Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze że brat pomógł bo pólnoc by mnie zastała
fajna ta jego nowa fryzura, ale szkoda loków...ja mojego Kuby też żałowałam ale poszłu juz na pamiatke:-)
jest super!!chłopcy siedzą w foteliku(muszę skołować jakis drugi taki zbędny (bo z samochodu szkoda mi tych nowych..) jest dokładnie taki jaki sobie wyrysował we wstępnym planie
(zrobił go UWAGA!!z desek!!!
mówię Wam on się zrobił genialny!a ma dopiero 16l...hehe on rozwija talent, a chłopcy korzystają:-)Witam się i ja
Dużo zdrówka dla Wszystkich i dla nas tez zyczcie bardzo wiele bo teraz nam tak go potrzeba![]()
Chciałam powiedzieć , pochwalić się , wykrzyczećććć z radości że....
jestem fryzjerką!!!!!
Właśnie dzwoniła do mnie włascicielka szkoły że jestem zwolniona z egzaminu końcowego za całokształt "pracy" , fryzurkę na główce egzaminacyjnej i fryzurę wieczorową którą robiłam wczoraj na koleżance...
dziewczyny muszę Wam coś powiedziec!!!!!!!!!!
jeszcze niemogę uwierzyć)))
Moje dziecko dzisiaj samo, samiuteńkie łyżeczką zjadło obiad- kasza z pulpetami i sosem. Jak go karmiłam to nie chciał jeść a za chwilę złapał łyżkę i sam wsuwał. az płakałam jak patrzyłam na niego. Co dziwniejsze on nigdy nie chciał jeść nic poza zupami.
Jak mi się uda to wstawię filmik na zamkniętym tylko musze pokombinować bo nie wiem jak to się robi.
Cześć:-):-)
my już w domku, jestem zakochana w moim chrześniakujest taki malutki, kochaniutki, grzeczniutki, cudo
:-):-):-) zresztą się pochwalę, a co
;-)
Zobacz załącznik 379494Zobacz załącznik 379493Zobacz załącznik 379492
zyrraffka - wwoww, gratulacje dla Łukaszka, zdolniachaa gdzie się jego cudne loczki podziały??
Lena - co sie dzieje?
Perfecta - wielkie gratki kochana!!!! To ja już się na nową fryzurkę zapisuje
Kasiulka - brawo dla Hani
przepraszam, ze nie wszystkim pisze, ale przeczytałam tylko ta stronę pobieżnie, musze leciec i ogarnać wszystko;-)
a ja musiałam na czyms się wyżyć, wiec zrobiłam 25(!!)słoiczków 2szklankowych dżemu jabłkowegodobrze że brat pomógł bo pólnoc by mnie zastała
Perciu-gratki mistrzuniu:-)
Gosiagro-jaki słodziaczek-sliczne zdjęcia;-)
Zyrafka-osz ten Łuki jaki spryciulekfajna ta jego nowa fryzura, ale szkoda loków...ja mojego Kuby też żałowałam ale poszłu juz na pamiatke:-)
Nadika-jaka Ty lacha jestes;-) super zdj
Kasiulka-a Hania juz chodzi i zaczęła raczkować, czy jeszcze nie chodzi i to jej pierwsze postepy?bo cos chyba przeoczyłam:/
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!!mój zdolnny braciszek zrobił dzis chłopcom samochód, który jeździ, ma swiatła itd...!!!!!!!!!!!!!jest super!!chłopcy siedzą w foteliku(muszę skołować jakis drugi taki zbędny (bo z samochodu szkoda mi tych nowych..) jest dokładnie taki jaki sobie wyrysował we wstępnym planie
mówię Wam on się zrobił genialny!a ma dopiero 16l...hehe on rozwija talent, a chłopcy korzystają:-)
), drzwi, grzejniki, farby i inne pierdoły. Mam nadzieje ,że dożyję końca 

Spokojnej nocydobranoc![]()
a ja musiałam na czyms się wyżyć, wiec zrobiłam 25(!!)słoiczków 2szklankowych dżemu jabłkowegodobrze że brat pomógł bo pólnoc by mnie zastała
Perciu-gratki mistrzuniu:-)
Gosiagro-jaki słodziaczek-sliczne zdjęcia;-)
Zyrafka-osz ten Łuki jaki spryciulekfajna ta jego nowa fryzura, ale szkoda loków...ja mojego Kuby też żałowałam ale poszłu juz na pamiatke:-)
Nadika-jaka Ty lacha jestes;-) super zdj
Kasiulka-a Hania juz chodzi i zaczęła raczkować, czy jeszcze nie chodzi i to jej pierwsze postepy?bo cos chyba przeoczyłam:/
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!!mój zdolnny braciszek zrobił dzis chłopcom samochód, który jeździ, ma swiatła itd...!!!!!!!!!!!!!jest super!!chłopcy siedzą w foteliku(muszę skołować jakis drugi taki zbędny (bo z samochodu szkoda mi tych nowych..) jest dokładnie taki jaki sobie wyrysował we wstępnym planie
mówię Wam on się zrobił genialny!a ma dopiero 16l...hehe on rozwija talent, a chłopcy korzystają:-)
Wyprzedziłaś mnie. Właśnie miałam napisac:chociaż milka się zapytałaz Filipkiem dobrze, zabieg poszedł bardzo dobrze, są w domku. Bolało go bardzo przy siusianiu ale lekarz zmienił dawkę leku i teraz śpi, jutro powinno już mniej boleć
A jaki prezent w końcu wybraliście na rocznicę?
Co z Wiktorią?Jak Gaja?

:-) Nie dziwię się, że na ostatniej imprezie, koledzy męża się za tobą oglądali