reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

to i ja ma wreszcie chwilkę:-)

zdec fajnie że w trakcie świątecznych porządków kabelek się znalazł, a fotki Natalci super, jaka ona juz duża odkąd ją ostatni raz pokazywałaś, pobyt u babci chyba służy
BButerfly fotka świąteczna cudna
Kasiek i jak już w domku? czekamy na fotorelację jak już odpoczniecie i się przeorganizujecie na tryb codzienny, domowy
iiwka a co to się stało że Alanek nie lubi jeździć samochodem? myślałam że wszystkie dzieci to uwielbiają
Klementinka cieszę się ze uroczystość się udała, przystojniak z Jasia
zyraffka trzymam kciuki za odcycanie i polubienie butli, mój w domu też śmiga w skarpetkach, cudne fotki zwłaszcza do spania
kasiaj. za Was także zaciskam kciukasy, jestem z Wami
świetne fotki kangurowe, a podwieczorek niemal Małyszowy;-)
olavip witamy po świętach, a gdzie obiecane fotki?
izia_tcz, lena, ewelinka a jak u Was poświątecznie?
Emalia u mnie podobnie dwie pralki prania poszły w ruch dziś, a jak Ola się czuje?
Asencja a jak Ty się czujesz? brzusio juz duży? mój śpiocha przeważnie ok 8.30 i śpi ok 30-45 minut, ok południa ok 1-1,5 godz i popołudniu ok 16-16.30 śpi ok 1 godz
MagdaM super taka niespodzianka i święta od razu przemiłe
koriander ogromne brawa dla Lilusi, duża dziewczynka juz z niej i jaka niespodzianka dla rodziców, gratki
mój zjada butle ok 19 mleko zagęszczane kaszką i dopiero rano ok 6.30-7 w zależności o której wstanie znów butla, w nocy nic nie je ani nie pije
gosiagro fajnie że święta tak udane a przede wszystkim piękna truskaweczka juz urosła, uśmiech na 2 zdjęciu boski
Agi ciesze się że i Ty także zaglądasz mimo braku czasu, fotki świetne a modelki jakie urocze:tak:
cobra co za wiadomości, trzymam mocno kciuki zeby sie wszystko poukładało tak jak trzeba

a tak wogóle to fajnie że taki ruch sie tu znowu zrobił, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubie jak nas jest tak dużo:-)

teraz już zmykam bo mnie mój juz do łóżka wygania
( obiecane fotki wrzucę zatem jutro)

Kolorowych snów

reklama
koriander - pięknie wyglądacie....Super fotka....I powtórzę za gosiagro...Jeszcze trochę i ujrzymy cię w całej okazałości..... :-)
cobra - trzymam kciuki za pomyślną przeprowadzkę.....
gosiagro - te wszystkie opaski dla Polci kupuję na ebayu....Mam ich multum....A są w miarę tanie bo po ok 1,5 funta każda :-)
milka - brawa dla Eryczka....Spryciarz jeden....

Sprawa się rozwiązała - po 220 ml które wypił o 19.30 był jeszcze głodny i wypił przed chwilą drugie tyle i...cisza :) Nasz zarłoczek :)
Nadgoniłam dzisiejszy dzien :)

katarzynaj - gratuluje nocy bez cyca
Klementinka - my mamy bez palcy, ale to "w spadku", więc nie wiem jak beda sie sprawować - w wózku wygladają ładnie :)
koriander - gratuluje odcyckowania :) Powodzenia w diecie.
zyrraffka - fajne zdjęcia :) Ale Tobie nie potrzebna żadna dieta - dobrze wygladasz :)
gosiagro - truskaweczka czadzikowo wyglada :)
Agi78 - slicznie Polci w opaseczce :)
cobra18 - powodzenia w przeprowadzce!
Klementinka - jak tam obiawy ciążowe?
koriander - zdjęcie jak z reklamy :)
cobra18 - hehe :) może coś tam łykał jak mama nie patrzyła ;)

Koriander- jeeeee, cudnie Was widzieć, pokazałam fotę R i aż zapiszczał na widok Lilki, i jeszcze powiedział, że się za Wami stęsknił :tak:Ja też, ja też :tak: A z tą dietą to kurcze nie pomyślałam o tych toksynach, cholerka, a już się nastawiłam... teraz już sama nie wiem...

co do butków to na razie nie kupujemy, kupiliśmy tylko mięciutkie elefanty z Deichmana, wiele butków mamy z odzysku, i póki będą służyć do "wyglądania", a nie chodzenia to będziemy z nich kirzystać

Lena- mówisz, że do roku można dokarmiac w nocy? To pewnie ja będę tym przypadkiem :) I chyba jedyną której dziecko nie przesypia nocy choć karmię mm :/ Ale już nie wiem co zrobić, bo mały je malutkie porcje więc wnioskuję że to darcie się w nocy jest z głodu, obraca butlę i śpi dalej... tylko co zrobić żeby jadł więcej a rzadziej? Spróbuję dziś z herbatką, tylko coś czuję, że ją wypije i będzie dalej krzyk :)

Co do butów ja mierzę jak mały śpi, bo wtedy się nie wyrywa :) od piętki przykładam linijkę aż po paluszki +7mm, gdzieś tak przeczytałam że butki powinny być tyle wieksze, wiadomo skarpetka i troszkę luzu :)

Gosia- widzę, że u Ciebie też cudna sesja była, ślicznie wyglądacie :) Klaskania gratuluję, mój niby wie jak ale problemem jest wyprostowanie palców w obu rączkach na raz i dzwiek klaskania hihi

Agi- widzę, że u Was też ta pozycja spania jest hitem :) zdjęcia piękne, dziewczyny na nich też :)

Cobra- powodzenia z mieszkaniem!

Kajdusia- uśmiałam się z tym wyjadaniem świątecznych przysmaków :) Ja chetnie przyjmę zbędne z 5kg :D

Koriander- kolejne piekne i wesołe dziewczyny na zdjęciu! Ale tu dziś zdjęciowo hihi tak kolorowo się zrobiło :D

Asencja- ja tam nie wiem czy może być po kaszce :/ a spał tyle co zawsze w dzień?
Kochana....na wszytsko przyjdzie pora:)
Tak piszę o tej wodzie ze nie bardzo bo tego Marcelka co pilnuje on ma w sumie niedowage jak na sw.ój wiek i pediatra i jakis tam specjalista kazali mu dawac duzo wody bo niby ona wywołuje uczucie głodu i powiem Ci ze sie sprawdza jak wypije tak sporo to by jadł albo przynajmniej podjada:)No a do zup dolewam mu oliwy bleee no ale kazali:)wiec wypełniam obowiazki:)

to i ja ma wreszcie chwilkę:-)

zdec fajnie że w trakcie świątecznych porządków kabelek się znalazł, a fotki Natalci super, jaka ona juz duża odkąd ją ostatni raz pokazywałaś, pobyt u babci chyba służy
BButerfly fotka świąteczna cudna
Kasiek i jak już w domku? czekamy na fotorelację jak już odpoczniecie i się przeorganizujecie na tryb codzienny, domowy
iiwka a co to się stało że Alanek nie lubi jeździć samochodem? myślałam że wszystkie dzieci to uwielbiają
Klementinka cieszę się ze uroczystość się udała, przystojniak z Jasia
zyraffka trzymam kciuki za odcycanie i polubienie butli, mój w domu też śmiga w skarpetkach, cudne fotki zwłaszcza do spania
kasiaj. za Was także zaciskam kciukasy, jestem z Wami
świetne fotki kangurowe, a podwieczorek niemal Małyszowy;-)
olavip witamy po świętach, a gdzie obiecane fotki?
izia_tcz, lena, ewelinka a jak u Was poświątecznie?
Emalia u mnie podobnie dwie pralki prania poszły w ruch dziś, a jak Ola się czuje?
Asencja a jak Ty się czujesz? brzusio juz duży? mój śpiocha przeważnie ok 8.30 i śpi ok 30-45 minut, ok południa ok 1-1,5 godz i popołudniu ok 16-16.30 śpi ok 1 godz
MagdaM super taka niespodzianka i święta od razu przemiłe
koriander ogromne brawa dla Lilusi, duża dziewczynka juz z niej i jaka niespodzianka dla rodziców, gratki
mój zjada butle ok 19 mleko zagęszczane kaszką i dopiero rano ok 6.30-7 w zależności o której wstanie znów butla, w nocy nic nie je ani nie pije
gosiagro fajnie że święta tak udane a przede wszystkim piękna truskaweczka juz urosła, uśmiech na 2 zdjęciu boski
Agi ciesze się że i Ty także zaglądasz mimo braku czasu, fotki świetne a modelki jakie urocze:tak:
cobra co za wiadomości, trzymam mocno kciuki zeby sie wszystko poukładało tak jak trzeba

a tak wogóle to fajnie że taki ruch sie tu znowu zrobił, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubie jak nas jest tak dużo:-)

teraz już zmykam bo mnie mój juz do łóżka wygania
( obiecane fotki wrzucę zatem jutro)

Kolorowych snów

U nas poświątecznie super;)
Waga w tyle 52 kg takze zadne diety nie musze stosowasc hehehehe
A jak u Was??

reklama
165 cm, przed ciążą ważyłam 55 i źle się czułam a teraz strasznie we wszystkim wyglądam, dupa chuda a brzuch mam okropniasty, wylewa się budyniowata masa ze wszystkich spodni:-D we wsszystkich kierunkach
juz nie narzekaj;)
zobacz co tłusciochy maja powiedziec hehehe:)
ja mam 170 ale moj maz mowi teraz suchar na mnie i ostatnio jak były te wiatry to wozka nie mogłam upchac:)

Do góry