reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

w piątek pojechaliśmy do Wałcza do moich dziadków, w sobotę spędziliśmy prawie cały dzień na powietrzu, wieczorem odwiedziliśmy mojego kuzyna z żoną, Łukaszek bawił się ze swoim kuzynem Filipkiem o 2 miesiące straszym. W niedzielę w drodze powrotnej odwiedziliśmy męża kuzyna z żoną w Choszcznie, mają 3 mies. córeczką, taka malutka, kiedy to było:))ale cieszę się ze już mam ten okres za sobą:-)

gosiu- jutro odstawiam Łukaszka, skonsultowała się z lekarzem i powiedział mi ze lepiej odstawić odrazu niż stopniowo. Aż się boję jutrzejszego dnia. Od rana będzie mój mąż więc moze mi pomóc.

śniło mi się że jestem w ciąży, ze nawet nie wiedziałam ale dziecko zaczęło tak kopać, ze dopiero po tym poznałam :-D

emalia - piękne zaproszenia, gratuluję zębolka:))

hehe:-D:-D:-D

ewelinka- świetny kolorek,

liza- gratuluję odsmoczkow\ania:)) i zębolka

koriander gratuluję zakupów, szkoda ze u nas nie ma takich okazji:(

lena- HURRA- gratuluję Gajuni:)))))

megida u mnie się nie pytają nawet o ubezpieczenie, u męża w pracy jest ubezpieczony

liliti chyba wyjechała??

kasiek- cieszę się że Damianek jest spokojniejszy, Łukaszek też chyba najgorsze marudzenie w 8/9 mies. ma za sobą. Ja też nie mam jeszcze ciuszkó na lato. Strasznie drogie jest wszystko, Muszę się na lumpki wybrać a jak nic nie znajdę to allegro pozostaje chyba. Jedyne co mam to komplecik z pepco od kuzynki ale 74 rozmiar więc nie wiem czy będzie dobre (choć dosyć duyąe jak na 74)
co do szpray pomiędzy 1 górnymi to też Łukaszek ma ogromną:))

milka- gratulję zębolka:))

AGI- pOLUSIA CUDNA PŁYWACZKA, JAKI MA ŚWIETNY KOSTIUM:))

kasiuj- najmocniej jak potrafię trzymam kciuki i wierzę ze wszystko będzie dobrze!!Filipek ma szczęście, ze ma taką wspaniałą mamusię

kajdusiu- Małgonia jest poprostu czarująca, śliczna sukienusia:))

koriander- trzymam mocno kciukasy!

asencja- zazdrość jest normalna ale napewno dacie sobie wspaniale radę:)) napewno Krystianek nie skrzywdzi braciszka:))

Wow to wypad pełną para :)
Fajnie, że się udało a gdzie jakies fotki???
Czyli miałam racje odstawic dziecko od razu.....mi właśnie wydawało się to najbardziej oczywiste, że dziecko tak nie cierpi:)

Asnecja ahhh zazroszcze a jak maleństwo??Kopie???

reklama
wieczorkiem wstawię fotki

jutro na imieniny szwagra idziemy, nie chce mi się u nich zawsze nieciekawie jest.

koriander- ja w srodę pójdę do ginekologa żeby mi coś przepisał na zatrzymanie laktacji, nie będę się męczyć. I muszę poczytać o dukanie i od przyszłego tyg. zacznę:)))))) już się nie mogę doczekać tych uciekających kilogramów hehehehehe:-) brzuszki narazie robię

Ostatnia edycja:
rany dziewczyny jak wy znajdujecie czas i chęci na odpisywanie bo ja jako nie mogę się zmobilizować chyba dopada mnie jakiś dołek albo odreagowuję remont i zmęczenie
zyraffka fajnie że wyjazd udany
lena emalia fajnie macie swietnie że spotkanie wyszło super zazdroszczę grila u nas na razie pogoda do d..... wiec musimy poczekać
a zyraffka i życzę pomyślnego i szybkiego odcyckowania

czy zna ktos jakis sposob na migrene?

meczy mnie juz drugi dzien, chyba umre

Gosiagro dziekujemy za pamiec, nawet sie zdziwilam ze moje dziecko konczy dzis 11 m-cy, zapomnialam:zawstydzona/y:
a to oznacza juz tylko miesiac do urodzinek:-)

najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow

Uwaga UWAGA Gaja zaczęła raczkowac:)

:szok::szok: Gratulacje:-D:-D:-D:-D

Agi - super fotki!:-) My też byliśmy w sobotę na basenie, ale mała nie była zbytnio zachwycona;-) DSC03071a.jpg

kasiaj jesteś najlepszą mamą na świecie!!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!!

kajdusia - piękne zdjęcia:)

zyraffka może sen okaże się proroczy;-)

klementinko nie pomogę niestety

zdec- nie wygląda, zeby Natalcia nie była zadowolona, wręcz przeciwnie:)) instruktor na basenie mówił nam że nie należy "poddawać" się jak dziecku się nie podoba, za którymś razem na pewno oswoi się z wodą. Łukasz do tej pory nie jest zachwycony basenem ale źle nie jest, zawsze jakąś zabawkę dostanie, najbardziej mu się konewka podoa i jakoś uwagę mu się odwróci i nie buczy:)) Podoba mu się także lalka na której instruktor pokazuje ćwiczenia hehe
nienie, sen napewno nie proroczy:)

:szok::szok: Gratulacje:-D:-D:-D:-D

Agi - super fotki!:-) My też byliśmy w sobotę na basenie, ale mała nie była zbytnio zachwycona;-) Zobacz załącznik 350560

kasiaj jesteś najlepszą mamą na świecie!!! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!!

kajdusia - piękne zdjęcia:)

zyraffka może sen okaże się proroczy;-)

ZDEC rewelka;)Ale ona DUZAAAAAAAAAA
Natalcia super...jaka pływaczka a gdzie byliście bo my tez chcemy jechac:)

reklama
Klementynko - skoro jesteś w ciąży to mogę tylko polecić zimne okłady i apap... ja będąc w ciąży nie miałam problemów migrenowych ale przed i po masakra... mam problem od dziecka... teraz nabyłam leki w hiszpani, na razie mi pomagają ;) ale są mega mocne więc muszę z nimi uważać ;)

Zdec - Natalka super!!! a i widzę że jednak są już włoski na główce ;)

Izia - mnie też czasu brak na wszystko, ale mam kompa cały czas włączonego i dochodzę od czasu do czasu i piszę ;)

Koriander - kciuki zaciśnięte ;)

Zyrraffko - powodzenia z odstawianiem! też myślę że od razu będzie łatwiej ;)

Gratuluję wszystkim nowych ząbków i umiejętności ;)

Solenizantom wszystkiego NAJ!!!

Wiecie że za 10 dni Majunia Kalwy kończy roczek?!?!?!?!?!??!?! Nie mogę w to uwierzyć...

Chorowitkom dużo dużo zdrówka ;)

Do góry