reklama
milusia21
Fanka BB :)
hej laseczki
moje dzici dalej uczulone, do tego obaj chodzi i kuba ma biegunke...super!!!
smoka już nie mamy wiec od prawie 2tyg wiec odniosłam sukces<dumny>:-)
mama Kubulki fajny ten wózek
Oby Kuba dobrze zniósł samodzielne przebywanie w przedszkolu, kuba słodziak
Koriander jak już w domku?u nas bez zmian
Perfekciu gdzie Ty Kochanie jesteś??
Gosiagro ja tez nie umiała bym planować jesli bym mieszkania nie widziała, a kiedy ma być oddane do uzytku??no i kiedy będziesz matka chrzestna??
Agast sto lat, i gratuluję rocznicy...;-) no i czekamy na fotki, oby zdjeli gips dla małej, szkoda że w takie upały się męczyła:-(
Eagle a to Ci Asia pilny uczeń:-) oby zostało jej tak do końca, moj Kubuś też wszystko gryzie bo zęby ida(dziś przyciski od pilota
Żyrakfa może jak ulozysz to nie będzie tak żle? a może zrób na inny kolor?pociesz sie że przynajmniej włosy odpoczną
, mam włosy proste jak prostownica, więc jej nie uzywam
Kajdusi to może by tak dla Gosi mlodsze rodzeństwo??
;-)
Buterfly fajnie że zawitałaś;-)
Ewelinka a gdzie Ty??pakujesz juz dziwczynki do szkoły??
Kasiek a to Domiś figlaszczek mamę straszy, dobrze że już nie ma i z glowy i o:-) zdrówka
Asnecja jeszcze troszkę się pomęczysz i zapomnisz jak to było
oby było bez boleśnie
Emalia dach nakryty?wyrobicie sie ze wszystkim do końca września??Ola do 3kl juz myka...;-) połamania jej długopisów życzę
Zdec u nas też recepty po roku są tylko po zaświadczeniu od alergologa
Mika jak Wasze wyniki? no i gdzie zdj mojego Olafka?????
moje dzici dalej uczulone, do tego obaj chodzi i kuba ma biegunke...super!!!

smoka już nie mamy wiec od prawie 2tyg wiec odniosłam sukces<dumny>:-)
mama Kubulki fajny ten wózek

Koriander jak już w domku?u nas bez zmian

Perfekciu gdzie Ty Kochanie jesteś??

Gosiagro ja tez nie umiała bym planować jesli bym mieszkania nie widziała, a kiedy ma być oddane do uzytku??no i kiedy będziesz matka chrzestna??
Agast sto lat, i gratuluję rocznicy...;-) no i czekamy na fotki, oby zdjeli gips dla małej, szkoda że w takie upały się męczyła:-(
Eagle a to Ci Asia pilny uczeń:-) oby zostało jej tak do końca, moj Kubuś też wszystko gryzie bo zęby ida(dziś przyciski od pilota

Żyrakfa może jak ulozysz to nie będzie tak żle? a może zrób na inny kolor?pociesz sie że przynajmniej włosy odpoczną

Kajdusi to może by tak dla Gosi mlodsze rodzeństwo??

Buterfly fajnie że zawitałaś;-)
Ewelinka a gdzie Ty??pakujesz juz dziwczynki do szkoły??

Kasiek a to Domiś figlaszczek mamę straszy, dobrze że już nie ma i z glowy i o:-) zdrówka
Asnecja jeszcze troszkę się pomęczysz i zapomnisz jak to było

Emalia dach nakryty?wyrobicie sie ze wszystkim do końca września??Ola do 3kl juz myka...;-) połamania jej długopisów życzę

Zdec u nas też recepty po roku są tylko po zaświadczeniu od alergologa
Mika jak Wasze wyniki? no i gdzie zdj mojego Olafka?????
Ostatnia edycja:
koriander
Dobry wieczor, ja mam dzis Redsika z PL na poprawe nastroju po uroczym deszczowym dniu :-) Kto sie przylaczy???;-)
Kajdusia no to niezle zabiegani jestescie :-) Buziaczki dla twojego dzielnego przedszkolaka!
Kasiek no to ufffffff :-) A smarujesz to co zostalo czyms? Ja bym podala wapno zawsze lagodzi cokolwiek by to nie bylo
zdec wspolczuje powrotu skazy, a moze to jednak reakcja na cos innego..?
zyraffka z ta fryzura to przesadzasz bo i tak wszystkie wiemy ze takiej lasce we wszystkim ladnie ;-)
Agast jeszcze raz sto lat no i gratulacje z okazji ukonczenia 7 lat, czyli wymieniliscie wszystkie komorki w waszych cialach i zaczynacie jako nowo narodzeni>?
milusia e tam bez zmian, postarzalas sie o conajmniej 4 tygodnie ;-) Kochana a jak chlopaczki? Masz jakies nowe letnie foteczki dwoch przystojniakow? GRATULUJE BEZSMOCZKOWANIA :-) i wspolczuje sraczki i alergii :-(
Asnecja rowniez trzymam kciuki ! Oby noc byla spokojna :-) a porod blyskawiczny!
gosiagro jak sie czuje Dawidek i mamusia?
eagle tak juz po wojazach, Lila nas zachwycila opanowaniem w czasie podrozy i zmian :-) trzymam kciuki za Asie, i gratuluje zabkow Tomusiowi!
mamakubulki o kurcze ale ty masz slicznego syna!!!!

Kajdusia no to niezle zabiegani jestescie :-) Buziaczki dla twojego dzielnego przedszkolaka!
Kasiek no to ufffffff :-) A smarujesz to co zostalo czyms? Ja bym podala wapno zawsze lagodzi cokolwiek by to nie bylo
zdec wspolczuje powrotu skazy, a moze to jednak reakcja na cos innego..?
zyraffka z ta fryzura to przesadzasz bo i tak wszystkie wiemy ze takiej lasce we wszystkim ladnie ;-)
Agast jeszcze raz sto lat no i gratulacje z okazji ukonczenia 7 lat, czyli wymieniliscie wszystkie komorki w waszych cialach i zaczynacie jako nowo narodzeni>?

milusia e tam bez zmian, postarzalas sie o conajmniej 4 tygodnie ;-) Kochana a jak chlopaczki? Masz jakies nowe letnie foteczki dwoch przystojniakow? GRATULUJE BEZSMOCZKOWANIA :-) i wspolczuje sraczki i alergii :-(
Asnecja rowniez trzymam kciuki ! Oby noc byla spokojna :-) a porod blyskawiczny!
gosiagro jak sie czuje Dawidek i mamusia?
eagle tak juz po wojazach, Lila nas zachwycila opanowaniem w czasie podrozy i zmian :-) trzymam kciuki za Asie, i gratuluje zabkow Tomusiowi!
mamakubulki o kurcze ale ty masz slicznego syna!!!!
Ostatnia edycja:
milusia21
chłopaki wredne!!!sie biją cały czasDobry wieczor, ja mam dzis Redsika z PL na poprawe nastroju po uroczym deszczowym dniu :-) Kto sie przylaczy???;-)
nie kus bo już bym sie skusiła ale chyba idę spać
milusia e tam bez zmian, postarzalas sie o conajmniej 4 tygodnie ;-) Kochana a jak chlopaczki? Masz jakies nowe letnie foteczki dwoch przystojniakow?

dzis zrobili taka demolke w kuchni, że aż nagrałam, tylko nie umiem tego zgrac żeby Wam pokazać, fotki też jakies są ale wiesz że ja nie kumata żeby wgrac je na zamkniety,i nawet nie chce mi się kombinować

koriander
milusia ty to masz cyrk :-) dobrze ze im humorki dopisuja, niech tylko jeszcze zdrowi beda bo to najwazniejsze! A Lila miala leukocyty w moczu, a w drugim badaniu juz nic czyli przeszla jakas infekcje no ale skoro sama minela to nic nie podawalismy 

mama kubulki - jak Kubuś po klubie malucha? Doczytałam...no niestety podobno chorób sie nie uniknie
Ja też się boje o te choroby, no ale jak nie w żłobku, to w przedszkolu...
Super zdjęcia
Jaki przystojniak z Kubusia
Najbardziej czadersko wygląda z krawatem 
agast22 - gratuluje w końcu pozbycia się gipsu. Ciekawe jak Jagódka będzie teraz chodziła
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji ślubu i rocznicy
zyrraffka - nie pomoge z prostownicą
Kasiek1983 - super, ze nie ospa
eagle - oby ząbek przebił się jak najszybciej!
milusia21 - gratuluje smokowego sukcesu
Jakos sobie nie wyobrażam miec dwóch Krystianków w domu - jak ty sobie z Twoimi dajesz rade? 
koriander - ja sie na piwo nie pisze
Czekamy na relacje 1 września od przedszkolaków i Łukasza żłobkowicza
Super zdjęcia
agast22 - gratuluje w końcu pozbycia się gipsu. Ciekawe jak Jagódka będzie teraz chodziła
Wszystkiego naj, naj, naj z okazji ślubu i rocznicy
zyrraffka - nie pomoge z prostownicą
Kasiek1983 - super, ze nie ospa
eagle - oby ząbek przebił się jak najszybciej!
milusia21 - gratuluje smokowego sukcesu
koriander - ja sie na piwo nie pisze
Czekamy na relacje 1 września od przedszkolaków i Łukasza żłobkowicza
Milka26
Agast spoznione zyczenia urodzinowo rocznicowe , trzymam kciuki za malego lobuziaka
)
ASsencja to Ci sie noc trafila odsypiaj
Eagle tak jak pisze Kajdusia Asia moze sie zrazic reakcja innych dzieci My uczulalismy na to inne dzieci i mowilismy Olafkowi ze jak zobaczy placzacego malucha to ma mu przypomniec ze mama po niego przyjdzie a on ma sie teraz bawic. No i przez pierwszy tydzien biegal szukac placzacego malucha zeby go pocieszyc a w czwratek wieczorem sam sie rozsypal.... Doczytalam o naszym niedoszlym spotkaniu
) nawet nie zauwazylam ze jestes z Krakowa
Mamakubulki gratuluje udanego pobytu w klubie. W klubie do ktorego maja kolezanka zaprowadza swojego msyka maja zasady ze nie przyjmuja zakatarzonych i kaszlacych dzieci jesli takie sie zdazy musza je odebrac w ciagu 2 godzin. Ona sie teraz martwi bo maly zawsze ma katar przy zabkowaniu. Zdjecia przesliczne . Kubus naprawde spi czy tylko sie takie zdjecie udalo?
Milusia zdjecia nadal nie zgrane
jak biegunka nadal macie? Gratuluje bezsmoczkowia. Eryk szczypie Olafa ale sie skubaniec nauczyl ze ma Olafa przytuluic zeby przeprosic wiec szczypie i od razu przytula. Dzis sie smialismy ze ma najpierw przytulac a potem szczypac
)
Zyrafka gdzie Ty pracujesz ? przedszkole szkola?
ASsencja to Ci sie noc trafila odsypiaj
Eagle tak jak pisze Kajdusia Asia moze sie zrazic reakcja innych dzieci My uczulalismy na to inne dzieci i mowilismy Olafkowi ze jak zobaczy placzacego malucha to ma mu przypomniec ze mama po niego przyjdzie a on ma sie teraz bawic. No i przez pierwszy tydzien biegal szukac placzacego malucha zeby go pocieszyc a w czwratek wieczorem sam sie rozsypal.... Doczytalam o naszym niedoszlym spotkaniu
Mamakubulki gratuluje udanego pobytu w klubie. W klubie do ktorego maja kolezanka zaprowadza swojego msyka maja zasady ze nie przyjmuja zakatarzonych i kaszlacych dzieci jesli takie sie zdazy musza je odebrac w ciagu 2 godzin. Ona sie teraz martwi bo maly zawsze ma katar przy zabkowaniu. Zdjecia przesliczne . Kubus naprawde spi czy tylko sie takie zdjecie udalo?
Milusia zdjecia nadal nie zgrane
Zyrafka gdzie Ty pracujesz ? przedszkole szkola?
mama kubulki
jej,robie fotoksiazke z fotkami rodzinnymi, bo kupilam mega tani groupon za 25 zł o wartosci 120 ;0 i mam czas tylko do przyszlego tygodnia, a na to potrzeba tyyle czasu, jak robilam fotoksiazke ze zdjeciami slubnymi to siedzialam przy komputerze przez 3 dni od switu do nocy, eh ale juz mam dosc ide spac
))))
jutro lecimy do złobka,trzymajcie kciuki dziewczyny blagam!!!!!!!!
Milka naprawde spi
usnal w samochodzie, jak wracalismy z sesji zdjeciowej, byl taki wymeczony, ze nawet nie drgnął jak go rozbieralam, ale potem jak juz sie chwile przespał,chcialam go przelozyc do pudełka tekturowego, zeby zrobic jeszcze fajniejsze fotki na spiocha to sie obudzil i juz nie usnał niestety
Asnecja wciaz trzymam kciuki b. mocno
kolorowych snow babeczki
jutro lecimy do złobka,trzymajcie kciuki dziewczyny blagam!!!!!!!!
Milka naprawde spi
Asnecja wciaz trzymam kciuki b. mocno
kolorowych snow babeczki
reklama
Druga 
Miłego dnia!!
A dziekuje, dobrze
W koncu sie wyspałam 
Daj znać jak po KTG
Jak Ty się czujesz?? Jakieś oznaki, czy jeszcze nie??
Miłego dnia!!
pierwsza :-)
zaraz sie zbieramy i jedziemy na ktg.
mama kubulki zdjęcia boskie!!!
Asencja jak mineła nocka?
A dziekuje, dobrze
Daj znać jak po KTG
Jak Ty się czujesz?? Jakieś oznaki, czy jeszcze nie??