reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
:-D witam i ja z rana :-) pogoda pieknie mnie nastraja na spacery i ciągłe działanie :-) tylko jakoś sprzątać mi sie chce ;-) Nina siedzi i bawi się garnkami :cool2:

Miłego dnia dziewczyny :tak::-D

kasiaj - od razu lepiej,kiedy jestes taka wesola:)

odebralam wczoraj sukienke w ktorej mam isc na matki slub...ale kurde..cos mi sie w niej nie podoba. przymierzałam o rozm mniejsza ale stwierdzily ze jest mi za mala,a ta rozm wieksza ze mnie zwisa:(

wczoraj byl jakis pomylony dzien, najpierw sukienka potem odmowili mi przyznania lodowki na raty ...nosz kurde..

http://www.euro.com.pl/lodowki/amica-fk212-3x.bhtml nie jest ona prostokatna ,tylko z przodu pól okragla,nie wiem jak to nazwac;p
wiecie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia - Nawet nie wiesz jak się cieszę że humorek masz poprawiony i czuć to w Twoich postach Kochana JESTES MEGA DZIELNA!!!!!!!! :*:*:*

Najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów : Nelusiuni!!! , Łukaszka !!!!!!, Iguni !!!! i Ignasia!!!!!!!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechami na buziakach!!!!!!!!!

Uciekam na zakupki do miasta:) Czas na kupno zabezpieczeń na szafki, szuflady , drzwi i kontakty:)

aaaaa mówiłam Wam że Was UWIELBIAM WSZYTKIE????:) NO TO MÓWIĘ:p

ŁUKASZKOWI, NELCI, iGUNI I iGNASIOWI NAPIĘKNIEJSZEGO!

u nas gorąąąco. Jadźka śpi już 1,5h..szok w trampkach..

corba - coś pechowo...
Perfecio - my Ciebie też:);-)

cześć Dziewczyny, ja tylko na chwilkę u nas wszystko dobrze, Łukaszek grzeczniutki, pieknie przesypia całe nocki. Brakuje mi strasznie bb ale nic nie poradzę :( Pozdrawiam

reklama
Do góry