reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

butterfly- ja nie daję tych herbatek wogóle, tam jest przerażająca ilość cukru. Mój pije soczki dla dzieci z tym że ja rozcieńczam, pół na pół wodą albo wodę pije lub wodę kubuś play malinową też rozcieńczam

reklama
witajcie Kochane!!
a My dziś pospaliśmy UWAGA do 8!!!:szok: pierwszy raz od kiedy się ten mój łobuz urodził chyba hehe.

agast - i jak? bez gipsu?
lena, Agi - jak dziewczynki? zdrowe już? gorączki poszły precz?
mama_kubulki - te zdjęcia to rewelacja, normalnie słodkości:happy:
mi_mi, Asnecja - jejku ale Wam zazdroszczę:) jeszcze pare dni i macie znowu przy sobie takie piękne rózowe i grzeczne i niewinne dzieciaczki:happy: Powodzenia Kochane
emalia - kurcze Ty to niezły remont robisz... A ten, tą zalaną sypialnię też sobie zrobisz??:-)
Koriander - Kochana ty to masz serio śpiochów... a ja taka dumna,że do 8 spaliśmy hehe

wszystkim dzieciaczkom, które jutro idą do szkoły/przedszkola/żłobka- spokojnego roku, a mamusiom mało stresu!!

butterfly ja od urodzenia podaje zwykla herbate rumiankowa lub z lipy lub z czarnego bzu, a teraz ostatnio mala zasmakowala w earl grayu parze sobie slaba i ze mna wypija pol kubka
zyraffka super ze wyniki dobre!

DZIEWCZYNY JAK ZDJAC SKORE Z PAPRYKI?? PARZYC CZY JAKOS W PIEKARNIKU ktoras z was kiedys pisala

no właśnie u nas wodą to może popluć ewentualnie, a z soczkami to u nas jest tak że młody ma alergię na jabłko i banana a większość soczków ma albo jedno albo drugie... marchewkowy wciąga ale niedługo się pomarańczowy zrobi od tego... i uwielbia herbatkę koperkową tak mu z maleńkości zostało, szukam jakiś fajnych herbatek owocowych lub ziołowych żeby miał jakąś różnorodność :D

OOO koriander właśnie zioła...!

Hej
Dawno nie pisałam chyba ;P

U nas przygotowania do zerówki pełna parą, Hania przeniesiona do pokoiku i nie moze sie doczekac jutrzejszego dnia:-D, a chlopaki od wczoraj spia w jednym :-)
A tak to u nas po staremu ;]
Dennie sie dzis czuje jakos;/ kawa nie pomaga wrrrr.....

Witam!
U nas przygotowania do szkoły i do przedszkola też ida pełną parą starszą chce przenieść do nowej szkoły i dziś mam spotkanie z drektorką stresuje się jak głupia mam już dość tej szkoły co chodziła a jak jej gdzie indziej nie przyjmą bo to inny rejon to bede i ja i ona męczyć sie w starej ble:no:
Widze że nasze brzuchatki bardzo blisko powitania dzieciaczków super:-)
Zdrówka dla chorowitków:tak:
A jeszcze bym zapomiała jaką mieliśmy w nocy przygode my mieszkamy na górze a na dole mamy drzwi i jest tam małe okno było uchylone i ktoś je w nocy wyrwał:szok:mąż zleciał na dół ja za nim ale nikogo nie było bajzel doniczki potłuczone okno sie nie chciało zamknąć trzeba je teraz naprawić no i do rana prawie już usnąć nie mogłam bo się bałam że się ktoś włamie masakra co za kraj:no:

Perfecta zlota kobieto DZIEKI!!! Papryczki cmok-cmok :-D:-)

Agi daj znac co u Polci?? Buziaczki dla was!

Kajdusiu tego polskiego nr juz nie uzywam, cos mi doszlo od ciebie ale juz nie moge odczytac..:-(

a co tu tak cicho?
Witam
byłam dzis z maluchami u lekarza, mamy kolejne leki, Kuby kupki już opanowane:) ida nam zęby;/ a wysypka znów szaleje:/

co te moje dzieci wyrabiaja to masakra!!!połozylam sie na podłogę a oni we 2 odsłonili mi bluzke i robili na brzuchu pierdziuszki ustami:D(czasami gryząc) a tak się śmiali że aż czkawki dostali:) malinki ktore dostali od babci tak jedli że nawet okruszki z podlogi pozbierali:p
no a ja od moich dzidziusiów sie zaraziłam i tez jestem chora:/
czytałam Was tak w częściach że juz nie pamietam:/

ach co do picia to ja robię im cherbatke malinową(meggggaaaaa iloscci)taka w saszetkach albo melisę z rumiankiem i mietą:) a te dla dzici są podobno nie za dobre skoro alergolog kazała odstawic...sama woda jest blee ale po woli ich do niej przekonuje:) 9ani tyle pija że masakra!!!!!!!) w nocy musze zmienać im 3 razy pieluchę bo wszystko przesikaja!!!do tego kupiłam z pampersa że może bardziej chłonne, ale nic z tego zadna pielucha nie wytrzyma bliźniakowego sikania:D (na sama noc 2l dla nich to mało!!!+jeszcze to co w dzień...) pijaki:p hehe

reklama
Gosiu- mam nadzieję ,że wam się jednak wszystko ułoży
Zyraffka- super ,że wyniki Łukaszka dobre
Ola- no co ty!!! Na suficie maly zaciek widać ino tylko. Już brakuje nam kasy na to co rozwalone :) Może za rok , może za dwa. Powoli damy radę, tylko zeby zdrówko i pieniazki były :)
Bbuterfly- A ja daje Jasiowi raz herbatke, raz Kubusia, raz Bobovite lub Gerber a raz piwo [he he żarcik]
Ewelinka- współczuję przygody. Ja to bym chyba w życiu nie zasnęła ze strachu- taka panikara ze mnie :)
Milusia- ty masz fajnie z tymi łobuzami. Jasiek nie chce się ze mną bwaić ani przytulać. On nigdy nie ma czasu, ciąglę w biegu :) Współczuję chrób, obyście szybko się pozbyli.

Chłopaki zjedli i oglądają durną komedie na polsacie a ja nie ma siły nawet garów pomyć.

Miłego wieczorka

Do góry