reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej;-)

Dziękuję wszystkim za życzenia dla Alanka:tak:
Mam chwilkę to wpadłam do Was;-) Bo Alan usnął a od 2 dni daje mi tak w kość że czasami nie wiem jak się nazywam:baffled::dry:
Nie wiem o co chodzi,może wkońcu jakieś zęby wyjdą czy co:blink:

U mnie po za tym OK;-)

hm...bo tak byloby przyjemniej jakbysmy sie wzajemnie lubily i moj maz nie musialby ciagle patrzec jak przewracam oczami jak ona glosi swoje madrosci ;) i generalnie matrwie sie tym ze jest ciagle gorzej, a ona nam pomaga przyjezdza do Kubusia raz w tyg i nawet uprasuje czasem rzeczy Kuby i meza (bo moich to nie;)) i w sumie powinnam byc jej wdzieczna , a ja sie ciagle czepiam, zastanawiam sie czy jestem az tak wredna osoba, ze sie ciagle czepiam kobiety, ktora w gruncie rzeczy chce dla nas dobrze a na pewno da chce dobrze dla synusia i wnusia ;)

dziewczyny, a Wy jak dogadujecie sie z tesciowymi, jak zrobic, zeby bylo dobrze i milo i jednoczesnie NIE pozwolic sobie wejsc na glowe????????????

u mnie porozumienie jest awykonalne . nie martwi mnie to juz wcale.

ide pic kawke z bratem do pokoju obok,a kuba na danonka, i jakis sloiczek hippa mam z biszkoptami cos tam ;p wpadne potem:)

Hej;-)

Dziękuję wszystkim za życzenia dla Alanka:tak:
Mam chwilkę to wpadłam do Was;-) Bo Alan usnął a od 2 dni daje mi tak w kość że czasami nie wiem jak się nazywam:baffled::dry:
Nie wiem o co chodzi,może wkońcu jakieś zęby wyjdą czy co:blink:

U mnie po za tym OK;-)

Kochana a Ty masz psztyczek w nosek! Wiesz za co:) wracaj do nas!

Kochane na razie nie mam czasu na popisanie będę pózniej na razie obiad sprzątanie bo chłopaki od rana sami byli i się zrobiło burdello bumbum.

mama kubulki - powiem szczerze że ja mieszkam z teściami. I bardziej się nie dogaduję niestety z teściem...ale to jest masakra...
a co do teściowej to jakoś się dogadujemy, ogólnie to jest super babka. Jak widzi, że już nie mam siły, wyręczy mnie w czym tylko może, zajmie się Jadźką, da mi chwilę odetchnąć od tego wszystkiego. Ale, jak to zawsze jest ale, próbuje się wtrącać i swoje 4 grosze zawsze powie. No ale ja jestem typem charakteru, który twardo powie nie i koniec. No i teściowa musi się przystopować. Ale fakt jest taki, że ja tylko kiedy po ślubie wprowadziłam się do nich, to powiedziałam twardo,że chcę z nimi żyć w zgodzie i nie chcę żeby wtrącali się w moje życie, albo mnie wielce pouczali odnośnie mojego dziecka. I oni to muszą uszanować. Także teraz jak powiem, że ma być tak a nie inaczej to nie wtryniają się:p

Witam was niedzielnie popołudniowo wczoraj pisałam że pakuję się i jadę z chłopakami do mamy oczywiście nawet nie zdążyłam małego z łóżka wziąć a tu wielki haft riszerie na naszej pościeli miałam nosa że z małym cośnie tak zanim się ubraliśmy to zdążył 3 razy zwymiotować więc biegiem do lekarza okazało się że Michał złapał anginę biedaczek mój ale dostał antybiotyk i jest już lepiej mimo złego samopoczucia nabył nową umiejętność ma u babci krzesełko takie małe jak te ogrodowe więc nauczył się z niego wstawać i z rozpędu 2 kroczki zrobi ale radocha dla niego i dla nas

Witamy wieczorową porą. Ale tu dzisiaj weekendowa cisza.

Od jutra ma być piękna pogoda - w końcu pierwszy dzień wiosny.

AAA i wychodzi nam druga dolna jedynka, tak więc mamy już 8 ząbków :-)

reklama
oj widać, że weekendowo:p
ja już spakowałam mężusia, znów na tydzień wyjeżdża:( smutaśno mi:'(
idę bo mam obowiązki małżeńskie do spełnienia:p
poza tym cisza tu jakaś...

Do góry