reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzien dobry :tak:
Na pocieszenie: u nas dzis tez szaro ale jeszcze nie pada wiec moze spacer sie jednak uda
Wczoraj mala strasznie w nocy poplakiwala, oby te zabki sie juz poprzebijaly bo to chyba z tego powodu :-(

Co do odstawiania- nie wiem co sie dzieje ale Lila strasznie protestuje przy butelce, moze to przez zeby, ale wtedy chyba przy cycu tez by robila problemy? Juz tak ladnie popijala w dzien i wieczorem, a teraz pociagnie kilka lykow i wrzask :no:

Klementinka tez o was ostatnio myslalam, wspolczuje tych przezyc, a jak u was z alergologiem w DE, nie zalecaja badan pod tym katem??Zdrowka dla Jasienka!!

gosiagro nie martw sie, metabolizm zawsze na diecie zwalnia, i wtedy wiekszosc ludzi sie poddaje. Jesli to przetrzymasz zobaczysz ze waga znowu ruszy w dol. Ja na razie bez slodycze stracilam pol kg! Chociaz moze to przez te brzuszki, a to przeciez dopiero 4 dni :-D

sealet u nas w dzien cyc byl czasami do usypiania ale Lili juz sie nie chcialo z niego jesc, nie przejmuj sie teraz nasze maluszki w dzien maja tyle spraw do nauki, ze jedzenie musi sie odbywac jak najszybciej a jak z cyca wolno leci to traca zainteresowanie. Agatka pewnie sama podejmie decyzje :tak:

Dziewczyny jak myslicie, przydalby sie nam watek na temat organizowania urodzin dla maluszkow, z radami, wyborem tortow i menu, zabaw itp..Doswiadczone mamy moga opisac jak to u nich bylo. Niedlugo beda pierwsze urodzinki!!! A potem kolejne..i inne imprezy tego typu :-p Ja nawet nie wiem gdzie zaczac, na pewno chce upiec sama jakies DOBRE ciacho. Co wy na to??

JESTEM ZA A NAWET PRZECIW:p:p A W ZASADZIE TO BARDZO ZA!:tak::-):-p

Perfecta ty musisz teraz dzienna krajowa wyrobic za minione dni, wiec oczekujemy twojego szczegolnego wkladu na propozycje zimnego bufetu na tego typu impreze :-D:-) Zaraz wrzuce watek na odpowiedni watek :cool2:

nie lubię zielonej, ja lipton czarny z cytryną i pełno cukru hehe, kawę raz na kilka dni może wypiję, jak wrócę do pracy to nadrobię, bo w pracy z dwie wypijałam, tylko takie słabiutkie rozpuszczalne z mlekiem, nie jestem kawoszem, zawsze wolałąm herbatę

już 7 stopni pokazuje:)

to was zmartwie, u nas piekne slonce i ma byc kolo 12°
ale co u nas to zazwyczaj nastepnego dnia w PL

aaaa i sie pochwale ze wczoraj odbylismy pierwszy spacer w nowej spacerowce Pliko
na razi jestesmy zadowoleni, Jaskowi podoba sie jazda przodem, mi na razie wszystko
przy niej maclaren wydaje sie wozeczkiem dla lalek

reklama
Do góry