Kasiek1983
Fanka BB :)
KasiaJ. - oj uwielbiam pieczony schabik... i zrobiłabym jak mówisz, ale NIE MAM PIEKARNIKA... chyba muszę się uśmiechnąć do męża żeby mi kupił taki mały piekarnik na urodzinki... 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana możesz zrobić kotleciki souate z ananasem i serem żółtymEwela - nawet kilka dni temu pytałam gdzie się podziewasz...
Perfecta - palec już dobrzea na obiad zrobiłam coś w stylu gołąbki bez zawijania, ale masakra, nie polecam.... na jutro mam schabik, a co z nim zrobię??? nie wiem... jakiś pomysł????
![]()
Gosiagro - gratuluję! Mimo tego że podkradasz słodycze to i tak waga pięknie leci! Ja tak długo stałam na 65,5 a wczoraj wreszcie zobaczyłam 64,9!!! dla mnie to sukces!!! w maju na wakacje... przydało by się chociaż 5 do maja zrzucić!!! ale czy jest to możliwe???![]()