reklama
milusia21
Fanka BB :)
a ja musiałam na czyms się wyżyć, wiec zrobiłam 25(!!)słoiczków 2szklankowych dżemu jabłkowego
dobrze że brat pomógł bo pólnoc by mnie zastała
Perciu-gratki mistrzuniu:-)
Gosiagro-jaki słodziaczek-sliczne zdjęcia;-)
Zyrafka-osz ten Łuki jaki spryciulek
fajna ta jego nowa fryzura, ale szkoda loków...ja mojego Kuby też żałowałam ale poszłu juz na pamiatke:-)
Nadika-jaka Ty lacha jestes;-) super zdj
Kasiulka-a Hania juz chodzi i zaczęła raczkować, czy jeszcze nie chodzi i to jej pierwsze postepy?bo cos chyba przeoczyłam:/
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!!mój zdolnny braciszek zrobił dzis chłopcom samochód, który jeździ, ma swiatła itd...!!!!!!!!!!!!!
jest super!!chłopcy siedzą w foteliku(muszę skołować jakis drugi taki zbędny (bo z samochodu szkoda mi tych nowych..) jest dokładnie taki jaki sobie wyrysował we wstępnym planie
(zrobił go UWAGA!!z desek!!!
mówię Wam on się zrobił genialny!a ma dopiero 16l...hehe on rozwija talent, a chłopcy korzystają:-)

Zyrafka-osz ten Łuki jaki spryciulek

Kasiulka-a Hania juz chodzi i zaczęła raczkować, czy jeszcze nie chodzi i to jej pierwsze postepy?bo cos chyba przeoczyłam:/
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!!mój zdolnny braciszek zrobił dzis chłopcom samochód, który jeździ, ma swiatła itd...!!!!!!!!!!!!!

zyrraffka
Szczęśliwa mama
chociaż milka się zapytała
z Filipkiem dobrze, zabieg poszedł bardzo dobrze, są w domku. Bolało go bardzo przy siusianiu ale lekarz zmienił dawkę leku i teraz śpi, jutro powinno już mniej boleć
emalia82
Fanka BB :)
Witam się i ja
Dużo zdrówka dla Wszystkich i dla nas tez zyczcie bardzo wiele bo teraz nam tak go potrzeba![]()
Bardzo mocno trzymamy kciuki za Wikusie i zyczymy dużo zdróweczka
Chciałam powiedzieć , pochwalić się , wykrzyczećććć z radości że....
jestem fryzjerką!!!!!
Właśnie dzwoniła do mnie włascicielka szkoły że jestem zwolniona z egzaminu końcowego za całokształt "pracy" , fryzurkę na główce egzaminacyjnej i fryzurę wieczorową którą robiłam wczoraj na koleżance...
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM Z CIEBIE DUMNA KOCHANA!!!!!!!!!!!!
dziewczyny muszę Wam coś powiedziec!!!!!!!!!!
jeszcze niemogę uwierzyć)))
Moje dziecko dzisiaj samo, samiuteńkie łyżeczką zjadło obiad- kasza z pulpetami i sosem. Jak go karmiłam to nie chciał jeść a za chwilę złapał łyżkę i sam wsuwał. az płakałam jak patrzyłam na niego. Co dziwniejsze on nigdy nie chciał jeść nic poza zupami.
Jak mi się uda to wstawię filmik na zamkniętym tylko musze pokombinować bo nie wiem jak to się robi.
mATKO, AZ TRUDNO UWIERZYĆ. wIELKIE GRATKI DLA ZDOLNEGO ŁUKASZKA :-)
Cześć:-):-)
my już w domku, jestem zakochana w moim chrześniakujest taki malutki, kochaniutki, grzeczniutki, cudo
:-):-):-) zresztą się pochwalę, a co
;-)
Zobacz załącznik 379494Zobacz załącznik 379493Zobacz załącznik 379492
zyrraffka - wwoww, gratulacje dla Łukaszka, zdolniachaa gdzie się jego cudne loczki podziały??
Lena - co sie dzieje?
Perfecta - wielkie gratki kochana!!!! To ja już się na nową fryzurkę zapisuje
Kasiulka - brawo dla Hani
przepraszam, ze nie wszystkim pisze, ale przeczytałam tylko ta stronę pobieżnie, musze leciec i ogarnać wszystko;-)
ŚLICZNY CHŁOPCZYK. Jak ja lubie patrzeć na takie maleństwa
a ja musiałam na czyms się wyżyć, wiec zrobiłam 25(!!)słoiczków 2szklankowych dżemu jabłkowegodobrze że brat pomógł bo pólnoc by mnie zastała
Zyrafka-osz ten Łuki jaki spryciulekfajna ta jego nowa fryzura, ale szkoda loków...ja mojego Kuby też żałowałam ale poszłu juz na pamiatke:-)
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!!mój zdolnny braciszek zrobił dzis chłopcom samochód, który jeździ, ma swiatła itd...!!!!!!!!!!!!!jest super!!chłopcy siedzą w foteliku(muszę skołować jakis drugi taki zbędny (bo z samochodu szkoda mi tych nowych..) jest dokładnie taki jaki sobie wyrysował we wstępnym planie
mówię Wam on się zrobił genialny!a ma dopiero 16l...hehe on rozwija talent, a chłopcy korzystają:-)
Ten twój braciszek to skarb. Super ,że tak dba o chłopaków. pokarz fotki tego bolida
Milusia- dach, burzenie ganku w którym jest łazienka i stawianie od nowa. Będzie fotorelacja z postepów , bo ciągle robie fotki
Kasia- gratulacje dla Hanulki
Ewa- zdróweczka kochana
Ola- niech się szybko goi
Milusia- dach, burzenie ganku w którym jest łazienka i stawianie od nowa. Będzie fotorelacja z postepów , bo ciągle robie fotki
A ja wyciągnęłam starego dzisiaj di Ikei na zakupki do łazienki, którą mi dopiero zrobi. He he. Jak zobaczył cene to się zdziwił, ale do Ikei mamy ponad 40km więc już nie miała za bardzo odwrotu. Tak sie ciesze. Uwielbiam kupowanie do remontów. Jeszcze kafelki przede mną, kibelek, kabina z wanną ( oj, tutaj to będę wybrzydzała

Buziaki laseczki
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
zyrraffka - ależ mój zięć przystojny w nowym image.....Wygląda cudownie!!!! No i wielkie ale to wielkie gratki za przepięknie zjedzony obiadek i to samodzielnie....Mały zdolniacha.....Nie dziwie się że rozpierała Cię duma......Brawo!!!!A bajka którą oglądał Twój mega zdolny synek To Abby i latająca szkoła wróżek.....Pola ją uwielbia....Podobnie jak Elma świat!!!!!
gosiagro - ależ cudowny ten Twój siostrzeniec....Aż się rozmarzyłam przez chwilkę....Ach....I Majeczka jak zwykle cudowna...świetnie razem wyglądaliście we czwórkę , pasuje Wam taka parka ;-)
kasiulka - gratuluje małemu raczkowi....Sliczna Haneczka....No to teraz się zacznie
nadika - piękne zdjęcia, widać że urlop udany!!!! Super!!! NAtanek słodziak....i super rodzinka
ewa - zdrówka bidulko....współczuję....
perfecta - ach Ty bestyjo jedna....To taka zdolniacha z Ciebie że bez egzaminu nawet!!!! Superancko....Wielkie gratki dla Ciebie kochana....WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE!!!!Jak nic masz we mnie klientkę....Oddam się w twe rece bez żadnych obaw.....(chyba...hihihi)
olavip - oj bidulko masz się ostatnio....Zdróweczka .....
Asnecja - jejku lada dzien i maluszek będzie z Wami...Kiedy to zleciało?????
lena - mam nadzieję że będziesz miała dla nas same dobre wieści o Wiktorii.....
milka - mam nadzieję że szybko zwalczycie anemię u Eryczka.....Bidulek.....No i gratki dla dzielnego Olafa.....Zębowa wrózka już zwitała?????
milusia - ale masz zdolnego brata!!!! A chłopaki tylko na tym korzystają......
zyrraffka - dzięki za informacje o Filipku....Dobrze że już po operacji.....
Żyję i pozdrawiam....
gosiagro - ależ cudowny ten Twój siostrzeniec....Aż się rozmarzyłam przez chwilkę....Ach....I Majeczka jak zwykle cudowna...świetnie razem wyglądaliście we czwórkę , pasuje Wam taka parka ;-)
kasiulka - gratuluje małemu raczkowi....Sliczna Haneczka....No to teraz się zacznie

nadika - piękne zdjęcia, widać że urlop udany!!!! Super!!! NAtanek słodziak....i super rodzinka
ewa - zdrówka bidulko....współczuję....
perfecta - ach Ty bestyjo jedna....To taka zdolniacha z Ciebie że bez egzaminu nawet!!!! Superancko....Wielkie gratki dla Ciebie kochana....WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE!!!!Jak nic masz we mnie klientkę....Oddam się w twe rece bez żadnych obaw.....(chyba...hihihi)

olavip - oj bidulko masz się ostatnio....Zdróweczka .....
Asnecja - jejku lada dzien i maluszek będzie z Wami...Kiedy to zleciało?????
lena - mam nadzieję że będziesz miała dla nas same dobre wieści o Wiktorii.....
milka - mam nadzieję że szybko zwalczycie anemię u Eryczka.....Bidulek.....No i gratki dla dzielnego Olafa.....Zębowa wrózka już zwitała?????
milusia - ale masz zdolnego brata!!!! A chłopaki tylko na tym korzystają......
zyrraffka - dzięki za informacje o Filipku....Dobrze że już po operacji.....
Żyję i pozdrawiam....
Ostatnia edycja:
Spokojnej nocydobranoc![]()
Trzymam kciuki za Wikusię
a ja musiałam na czyms się wyżyć, wiec zrobiłam 25(!!)słoiczków 2szklankowych dżemu jabłkowegodobrze że brat pomógł bo pólnoc by mnie zastała
Zyrafka-osz ten Łuki jaki spryciulekfajna ta jego nowa fryzura, ale szkoda loków...ja mojego Kuby też żałowałam ale poszłu juz na pamiatke:-)
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!!mój zdolnny braciszek zrobił dzis chłopcom samochód, który jeździ, ma swiatła itd...!!!!!!!!!!!!!jest super!!chłopcy siedzą w foteliku(muszę skołować jakis drugi taki zbędny (bo z samochodu szkoda mi tych nowych..) jest dokładnie taki jaki sobie wyrysował we wstępnym planie
Jabłuszka mniam, mniam.
Zazdroszczę takiego brata
Wyprzedziłaś mnie. Właśnie miałam napisac:chociaż milka się zapytałaz Filipkiem dobrze, zabieg poszedł bardzo dobrze, są w domku. Bolało go bardzo przy siusianiu ale lekarz zmienił dawkę leku i teraz śpi, jutro powinno już mniej boleć
hej, fifi teraz śpi, ale od 17 do 21 masakra była, ażdzwoniłam do anastezjologa i zwiększył leki p bólowe, operacja udana,
jądro w mosznie wszyte zostało a stulejki nie cięli, bo jak coś tam poruszali to sama odeszła skóra.
Właśnie dawałam instrukcje odnośnie opatrunków
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
gosiagro Wspaniały chłopiec, jest prześliczny. A tobie i mężowi pasuje dwójka dzieci:-)
zyrraffka - Gratuluję, też mi się marzy samodzielne jedzenie przez Emilkę, ale ona na razie łyżeczkę uważa za największego wroga
A jaki prezent w końcu wybraliście na rocznicę?
Lena - co się dzieje? Już od dawna rzucasz jakieś niepokojące zdanie i nic więcej nie wyjaśniasz
Co z Wiktorią?Jak Gaja?
Mam nadzieję, że Filipek kasij szybko dojdzie do siebie. Wędzidełko też miał podcinane?
Perfecta - Gratuluję!!!!! Kiedy wpadniesz do 3miasta zrobić porządek z moimi włosami?;-)
milusia Pożycz brata
Kasiulka - Gratuluję postępów Hani
Anik, koriander Dziękuję za przemiłe spotkanie:-):-):-):-):-) Anik zdążyłaś do samochodu przed ulewą?
izia Szkoda, że ciebie zabrakło:-(
Emalia Jak remont? Ile trzeba wyłożyć na remont dachu?
mi_mi, asnecja, klementinka Pewnie się boicie trochę, jak to już niedługo będzie z dwójką wymagających maluchów? Jak widzę czasem zachowanie Emilki, gdy coś jest nie po jej myśli, coś jej dolega (bije, gryzie, szczypie, szarpie za włosy), stwierdzam, że bałabym się mieć w tym momencie drugie dziecko:-(
ewa Współczuję. Mam nadzieję, że jak teraz ból przejdzie, to już nie wróci.
nadika Ale jesteś śliczna i zgrabna
:-) Nie dziwię się, że na ostatniej imprezie, koledzy męża się za tobą oglądali
milka Ale masz łobuzów:-) Emilka też ma ciągle nowe siniaki i zadrapania;-)
ewelinka Zdecydowanie polecam rolki
zyrraffka - Gratuluję, też mi się marzy samodzielne jedzenie przez Emilkę, ale ona na razie łyżeczkę uważa za największego wroga

Lena - co się dzieje? Już od dawna rzucasz jakieś niepokojące zdanie i nic więcej nie wyjaśniasz

Mam nadzieję, że Filipek kasij szybko dojdzie do siebie. Wędzidełko też miał podcinane?
Perfecta - Gratuluję!!!!! Kiedy wpadniesz do 3miasta zrobić porządek z moimi włosami?;-)

milusia Pożycz brata

Kasiulka - Gratuluję postępów Hani

Anik, koriander Dziękuję za przemiłe spotkanie:-):-):-):-):-) Anik zdążyłaś do samochodu przed ulewą?
izia Szkoda, że ciebie zabrakło:-(
Emalia Jak remont? Ile trzeba wyłożyć na remont dachu?
mi_mi, asnecja, klementinka Pewnie się boicie trochę, jak to już niedługo będzie z dwójką wymagających maluchów? Jak widzę czasem zachowanie Emilki, gdy coś jest nie po jej myśli, coś jej dolega (bije, gryzie, szczypie, szarpie za włosy), stwierdzam, że bałabym się mieć w tym momencie drugie dziecko:-(
ewa Współczuję. Mam nadzieję, że jak teraz ból przejdzie, to już nie wróci.
nadika Ale jesteś śliczna i zgrabna

milka Ale masz łobuzów:-) Emilka też ma ciągle nowe siniaki i zadrapania;-)
ewelinka Zdecydowanie polecam rolki

reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Perfecta Mogłabyś podać przepis na te cudowne pulpeciki dla niejadków? ;-)
olavip Ojoj, futryna cała? ;-)
olavip Ojoj, futryna cała? ;-)