Kasiek1983
Fanka BB :)
KasiaJ. - oj uwielbiam pieczony schabik... i zrobiłabym jak mówisz, ale NIE MAM PIEKARNIKA... chyba muszę się uśmiechnąć do męża żeby mi kupił taki mały piekarnik na urodzinki... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana możesz zrobić kotleciki souate z ananasem i serem żółtymEwela - nawet kilka dni temu pytałam gdzie się podziewasz...
Perfecta - palec już dobrzea na obiad zrobiłam coś w stylu gołąbki bez zawijania, ale masakra, nie polecam.... na jutro mam schabik, a co z nim zrobię??? nie wiem... jakiś pomysł????
![]()

no i jestem już w połowie drogi do sukcesu
osiągnęłam już wagę sprzed ciąży, co oznacza, że każdy gram mniej to mniejsza waga niż przed ciąża
a ta też była zdecydowanie za wysoka:-( kiedy ja ostatnio widziałam sześć z przodu na wadze

dobre wieści na nadchodzący weekend

Gosiagro - gratuluję! Mimo tego że podkradasz słodycze to i tak waga pięknie leci! Ja tak długo stałam na 65,5 a wczoraj wreszcie zobaczyłam 64,9!!! dla mnie to sukces!!! w maju na wakacje... przydało by się chociaż 5 do maja zrzucić!!! ale czy jest to możliwe???![]()