reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

eagle- zostawiasz dzieci śpiące same jak wychodzisz do sklepu? Ja mam taką paranoję ze nawet ze śmieciami boję się iść, ze mi się Jagoda zakrztusi albo ze ja gdzieś padne po drodze a dzieci same.. Schizuję:)

nie absolutnie nigdy ich nie zostawiam samych, zostały z tatusiem

a ja wróciłam z zakupów całkiem udanych, trochę spożywki jak zawsze ale i kilka pierdółek do pokoju dzieci ( nie mogłam się opanować) i odebrałam brakujący blat do mebli kuchni

tatuś skończył malować pokoik, jeszcze tylko położyć panele ale to zrobi nasz kolega pod koniec tygodnia i umyć okno i można wprowadzać tam dzieciaki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kochane! Wczasowanie u kuzynki i mojej mamy trochę nam się przedłużyło i ostatecznie wrócilismy wczoraj wieczorem. Od jutra mąż zaczyna pracę i będę siędzieć sama z dzieciarnią od rana do późnego wieczora, buuuu... No to kto mnie odwiedzi?:-)

emalia- najwazniejsze, ze czujesz sie już lepiej :tak:, na pewno z każdym dniem będziesz czuć poprawę. Fajnie, że teraz masz się czym zająć- urządzanie łazienki to niezłe wyzwanie- masz już wizję co i jak???
milusia- fajna taka imprezka przy stawiku, razem z pływaniem? ;-)A Twój brat ma u mnie mistrza- najpierw domek, teraz samochód! łał!
mamakubulki- nadal trzymam kciuki za koleżankę...:-(z Bieszczadami nie pomogę niestety...
Perfecta- wielkie gratulacje!!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!!!
Ewa- oby z kazdą godziną ból ustępował, wspóczucia
żyrafka- filmik podziwiałam calusieńki i wyjść z podziwu nie mogę! Utalentowanego masz synka:tak:
kasiulka- wielkie gratki również dla Hani, za chwilę będzie śmigać, że nie dogonisz
gosiagro- to chrzestną zostałaś- gratulacje! Maluszek rzeczywiscie śliczny, a Maja jaka przy nim duża :tak: A przy okazji- ładnie Ci z dwójeczką :tak::-)
lena- przesyłam pozytywne fluidki do Wiktorii :-(
olavip- współczuję akcji z paluszkiem i rowerkiem :-( A ludzie często są tacy bezczelni, i tak Cie podziwiam, ze pozwoliłaś innym dzieciom bawić się rzeczami Jagódki
nadika- przepiękne zdjęcia, cieszę się, ze w Łebie Ci się w miarę podobało, miałam wyrzuty sumienia, ze Cię niepotrzebnie źle nastawiłam :cool:. A Ty jesteś niezła laska :tak::tak: Normalnie Miss!!!:tak:Musiałam wczesniej przeoczyć Twoje zdjęcia, bo na pewno bym zapamiętała :tak:
Milka- ale fajnie, jednemu ząbków przybywa, drugiemu ubywa :-) Wróżka zębuszka też przynosi u Was kasę pod poduszkę? ( no właśnie- w jakim regionie Polski Ty mieszkasz, bo nie kojarzę Twojego miasta, a wiesz, że ja trasy ustawiam pod miasta czerwcówek ;-)) A przy okazji- Olaf widział Stefana Malutkiego?Filmik w sam raz na tę okazję :tak: Słabo z tą anemią Eryka, oby się szybko poprawiło

Dziewczynki, mam pytanie
Gosiak ma zieloną srajkę od przeszło tygodnia- tak po 2, 3 dziennie, ma też katar, więc podejrzewałam zęby, ale to może się ciągnąć tak długo??? Poza tym zachowuje się normalnie, nie marudzi, śpi dobrze... od czego to może być... Iść z tym do lekarza?
U nas tez tak jest jak zje maliny albo porzeczki:)w ostatecznosci dania mączne;)
czesc kochane babeczki
wpadlam troche Was poczytac, popisze pozniej jak Kubus uśnie ;)
mua;*

hejka Gaja tez usypia ale dzisiaj jej cos ciezko idzie;)a ja gotuje zurek:)

grrrrrrr................znowu pół dnia stracone i dowiedziałam się, że mogę mieć cesarke tydzień po terminie!! Kurde...co za lekarz...Na USG wychodzi, ze dziecko juz bardzo duże, ale on nie godzi się na operacje wcześniej, bo uważa, że po 39 tyg. dopiero można rodzić, a wtedy juz bedzie szpital w remoncie. Powiedział, że jak się zacznie coś dzieć wcześniej, to mam jechać do wawy (nie wiadomo gdzie, jak i do kogo, a przeciez mam miec CC i nie moze mi sie zacząć akcja porodowa)! No po prostu przez te nerwy, to wcześniej urodze....

czesc sexi laski!!!!!!!!!!
ale dzisiaj jest wspanialy dzien, kocham miec urlop!!!! (chyba jak kazdy) ;) mojego meza wciaz nie ma, ciagle w pracy, przez ten jego pracoholizm zaczynam miesc jakies podejrzenia i łapię schiza grrr

przymierzam sie do diety Dąbrowskiej, ciezko bedzie...............

ciezarówki zapodajcie fotki! moze jak se napatrzę to sama zajdę ;D

Asnecja bedzie dobrze, wszystkie bbowe mamusie trzymaja kciuki, wiec bedzie na pewno super!!!!!!!!!!
moj Kubus tez uwielbia gniazdka i kabelki, lubi tez telefony, mamy dla niego atrape telefonu, ktora jest bardzo podobna do oryginalu, nawet wazy tyle samo, ale Kuba jakos nie chce sie nia bawic, tylko moja prawdziwa komorka, cwaniaczek ;)

Perfecta Perciu gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!! moge sie do Cieie umowic, mozesz mnie ogolic na łyso, bo po 2 nieudanych trwałych wygladam jakbym z buszu wyszla ;) hhihi

milusia niezły gienio z Twojego młodego brata ;)

koriander koniczynka moze pokazecie jakies fotki ze spotkania??????

Ewa duzo zdrowka zyczymy z Kubusiem cioci Ewie!!!!!!!!!!

nadika superlaska jestes, pozycz mi ten brzuch!!!!!!!!!!!!!

agast ja tez mam czasem taka bujna wyobraznie;) i nie wiem skad przychodza takie mysli

zyrafka perfecta gdzie moge znalezc przepis na zaczarowane pulpety?;)

witam wieczornie;-):-D a ja mam new colors na moim łebku:-D hehe mnie się podoba:-D trampolina zaliczona też chcę!!!tylko szkoda mi zamawiać bo strasznie droga przesyłka, kosztuje ok.250 a z przesyłką prawie 500...:eek: cos sie może wymysli;-)

Jutro z rana jedziemy do kardiologa(ok 100km..!!) zawsze cos u Kubusia nie tak:zawstydzona/y: mam nadzieje że jutro wyjda dobre pomiary...
czy Wasze dzieci też się zanosza podczas płaczu???U mnie Szymonek zaniósł się tylko raz, a porządnie...że aż go reanimowali bo odpłynął podczas pobierania krwi i wkuwania motylka, a Kuba cały czas mi się zanosi(chociaz wg lekarzy to się jakos tam inaczej nazywa..)w każdym bądź razie aż traci oddech!!!:wściekła/y: i to przy zwykym lamencie, nawet kiedy mama nie chce wziac na ręce...muszę to z kardiolog przedyskutować, bo ja takiego dziecka na pewno nie zostawię płaczącego("sie wypłacze to przestanie "jak niekórzy mówią....)znajoma pielęgniarka jak była przy jego płaczu to az zaczęła go klepac żeby złapal oddech, tak sie wystraszyła...ale u nas to norma...a pomiary zawsze sa za wysoko...raz miał aż 190 gdzie norma u takiego dziecka to było chyba 120? (a był spokojny...nie plakał...)

nie mam siły juz odpisywać, <przeprasza>

DOBRANOC:**************

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry