reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hejo
my juz po wizycie i narazie jest ok:) nie wymagamy leczenia,a jedynie kontroli...

gosiagro nie umiem dodawać zdj na zamknięty;P HE
asnecja zagłosowane chyba:p
właśnie gdzie wszystkie??

ale dziś pogoda...brrr:eek:

reklama
Cześć cześć!
Gosia zaraz się obudzi, więc wpadłam tylko na chwilę
gosiagro- dziekuję, kupki są lepsze, nadal kolorowe, ale już mają jakąś konsystencję :-)
Asnecja- zagłosowane :-)

A propos zdjęć na zamkniętym widziałyście, że pojawiła się nowa opcja - zdjęcia grupy? Tam chyba można dodawać zdjątka w ten łatwy sposób prosto z kompa.... Milusia- spróbujesz pierwsza???? :-)

obudziła się, lecę, pa

Eagle-jak miło że o mnie pamiętasz:-)

ja ostatnio mało zaglądam, nie mam jakoś czasu, dzień ucieka za dniem. Rano codziennie chodzimy na dwór na 2-3 godziny,potem wracamy,Klara idzie spać na 2-4 godziny wiec wtedy mam czas na zrobienie czegoś w domu potem ona wstaje to znowu idziemy na dwór albo na jakies zakupy i zaraz wieczór i padam...W piątek jedziemy na mazury tak więc od paru dni tylko piore i prasuje,dobija mnie tylko ta pogoda:-(niezbyt ciekawą zapowiadają,jade niedługo po kurtke przeciwdeszczową:no: tak poza tym u nas wszystko ok, Klarze idą kolejne ząbki tak więc nie zawsze ładnie w nocy śpi ale w dzień nadrabia, coraz więcej już sama chodzi i w ogóle jest kochana i z każdym dniem coraz mądrzejsza. To chyba na tyle u nas;-)

Olavip-mdłości na pewno niedługo miną i będziesz mogła się cieszyć ciążą:)

Eagle-to co obstawiasz że druga dziewuszka będzie???

Dzien dobry ;-)

Milusia doczytalam ze wizyta byla, ciesze sie ze wszystko ok! A z tym zanoszeniem placzem to Lila miala kiedys podobnie, jak miala zostac sama w lozeczku, potrafila tak meza nastraszyc ze chcial pogotowie wzywac kilka razy..a teraz juz chyba z tego wyrosla.. a maly meczy sie szybciej jak sie razem bawia? zauwazylas cos takiego? Co do Lilusi to dzis mamy najswiezsze wyniki i sa SUPER!:-) dzieki kochana :*

Kajdusia jak wasze kupeczki? U nas zielone pojawiaja sie bardzo rzadko, zazwyczaj po brokulowej, a dlugo sie u was utrzymywaly bo nie doczytalam? Mam nadzieje ze nic powaznego, moze trawi jakas kredke Piotrusia??:rofl2:

gosiagr dotarlam gdzies w przelocie do waszych zdjec z Dawidkiem, jejku jakie to piekne malenstwo!!!! Niesamowite ze jeszcze niedawno nasze lobuzy takie byly :-) Moim zdaniem rowniez do twarzy ci z dwojeczka!!:-D

Perfectya jeszcze raz powtorze: WIELKIE GRATULEJSZYN MISZCZU!!:-D

Asnecja do kiedy mozna glosowac bo tu mi wyskakuje jakis error mam nadzieje ze na laptopie sie jutro uda

Klementinka a jak wasz brzuszek bo widze ze rozmowa o mdlosciach, u ciebie to juz pewnie tylko zgaga:-p

nadika jezu nie dziwie sie ze cie faceci na tej imprezie kiedys tam pozerali wzrokiem :-Dniezle niezle

konniczynko bardzO mi bylo milo poznac mamusie malojadka:-D Maz mnie caly czas meczy gdzie to piwo mozna by kupic:-)

ita fajnie tak na siebie wpadac w sklepie:tak: :-) jaki ten torun maly :-D

My uciekamy do dealera z nasza kobyla milego dnia!

Jestem laski! ale mam chroniczny brak czasu chata pełna ludzi od tygodnia i nie zanosi się na szybki powrót do codzienności :-(mały też nie daje pospać chyba zęby nie pozwalają budzi się conajmiej co godz.do tego jeszcze babka niepełnosprawna na głowie mam czasami dość myślałam że lato będzie luz a tu kicha

Koriander gdzie uciekacie????:eek::szok::-D a co do zmeczenia to róznie...ale Kuba zazwyczaj pierwszy zawsze ucina drzemkę a Szymona uchodzić to...a zazwyczaj wstają razem...super że wyniki Lili dobre-nasza morfologia tez jest dobra:)
Kajdusia najpierw tsza zgrac z komórki, i to wyszło mi takie bleeee, a potem rozkminic jak by to zrobic, ale póki ja dojdę to juz będzie nowa era:-D
edit nie wiem jak się tam wstawia te zdjecia...nie ma zalącznika tak jak tu..

Ostatnia edycja:
czesc Laseczki ;)

wyslalam moich kochanych chłopaków do teściowej i sama szaleje w domu, sprzatam jak nakrecona ;) a teraz nadrobie zaleglosci na BB;)

olavip eagle zazdroszcze Wam tych fasolek ;) jak bylam w ciazy z Kubusiem do przez 2 miesiace najlepszym moim przyjacielem byl sedes, najchetniej wzielabym go pod pache wszedzie! a kiedys musialam sie zatrzymac w korkach w centrum miasta i wymiotowalam na srodku ronda!!!!!!!!!!!!!!!! bo bym nie zdazyla nawet woreczka wyciagnac, wiec musialam wysiasc szybko z samochodu, a jakis pan podszedl i sie zapytal, co sie stało, a reszta ludzi siedziala w samochodach i patrzyli na mnie jakbym była na kacu, albo jakbym miala jakas straszna wirusowa chorobe i nie chcieli sie do mnie zblizac eh koszmar to byl!!!!!! i jeszcze w pracy ciążę musialam ukrywac eagle, olavip pocieszylyscie mnie, ze nie w kazdej ciazy musi tak byc;)

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Karolina wreszcie padła spac. Wstała po 7 i do tej pory szalała. Nie mam już siły. A muszę zacząc pakowac nas do wyjazdu.

Lena przysłała mi smsa że Wiktoria już po operacji i jest wszystko dobrze:-)

Milusia cieszę się że wszystko ok po wizycie:-)

Asnecja zagłosowane:-)

reklama
no pięknie wystarczy sprawdzić liste obecności i juz wszystkie się pojawiają:-) i tak ma zostać....

ja mam chwilkę przerwy popołudniowo, ech nie wiem czy to ta pogoda ale coś mnie te dzieciaki zamęczyły dziś, same nie wiedza czego chcą, na spacer się nie da iść i tak cały dzień w domu, do tego Tomek coś ma ciepławą główkę ale i dziąsła czerwone i napuchnięte... niech będzie już wieczór

milusia dobrze że po wizycie ok

Ola_fasola ja to już w te wszystkie prognozy pogody nie wierzę, co innego mówią a jest inaczej, zycze żeby Wam się z pogodą udało
co do fasolki to w sumie mi obojętne co będzie i córcie i syncia juz mam więc żadna różnica, ale faktycznie porównując wszystkie ciąże to najbardziej podobnie sie czuje jak w ciąży z Asią

Koriander dobrze że wyniki Lilci dobre, a Wy gdzie wybywacie??//:sorry:

izia czyżby ktoś się na wakacje wprosił?? oj wiem mój też od 2 dni coś kiepsko śpi

mamakubulki co za historia ja w ciąży z Tomkiem miałam raz podobnie jechałam gdzieś autobusem i modliłam się żeby jak najszybciej dojechał do przystanku żebym mogła wysiąść tak mnie mdliło, na szczęście bo nie wiem czy innym pasażerom było by fajnie gdyby autobus utknął w korku:-)
faktycznie u mnie 1 i 2 ciąża całkowicie różne

Ewa dzięki za wieści o Wiki, a Ty jak się czujesz?

i jeszcze pytanie do mam przedszkolaków? w co ubieracie dzieciaki 1 września?? po konsultacji z koleżankami wiem że co przedszkole to inne zasady u jednej normalnie tzn tak jak na codzień, a u innej juz bardziej "wyjściowo"
ja chyba pomału zaczynam się stresować tym faktem a moja mała laleczka wręcz już sie doczekać nie może i codziennie pyta czy dziś pójdziemy do przedszkola?
a w sumie to i tak dopiero wszystkiego dowiemy się 1 bo dopiero wtedy ma byc zebranie - trochę późno jak dla mnie ale cóż

Ostatnia edycja:
Do góry