reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

GOSIAK CHODZI!!!
Już od kilku dni tak sobie dreptała, ale dziś paszłaa...

Eagle- ubierz Asię w sukienkę, nie galową, ale po prostu ładną w zależności od pogody. pamiętam jak pierwszy wygalowałam Piotrka do przedszkola w upał w białą koszulę i ciemne spodnie i biedak się męczył.... A wszystkie dziewczynki ślicznie, kolorowo, przewiewnie...
milusia- na zamknietym faktycznie trudno się wstawia zdjęcia. A próbowałaś dodadawać do "zdjęć grupy"? Bo tam chyba można otworzyć galarię i wklejać fotki prosto z komputera. Może któraś z dziewczyn znajdzie chwilę czasu i to rozpracuje????

Muszę zrobić kolację Piotrkowi i jego narzeczonej :-D

reklama
Kajdusiu gratki dla Gosiaczka!!!!!!
Mama Kubulka jeju nie zazdroszczę ukrywania ciąży. ja miałam na początku praktyki i od samego zapachu mnie muliło...
Lena mam nadzieje że Wiktoria dobrze się już czuje i to koniec jej ciągłych wędrówek po szpitalach....

milusia, koriander - cieszę się, że wyniki dzieciaczków oki:tak:

ola-fasola - z ta pogodą to niestety nigdy nie wiadomo:-( ale mam nadzieję, że wam słonko będzie świeciło:tak:

izia - a co to za nalot masz?

eagle
- też mi się wydaje, że jakaś sukieneczka będzie oki, niekoniecznie galowo, ale fajnie, ze twoja córcia nowy etap rozpoczyna, pewnie przejęte jesteście obie:rofl2:

kajdusia - gratki dla Gosiaka!!! Tylko żeby ci za daleko nie paszła:-D:-D

zyrraffka - a ty gdzie przepadła??

Dziewczyny moja Majusia je wszystko lewą rączką, czy powinnam to korygować?? jak myślicie? Moja siostra jest mańkutem i zarazem chrzestną Majusi i się śmieje, że podobno wiele się po chrzestnych bierze:eek:

kajdusia o lala kolejna już o synową się stara, dopiero Emalia pisała o zięciu, no no
i ogromnie gratulujemy samodzielnych spacerów Gosiaczka
Gosiagro z tego co wiem jeszcze może się jej to zmienić, jak byliśmy miesiąc temu na wizycie u psychologa to co prawda pani pytała nas czy ma którąś łapkę ulubiona czy korzysta z nich na przemian? z tego co mówiła to właśnie dzieciaki dopiero "to" rozpracowują i dopiero się okaże czy będzie prawo czy lewo ręczne, a jak w zabawie? zaobserwuj czy też najpierw sięga po zabawkę lewą czy prawą?
wiem że są też np. dzieci prawo ręczne które wolą jeść lewą, jeśli woli lewą ja bym nic z tym nie robiła

dziękuję za rady co do stroju, ech ona się doczekać nie może a ja nadrabiam "zamartwianiem się " za nas obie :)

Hej,
no właśnie żyraffka gdzie się podziewasz??
Milusia super że po wizycie ok!
Perfecta musiałam przeoczyć informacje o tym że jesteś już fryzjerką!! Gratuluje!!!!!!
Asnecja głos oddany
Ewa1981 dzięki za informace od Leny ad Wiktorki:) uffff jak dobrze że jest dobrze:)
kajdusia gratulacje dla Gosiaczka!!!

Natan dzisiaj szalał!! znów zaczął sam chodzić i tak mu się podobało że co chwilę biegał od mamusi do tatusia i odwrotnie, i do tego śmiał się w głos!! na to wszystko wszedł teściu i Natan zarobił 100zł za to że chodzi:))))

milusia21 - fajne, ze wszystkie wyniki ok :)
mama kubulki - to co?? zapisujesz się na jakiś miesiąc na następną fasolke??
Lena - ciesze się, że już po operacji i wszystko sie udało.
kajdusia - gratuluje Gosi :):)

Miłego wieczorka życze!! :)

Asencja zaglosowane

Eagle nic sie nie boj dasz rade. Ubierz ja wygodnie i tak zeby nie miala problemu z rozebraniem i ubraniem sie w ubikacji

Olavip szybko Cie zaczelo meczyc oby szybko tez przestalo

Milusia ja tez w takich sytuacjach dmucham w buziaka choc moj maz twierdzi ze nie powinnam tak robic jak wroci z pracy to sie zorentuje jak to sie robi profesjonalnie. Super ze u lekarza wszytsko w porzadku

Asenja Eagle ma racje pogadaj z ordynatorem

Kajdusia gratuluje chodzika :))

Olafasola odzywaj sie czesciej :))

Ewa a jak twoje plecy dalej bola?

Gosiargo ogolnie panuje opinia ze nie nalezy korygowac dziecka ma sie rozwijac tak jak jego polkole mozgu, przestawianie raczek moze spowodowac gorszy rozwoj i to ze zadna raczka nie bedzie robila niczego dobrze. Generalnie w przypadku mainkutow lepiej rozwinieta jest lewa polkola mozgu i nie powienno sie tego zaklocac

Nadinka a na ile dziadek ceni inne nowe umiejetnosci ??:))

reklama
Dzięki za pamięć:D
Cześć wszystkim:D
Cierpię na brak czasu i nie mam kiedy z wami popisać... jutro jedziemy na szczepienie i mamy jakąś wysypkę...:(

Gratulacje dla kolejnych dzieci które zaczynają chodzić:) W sumie już powoli zapominam jak to było...

Do góry