Pierwsza
Witam!
Cała noc nie przespana
Skurcze miałam i mały straaasznie kopał. No spe wzięłam i nic nie dalo. Myślałam, ze już sie zaczyna, ale jakos tak nieregularne skurcze były. W końcu o 5 poszłam pod prysznic i wszystko sie wyciszyło. Niestety oprócz tego, że ja nie spałam, to jeszcze mój mąż nie mógł, bo sie kręciłam..do tego karaluchy sie znowu pojawily
Internet w nocy sie popsól, a pod prysznicem odpadła uszczelka od węża i trzeba kupić nowego. Ehhh...co za noc...
zyrraffka - Gratuluje nowej potrawy Łukaszka
zyrraffka, Milka26 - Krystiankiem zajmie sie moja mama - bez zmian. Tylko taka różnica, że jak bede w tym dalszym szpitalu, to moj mąż będzie mnie mniej odwiedzał, a za to moja siostra bedzie miała 5 min. z pracy, wiec powiedziała, że bedzie przybiegać (aż sie zdziwiłam, że sie zgodziła
).
lenaDTR - a widać przebijajace się ząbki, czy na razie nic?
mama kubulki - bede miała ten sam problem z mężem w tym roku. Jak coś wymyślisz, to daj znać
Ja chyba po prostu jakąś gre kupie, bomój to komputerowiec.
Kasiek1983 - współczuje krostek - pójdziecie do lekarza?
Miłego dnia
Cała noc nie przespana
zyrraffka - Gratuluje nowej potrawy Łukaszka
zyrraffka, Milka26 - Krystiankiem zajmie sie moja mama - bez zmian. Tylko taka różnica, że jak bede w tym dalszym szpitalu, to moj mąż będzie mnie mniej odwiedzał, a za to moja siostra bedzie miała 5 min. z pracy, wiec powiedziała, że bedzie przybiegać (aż sie zdziwiłam, że sie zgodziła
lenaDTR - a widać przebijajace się ząbki, czy na razie nic?
mama kubulki - bede miała ten sam problem z mężem w tym roku. Jak coś wymyślisz, to daj znać
Kasiek1983 - współczuje krostek - pójdziecie do lekarza?
Miłego dnia