zyrraffka
Szczęśliwa mama
mocno kciuki zaciśnięte, już mi ręce drętwieją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spróbuj zaprać szarym mydłem
a w ogóle to mam takie "śmierdzące" pytanie; jak wyglądają kupy waszych dzieciaczków? bo mój fifi robi takie "dorosłe" z wyglądu i zapachu, niby mu problemu nie sprawia zrobienie tego, ale się martwię, aby w porządklu wszystko, bo zaczął takie robić jak mleko z nan ha na bebiko ha zmieniłam mu
spróbuj zaprać szarym mydłem
a w ogóle to mam takie "śmierdzące" pytanie; jak wyglądają kupy waszych dzieciaczków? bo mój fifi robi takie "dorosłe" z wyglądu i zapachu, niby mu problemu nie sprawia zrobienie tego, ale się martwię, aby w porządklu wszystko, bo zaczął takie robić jak mleko z nan ha na bebiko ha zmieniłam mu
cz urząd skarbowy ma jakiś termin na zwrot kasy? bo ja elektronicznie wysyłałam pit na początku marca i jeszcze nie dostałam, a nie ukrywam, że bardzo czekami coś mi po głowie chodzi, że mają 30 dni, ale pewnie się mylę
![]()
e to lipa![]()