale czy jest to możliwe??? :(

Kasiu do wakacji jeszcze dużo czasu musi się nam udać!!!!:tak::tak:

reklama
Niby jest jeszcze dużo czasu, ale w takim tempie jak mi spadają kilogramy do ze dwa lata będę walczyła!!!

Ciekawe jak tam Ewela i jej kilogramy, bo też była na diecie???

Do góry