reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

to super kasiu, zmiana klimatu napewno dobrze zrobi Filipkowi, tylko szkoda ze tak krótko, najlepiej conajmniej tydzień.

co do tematu podawania żółtka z mięskiem to ja daję i to i to bo moje dziecko jak zje góra 3-4 łyżeczki zupki to i tak za mało zelaza

ewela- jaki duży już Tomaszek:)

reklama
Ja już dawno chciałam Was zapytać o te normy zywieniowe w wieku Jaska ale zawsze mi wyszło tej rudej łepetynki!
Wydawało mi się że Jasiek za mało je i że może powiennam urozmaicić mu dietę jakoś:) Dziękuję Lilithi za podanie tych norm.
Jasiek co prawda nie zjada 210 ml mleka ale 180 mu robie z czego zostawia 30 a czasem 50ml , Kaszki je znów całe a podaje mu 180ml wody :) Więc się wyrównuje.
Zyrafka - CIUUDOWNY ten Twój Łukaszek:) On ma taką piękną aniołkową buziunie że az trudno uwierzyć że czasem tak ci daje popalić:)
MadziaM - Kochana super ze wyniki chłopaków dobre a powiedz mi jak Twoje samopoczucie??? Widac po poscie że troszke lepsiesze?:):) Wiosna przybyła:)
Zdec - Kochana trzymaj się!!!!!
Klementinka , Lenka - Co do ubierania , macie rację ze okres zdradliwy jest
Koriander- Kochana zdrówka dla Liluni niech te zęby szybko wychodzą!!!!
Ewela - Super fotki Kochana !!!!!

Ja udaje się na długi spacer Od wczoraj od wieczora walcze z cisnieniem skacze co 5 minut od ok 102/54 za 5 minut mam 148/96 Jakaś stara się chyba robię , mam nadzieję ze długi spacer pomoże choć troszkę

Ostatnia edycja:
perfecta- nie dobrze z tym ciśnieniem, ierzesz jakieś lekarstwa! Oby spacerek pomógł!
My niestety nie pospacerowaliśmy za długo. Paskudna pogoda, poszłam tylko szybko na pocztę i spowrotem.

moja je obiadek z mięsem i żółtkiem od początku (tzn. od kiedy wprowadziłam żółtko:D). I teraz się zastanawiam, czy robię jej krzywdę, ale nie wygląda jakby jej coś dolegało - wręcz przeciwnie;).
Poza tym nie lubi kleików, kaszek ryżowych, i innych niemowlęcych. Więc nie podaję. Za to w końcu upodobała sobie kaszkę mannę na wodzie z owocami - o tyle dobrze, bo jeszcze niedawno pisałam w innym wątku, że wszystkie kaszki są jej wrogie ;).
Naprawdę powinnam jej to żółtko podawać osobno? Tylko nie wiem do czego dodać :| bo nie je zupek jarzynowych. Obiad ma jeden(dzięki Bogu zaczęła zjadać cały), a tak mleko, kaszka, owoce...

oj dzieciaczki dokazują chyba, bo taki spokój i cisza. Łukaszek przed chwilą się obudził. Pochodziłam z nim po mieszkaniu, wtulił się we mnie i jeszcze zasnął:))mąż zaraz wróci z pracy to go pewnie obudzi

My ze spacerku wróciliśmy obiadek Jasiek wtrynił teraz wygłupia się w kojcu i gada jak najęty Tio tio tio , ma mam ma , dzidziu no płaczę ze śmiechu:)

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku 3 godz na nim prawie byliśmy:)
Marcelek już pojechał do domku a my bedziemy wcinac deserek:)
Jak na dzisiejszy dzień zjadłą mleko 3 razy!!!Także uda mi sie troszke odstawic....
Moja pediatra móiła, że gdyby nie mogła zrobic kupki miała jakieś plamki czy cos innego natychmiast mam wtedy zmniejszyć mleko a tak nie kazała ruszać do roku czyli jeszcze 3 miesiace;)Ma Gaja labe na mleko:)
A już wicie dlaczego przeszłam z Bebilonu na Bebiko:)Bo puszka nie starczała na tydzien nawet;)

reklama
dziewczyny znacie jakąś fajną stronkę w necie z pomysłami na dekoracje stołu?? szukam i nie mogę znaleźć? lub czy jest jakieś czasopismo o tej tematyce?

Do góry