reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zdec - nie licząc ostatniego katarku to byłam chyba z pół roku temu... nie martw się!!! ale myślę że powinnaś się umówić na bilans jak Natalka skończy roczek ;) przynajmniej my się wybieramy :)

reklama
druga

Perciu - jak się macie z Jasiem? Lepiej trochę? Ściskam mocno
Zdec- ja byłam 6 tyg temu, teraz ide po 20-ym czerwca na szczepienie

Co do mleczka, to Jasiem pije 1-2 razy dziennie i na noc butla 260ml kaszki mleczno-ryżowej.

Wszystkim życzę miłego dnia. Ja dzisiaj z psiepsiólami Madzią i Lenką ogarniamy moją chałupę przed imprezami. :)

edit: no i pochwalę się jeszcze ,że dzisiaj w nocy zamówiłam Jasiowi prezent na roczek (kolor pomarańczowy)
SPIDER JEEP 2 OSO 2 X SIL 2 X AKU PILOT !!KOLORY!! (1633359172) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Witajcie ja chciałam złożyc spóźnione ale szczere życzenia dla:
IGI- MAJUSI- KASI- JULCI- NINCE - samych pogodnych dni pełnych uśmiechów!!!
Oby każdy dzień był dla Was wielkim odkryciem!!
Dużo zdrówka, spełnienia marzeń!!

heehe ale mam info więcej na zamknętym:)
bo szpieg czuwa!!

Hej
My u lekarza bylismy jak mlody byl chory tydzien temu, a tak to wage nie kontrolowalismy dawno jakies 3mis temu na szczepieniu?
Mamy dostac kolo 13mies szczepionke wiec wtedy bedzie nastepna kontrola:-)

reklama
wITAM. NIE BYŁO MNIE OHOOHOO..CHYBA Z 2 M-CE. ale moje dzieci przechodza rozne OKRESY, moj synek skonczyl 1 roczek, chodzi od 2 m-cy tzn biega juz i wczoraj utrącil kawalek lewej GÓRNEJ JEDYNKI. ehhh porazka warga rozwalona zapuchnieta na pol twarzy...chybe bede zmuszona kupic mu szelki i trzymac go na smyczy, on nie potrafi chodzi on biega...nie wiem:( a córcia etap 3 latka wiec czasami ma swoje...

LIZA PEŁEN SZACUNECZEK DLA CIEBIE PRZY 3 URWISÓW...TY JESZCE PRZETWORY ROBISZ!!!!!

LENA, GRATULUJE PIERWYCH KROCZKÓW, I KOLEJNYCH ZĄBKÓW MY MAMY 12, TZN 11.5 BO WCZPRAJ KAWALEK UTRACONEGO:(((MA TERAZ DUZA FURTKE BO UŁAMAL SIE PIONOWO..MOZE I LEPIEJ. A RESZTE NIE WIEM O CO CHODZI BO NA ZAMKNIETYM. A NIESTETY NIE MAM DOSTĘPU DO WASZYCH ROZMÓW.

AGI, ALE PRZEZYLAS Z ZADŁAWIENIEM, PEWNIE SERCE CI JESZCE PRZEZ TYDZ KOŁATAŁO, DOBRZE ZE TAK SIE SKONCZYLO...I CIESZE SIE ZE JEDZIESZ DO POSLKI NAPEWNO ODPOCZNIESZ TROSZKU W TYM NAWALE PRACY. A JEDZIESZ Z MEZEM??

EMILA- CZYLI CO W NIEDZIELE ROCZEK I KOMUNIA?? FAJNIE ZE DZIEWCZYNY CI POMAGAJA, SUPER ZE MIESZKACIE BLISKO SIEBIE MOZECIE SPEDZAC WSPOLNIE CZAS...A DZIECI MASZ FAJNIUTKIE WIDZIALAM NA FILMIKU NA YOU TUBE:))

PERFECTA, ZAWSZE CHOROBSKO DZIECKA JEST DLA NAS RODZICÓW STRESUJACE, A JAK DOJDZIE GORACZKA TO JA SAMA MAM Z NERWÓW STTRESA..
TORCIKÓW NIE MAM JAK OGLĄDNA A Z CHĘCIA BYM ZOBACZYLA:)

U NAS SYNUŚ 1 MIAQL ROCZEK BYLA IMPREZKA, PREZENTY A TORCIK, LOKOMYTWA. A przed roczkiem synka córcia upadla na kamien rozwalila czolo mowie wam myslala ze umre, dzwonilam na pogotowie...kazali tamowac a krew pluskala ..ehhhhhhh porazka:( kiedy te dzieci odrosna:((

przepraszam jezeli komus nie odpisalam...

Do góry