reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurcze, to musimy sie w koncu wziasc za Jaska pokoj, jeszcze przed porodem trzeba bedzie go przeniesc
no ja to jeszcze poczekam na mojito, chyba ze bez % ale wtedy za slodkie
teraz to bym wiele dala nawet za zimne piwko, chyba maz mi kupi takie bez %, choc smakuje jak siuski, ale tak duszno u nas, burza za burza idzie

Łukasza nowa ulubiona pozycja do snu i Łukasz z prababcią i pradziadkiem, uwielbiam ich:)))

pozycja do spania.jpgŁukasz z pradziadkami.jpg

z Łukaszkiem i kochaną chrześnicą zazdrośnicą na działce szwagierki:))

20110425117.jpg

a gdzie jest kasiulka?? jak Hanulka? ma już nowego ząbka??

Ostatnia edycja:
Zyraffka- piekne zdjęcia, pradziadkowie widać szczęśliwi, a pozycja spania widzę taka sama jak u nas hihi :)

Koriander- wielkie gratulacje odcycania :) A mała nie płacze Ci, że jest głodna w nocy>? Bo mój Julek to płacze okropnie przez sen, ale chciałabym też oduczyć go jedzenia w nocy, najpierw podawać herbatkę zamiast butli tak? Chyba zostałaś zaklinaczką dzieci hihihi :) Doradź coś proszę jak się za to zabrać :)

Zyraffka- piekne zdjęcia, pradziadkowie widać szczęśliwi, a pozycja spania widzę taka sama jak u nas hihi :)

Koriander- wielkie gratulacje odcycania :) A mała nie płacze Ci, że jest głodna w nocy>? Bo mój Julek to płacze okropnie przez sen, ale chciałabym też oduczyć go jedzenia w nocy, najpierw podawać herbatkę zamiast butli tak? Chyba zostałaś zaklinaczką dzieci hihihi :) Doradź coś proszę jak się za to zabrać :)

Ja bym odstawiła od razu....i do roku można dokarmiać w nocy...a poźniej tylko herbatke bo niby po wodzie dziecko staje się bardziej głodne;)

i my juz po spacerku teraz nieco ogarnac moją gromadkę, później naszykowac jakąś kolację i dzieciaki do spania ;)

zaglądne i doczytam za nieco dłuższą chwilkę

Dziewczyny jak mierzycie dziecku nóżkę ???
Bo ja akurat bede w tym tyg na zakupach ale bez Gai i chciałąbym jej kupic jakies butki:)Macie jakieś sposoby??

ja jeszcze nie kupowałam bucików do chodzenia tylko do wózka nieco za duże więc nie mierzyłam dokładnie. Czytałam ze należy obrysować stopę dziecka trzymająć pionowo pisam i zmierzyć odcinek pomiędzy dwoma najbardziej wysuniętymi punktami

witam się poświątecznie:-):-)

święta rodzinne i bardzo udane:-), Majusia nauczyła się w święta klaskać i teraz chodzi i zadowolona z siebie ciągle bije sobie brawo:-D:-D:laugh2:

Kasiek - super, że wakacje takie udane, chyba jesteście już w drodze powrotnej?

olavip - jak tam ząb?

zdec - ale Natalka już urosła, śliczna panienka z niej:tak:

butterfly - zdjęcie nieziemskie, kaszkiet mnie rozwalił :-D robiliście wielkanocną sesje?

Klementinka - bardzo się cieszę, że chrzciny wam się tak pięknie udały:tak: Jasio wyglądał bardzo elegancko

eagle - super taki wielopokoleniowy zjazd:tak: czekam z niecierpliwościa na zdjęcia:-)

koriander - po pierwsze wieeelkie gratulacje!!!! jestem z Ciebie dumna no i z twojego męża też!:tak: co wy teraz w nocy będziecie robić jak Lilcia będzie je przesypiać:-p ja już Majusi nie karmię w nocy, ostatni posiłek je o 19 następny o 6:30
Duzo zdrówka no i powodzenia z panem Dukanem:-), dużżżo wytrwałości wiem co mówię;-);-)

widzę, że tu więcej chętnych na romans z Dukanem:-) kajdusia i zyrraffko wam też powodzenia. To na prawdę działa, tylko trzeba mieć silną wolę, mi ostatnio jej brakuje, ale jakby nie było 8 kg mniej:-):-)

zyrraffka - piękne zdjecia, Majusia tez kiedyś tak lubiła spać, ale ostatnio jej przeszło:-D

emalia - a kiedy macie tą komunie? no i jak zdrówko Oleńki?

kasiaj - tobie też gratki z okazji odstawiania, na rodzinę nie patrz to twoje decyzja; widzę, ze wizyta w zoo bardzo udana:tak: zdjęcie z kangurem boskie:-D

magdam- fajne takie niespodzianki, zdjecia na nk piękne:-)

Lena - ale z Gajusi śpioszek:-)

Agi, agast, Milka, hefi, Perfecta - żyjecie:-)

dla Tymonka, Huberta, Jędrzejka, Filipka, Gajusi, Polusi, Filipka i Kubusia wielkie buziaki i sto latek!!!

A to moja truskaweczka:-)
DSC_0157.jpgZobacz załącznik 348966Zobacz załącznik 348967

reklama
Witam się po świętach....Obiecywałam że jak będę miała wolne to będę częściej a tu d..a!!! Ale od jutra postaram się to nadrobić....Po prostu za dużo spraw się nazbierało i załatwiamy wszystko póki ja mam wolne....Bo mój P. żeby pójść coś załatwić...to nieeee....bo jego angielski kulej....to jego wymówka zawsze....wrrrrrrrr - FAceci!!!!!!!!!!!!!!!Wszystko na mojej głowie... :-(
koriander - nawet nie wiesz jak się cieszę, że odcycanie poszło tak sprawnie...Super....Co do nocnego jedzenia to Pola już pewnie od dobrych trzech miesięcy nie je w nocy bo je po prostu calutkie przesypia....więc wszystko ok...Bez obaw kochana....Zresztą z tego co piszesz to Lilcia zaczęła więcej pałaszaować w dzień i super!!!!!
kasiaj- dla Ciebie też wielkkie gratki...Oby i u Ciebie odccycanie poszło tak sprawnie,....Trzymam za Was kciuki....Może porozmawiaj z mężem i mamą że potrzbujesz ich wsparcia a nie krytyki.....Ja jestem z Tobą.....
zyrraffka - cudowne zdjęcia Łukaszka.....jak zwykle zresztą....Widzę że wciąż z niego niejadek....Może jak i ty go odstawisz od mamusinowego cycucha to też zacznie więcej jesc???? A co do ulubionej pozycji spania Łukaszka....to pod tym względem świetnie dobrali się z Polą.... (fotka poniżej :-) )
kasiek - ach jak ja zazdroszczę Ci tego wypadu...Super że odpoczęłaś kochana i że Damiś taki grzeczniutki!!!!
klementinka - cieszę się że chrzciny się udały ..>JAsiek uroczy!!!!!
I już nie pamiętam co komu.....
gosiagro - super że święta udane...Zdjęcia bomba...Obie wyglądacie pięknie....Pola też nabyła takową umiejętność w święta....i dziś tylko otworzyła oczy stanęła w łóżzeczku i dawaj bić brawo....i zapomniała że trzeba się przecież trzymać i dosłownie milimetry dzieliły ją od rozbicia głowy....No cóż....hmmmmm....zdolniacha:eek:...Dzięki za pamięć i wywołanie :-)
Wszystkim jubilatom z ostatnich dni życzymy samych radości w życiu!!!!!
A to troszkę my...w tym fotka dla żyraffkki.....

Załączniki

• DSCF7472.jpg
    DSCF7472.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF7393.jpg
    DSCF7393.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF7434.jpg
    DSCF7434.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF7427.jpg
    DSCF7427.jpg