reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

agi straszne to jak takie maluszki chorują i to tak poważnie
koriander mój niestety nie pokazuje nic ale jak coś chce to widzę jak na to patrzy zawziecie
emalia żeby szybko to smarkawko poszło sobie precz!

Ostatnia edycja:
reklama
Butterfly - super sobie wyjazd zorganizowaliście:-)

izia- co to za rowerek, w sensie nazwy?

Agi to straszne co piszesz o tej dziewczynce:-(

Agi, koriander, kasiaj - mam nadzieje, ze to niejedzenie chwilowe

koriander - to mi teraz wyzwanie rzuciłaś:sorry2::sorry2: to kiedy zaczynamy, tylko czy ja wytrwam:-D:-D poprzednim razem doszłam do 26 dnia:blink:

kasiek
- czy twoja spacerówka to Peg perego pliko?
A może któraś z was ja ma?

Hefi
- a ty o jakiej myślałaś? bo ja się właśnie zastanawiam nad peg perego, ale jeszcze jej na żywo nie widziałam

emalia
- zdrówka!

gosiagro - ja się bardzo długo przymierzałam i czaiłam na peg perego pliko p3 ale w końcu odpuściłam i postanowiłam, że póki co zostajemy przy spacerówce z wielofunkcyjnego wózka, a kupiliśmy lekką parasolkę aby było łatwiej gdzieś ze sobą zabrać, oczywiście padło na peg perego czyli inaczej mamas&papas w wersji beat o taki: Mamas and Papas Beat Buggy - Pink. Reviews, Mamas and Papas Beat Buggy - Pink. Ratings at Argos
Przy peg perego moje zapały zakupu ostudził fakt, że pewnie i tak szukałabym zwykłej lekkiej spacerówki, którą łatwiej dopchać do domu lub donieść gdy dziecko nie będzie chciało już w niej siedzieć i będzie wolało tuptać.. Jednak fanką tego wózka to zostaję i trochę mi szkoda ale nie możemy sobie na tyle wózków pozwolić:)

kurcze, dziewczyny... widzę,że prawie u każdej wali się drzwiami i oknami:-(

Agi - straszne,że takie rzeczy spotykają takie dzieci...nic tylko płakać...
Kasiaj, Agi, Koriander - dla niejadków apetytu życzę!
Emalia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Lena - cokolwiek by się nie działo - pamiętaj myśl pozytywnie!!

a ja męża wydelegowałam i znów zostałam sama z Żabką:( (no i z teściami:-( ostatnio coś mi na nerwy działają:wściekła/y:)
a co tam wstawię Wam fotki z niedzieli cobyście wiedziały jaki pulpet ze mnie:p

Załączniki

• 100_4062.jpg
    100_4062.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 74
  • Kopia 100_4068.jpg
    Kopia 100_4068.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 69
Olavip- Śliczną masz corcie! Ty chyba bardzo młoda jesteś co?

Koriander- dzięki ze pytasz:) Na chwilę obecną jesteśmy wszyscy zdrowi, tfu tfu. No moze po za moją mamą, ktora złapała półpaśca od Jagody jak miała ospe;/

reklama
hyba przyciągnęłam ciebie myślami bo zastanawiałam się gdzie jesteś że się nie odzywasz a licytować się nie będę bo to niezbyt powód do dumy

Do góry