reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry!

nocka nie była gorsza od innych czyli wstawanie co godzinę, z tym, ze usypianie trwało dłużej, bo bidulek męczył się z katarem. Dzisiaj dobrze, nie idę do lekarza, gorączki nie ma, tylko katar go męczy.
Uciekam bo maruderek się właczył

reklama
Dzień dobry :)
Jak ja lubię piątki :)))))))))))))))))
Kasiek - albo masz bardzo cieńkie gipsowe ścianki albo sąsiedzi sobie niezła "zabawę" urządzili! :) Czytam, że Ty bez piekarnika w kuchni funkcjonujesz, ja bym nie dała rady, około 60% moich potraw jest z piekarnika :)
Zyrraffka - bidulka z Ciebie, ja gdyby miała co godzinę wstawać to bym nie dała rady... Nelka od czasu kiedy śpi sama w pokoju zasypia po kąpieli i budzi się o 6 rano :)
Gosiagro, Kasiek - gratuluję sukcesów :)
Madzia M - czy Szymek już wrócił do domku? EDIT: doczytałam, że tak :)
Kahna -ile zębów!!!szok!!!
Nadika - u nas też nadal żadnego ząbka nie ma, kto jeszcze jest bezzębny? Swego czasu pamiętałam, że bez ząbków poza naszymi maluszkami byli Tymonek(Ity), Natalka (Zdec) i Kamilek (Anecznik) - ktoś jeszcze ma ząbki leniuszki? :)
aisa - mam nadzieje, że dziś już u Ciebie lepiej z samopoczuciem, pisałaś, że czekasz aby minął obecny etap, ale z takim nastawieniem będziesz potem czekała aby minął kolejny i kolejny... SZCZĘŚCIEM JEST PODRÓŻ A NIE OSIĄGNIĘCIE CELU. NIE MA LEPSZEJ CHWILI BY BYĆ SZCZĘŚLIWYM JAK TERAŹNIEJSZOŚĆ!!!!!!
Kochana żyj i doceniaj chwilę obecną.!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Dzięki za pamięć :-)
Szymonek już wczoraj wyszedł ze szpitala z zaleceniami tylko jeszcze we wtorek ma wrócić na konsultacje. Kacperek już mu nie leci z noska ale cos tam jeszcze zalega :-( ale skrzeczy dalej :-( na noc stawiałam Kacperkowi koło łóżeczka rozgnieciony czosnek i lepiej mu sie spało.
Ja ostatnio mam doła jakaś przybita chodze, jeszcze wczoraj Szymek doprowadził mnie do łez :-( nie ogarniam dwójki dzieci :-( czasami ,

lencja dałabyś radę, do wszystkiego można się przyzwyczaić, choć czasem mam chwile załamania i wtedy nie jest ciekawie. Cieszę się, że \Nelcia tak pięknie śpi!!!:)))

Witam i ja.
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i samych uśmiechów na buziach dla dzisiejszych jubilatów. Dla mojej fantastycznej synowej GAJUSI, POLUSI, FILIPKA I JĘDRZEJKA.

Perfekta- dołączam z kawusią
Gosia- gratuluję z wagą. a nie mogę ani grama spasc:-(
Zyraffka- podziwiam Cię stawac co godzinkę. Zdróweczka dla Łukaszka.
Kasiek- gratulacje i dalszych sukcesów życzę
MagdaM- jak maluchy?
Lenka- trzymam kciuki za dzisiaj. Oby było po twojej myśli:tak:

Gosia - GRATULUJĘ KOCHANA!!!!
MagdaM - Kochana jesteś super Mamą!!! Super Babą!!!:) Podziwiam że dajesz sobie radę w tak trudnej sytuacji! Kochana przytulam mocno! Wydaje mi sie że zmęczenie Cię dopadło. Zobaczysz nie długo wiosna! Inaczej się będzie żyło, więcej spacerów, więcej słoneczka , dzieciaczki też inaczej będa nam się zachowywały jak będą miały więcej świeżego powietrza:) Wyskocz sobie na jakieś zakupki , zrób sobie prezencik , połóż maseczkę , wymocz się w wannie z dodatkiem olejku lawendowego(na mnie działa zawsze!) lub cytrynowego ! Kochana trzymam kciuki za poprawę Twojego humoru i za zdrówko Twoich Chłopaków!!!!
Kasiek- GRatuluję i jestem pewna że uda Ci się zgubic te 5 kg :)
Lencja - Piękne i baaardzo MĄDRE słowa!!!!
Zyrafka- Kochana ja to Cię podziwiam !!!!!
Emalia , Gosia - dziękuje za towarzystwo kawkowo - herbatkowe:)

Ostatnia edycja:
Witajcie.....
o mamo jak ten czas szybko leci Gaja ma dzisiaj 8 m-cy szok....aż chrzestny przyjechal z Holandii :)Więc bedzie imprezka :)

reklama
Hej dziewczyny, zapomniałam sie pochwalic,ze dzinks mowi "ma ma " i ma gorna jedyneczkę,ale teraz to goraczkowal 3 dni jak sie wyrzynala.

Perfecta, no bylismy w zoo, ogladalismy zwierzaki w tych pomieszczeniach zamknietych . Poszlismy tez do Centrum Kopernik,ale za duzo dzieciarow było, ogolnie fajna to sprawa isc z dziecmi, moj Bartosz sie tam wyszalal ,no i minus ,bo szwagierka stala 2 godz w kolejce po blety :no:

A w tej warszawie jak w dzungli na drodze :szok: to ne dla mnie, za duzo stresa:szok:

Dzinks mi napada na laptoka :szok:nie da sie pisac :no:

Bartosz moj na wyjezdzie byl straszny, wogole nie wypoczelam :wściekła/y: szkoda slow

100 LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW

Ostatnia edycja:
Do góry