reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurczę dziewczyny gdzie Was wszystkie wywiało???? jak ja powróciłam na łącza to nikogo nie ma

Asencja co za lekarz każe Ci tyle czekać?? czy on jest poważny? nie wiem co doradzić, pewnie najlepiej by było załatwiać sobie cc w Wawie ale jak mówisz że nie chcesz tak daleko to może udaj się do tego szpitala i pogadaj osobiście z ordynatorem czy nie dąło by się wcześniej jeszcze przed remontem??

Milusia powodzenia u kardiologa, ja z moim nie mam takich problemów tzn popłacze sobie i owszem ale się nie zanosi przy tym

Lena jak z Wiki? masz jakieś wieści?

Perfecta miałam pytać juz kiedyś jakie masz teraz plany zawodowe? zatrudniasz się u kogoś? otwierasz swój salon czy na razie gromadzisz zadowolone klientki?? a wogóle gdzie Ty? czemu nic nie piszesz??

i reszta Zyraffka, Kasiek, Agi, Izia, Avena, Zdec, Milka, Emalia, hefi, Klementinka, Lencja, MagdaM, Ola-fasola i cała gromada.... Gdzie Wy????

mój najmłodszy śpi wiec mam chwilkę i chyba cos bym zjadła tylko co???

edit: Asencja zagłosowane

czesc

kajdusia - jak Gosiak, uspokoiło się trochę z kupkami?

eagle - i gdzie ten brzusio?:-p:-)
Asnecja - głos oddany:tak:

mamakubulki - a co to za dieta?

milusia - pokaz fryzurkę;-) powodzenia u lekarza

zdec - co U Ciebie u Natalki?

eagle - a jak czujesz się w tj ciąży?? bo u mnie masakra... z Jagodą żadnych mdłości niczego - po prostu byłą rewelacja, a teraz? brak słów.....

czesc

eagle - i gdzie ten brzusio?:-p:-)
foto jeszcze się nie zrobiło :zawstydzona/y: ale dziś się poprawię
eagle - a jak czujesz się w tj ciąży?? bo u mnie masakra... z Jagodą żadnych mdłości niczego - po prostu byłą rewelacja, a teraz? brak słów.....
jak narazie super podobnie jak w pierwszej, za to z Tomkiem miałam masakrę wszystko co najgorsze mdłości i wymioty poranne trwające od 3-4 w nocy do 22-23 więc prawie non stop i to o wiele dłużej niż podają standardowo poradniki dla ciężarnych
mam nadzieję że tym razem będzie tak do końca tzn bez zbędnych atrakcji

ja jutro idę na badania i już dziś się zastanawiam jak ja wytrzymam do 7 bez jedzenia?? o matko to będzie bardzo ciężkie

hejo :)
jaka tutaj cisza, a za oknem zimno i strasznie wieje, dziękuje Bogu że akurat jak bylismy nad morzem to była pogoda :))

Dziewczyny o co chodziło z tą sondą "czy jest ok?" ?? zobaczyłam wątek i nie wiem o co kaman, po co była ta sonda??

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny o co chodziło z tą sondą "czy jest ok?" ?? zobaczyłam wątek i nie wiem o co kaman, po co była ta sonda??

w sondzie chodziło o to, żeby zagłosować czy Koriander ma pozostać opiekunką wątku zamkniętego

olavip - współczuje mdłości, ja wymiotowałam z Maja 3 m-ce, bleeee

eagle
- super, że dobrze tą ciążę znosisz, oby tak dalej

Ciekawe jak nasza Klementinka?

Do góry