reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie

mi-mi - wyrazy współczucia (*)(*) przytulam mocno
Asnencja - trzymam jutro kciuki za maluszka i ciebie!

Wpadlam na chwilę po dlugiej przerwie, nie mam kompletnie czasu na nic, teraz jak się szkoła zaczęła to jst jeszcze gorzej, muszę to jakoś sobie inaczej zorganizować.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i do usłyszenia:) wkrótce:)

Asencja - trzymam kciuki!!! :)

Zyrraffko
- mam nadzieje że Łukaszkowi szybko minie choroba a i też lepiej zacznie znosić żłobek... ja się właśnie tego obawiam, że jak mój pójdzie do przedszkola to zacznie mi chorować... ahh... co na to poradzić... taka kolej rzeczy

My po szczepieniu... mały dzielnie zniósł... nawet nie zapłakał tylko tak jakby zawarczał na panią że go za nogę trzymała ;) Pediatra jak zwykle nic nie powiedziała na ten temat, ale mały od 3 miesięcy waży 10kg i nic nie przybiera... ale to chyba to że on jest taki żywiołowy, spala tyle kalorii że szok... ciemiączko malusieńkie... kazała nadal podawać vit d3... poza tym wyszedł nam 13 ząbek, dolna lewa trójka... ale idą kolejne, przez co mały źle sypia w nocy... po za tym, to wszystko u nas dobrze. w sobotę wesele... ale jakoś tak mi się nie chce iść... jak pomyślę o samym jedzeniu to mnie trzęsie... bo pas trzeba zaciągnąć bo waga stoi i to bardzo długo!!!

Buziaczki robaczki!!! :)

Mi_mi wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny. Tulam mocno. Modlitwą jestem z Wami
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
witam

MIMi
kochanie tak strasznie współczuję;( (*)
Asnecja czekamy i trzymamy kciuki
Emalia kochanie wiem co to ból nerek bo mnie w lutym wieźli juz karetka do innego szpitala i prosto na stół operacyjny...takze wiem jak to bardzo boli, ja na pogotowiu to płakałam!!!dosłownie wylam!!!!!mogłam leżeć na podłodze i ją grysć tak bardzo mnie bolalo!no i niestety skończyło się operacją(juz 2 w moim życiu0 mam kamienie które zablokowały mi przewody moczowe i rozsadzało mi juz nerkę...takze kochana ja Cie nie proszę, ja Ci rozkazuje MASZ SIĘ BADAĆ!!!!!brac skierowania na usg, badania moczu!!!i to natychmiast!!!!!!bo to nie zarty!!
Koriander jakie slodkie kaloczki też takie chce<rozmiar 39:D-adres juz znasz>:DDDDDDDDDDDDDDDD:pPPPPPPP
Żyrafka kurczę nawet nie chcę myslec co przezywasz...ja na punkcie swoich dzeci mam chyba bzika i naprawdę bym tego nie zniosła, ale musisz być dzielna!!!a jak w pracy?na wizytę sie nie zapisujesz??
Kasiek super że mały taki dzielny:)to ja idę za Ciebie na to wesele!!!!!!!!!!!!!:))))hehe

zdjecia dzieciaków boskie:) juz wcześniej ogladałam ale nie byłam w nastroju na pisanie
Ciężarowkom spokojnych dni życzę:0

A ja zbieram sie do kupy:)wzielam sie za osobiste pożądkowanie moich spraw:) i dobrze mi z tym:p poznalam dziś wielu mądrych i doswiadczonych ludzi i choc dzień miałam zalatany, to był jeden z najfajniejszych w ostatnim czasie:) jakaś taka inna jestem:)-spokojniejsza moze...?:p
U Szymona dalej pod oczami wywala czerwone plamy...tak co parę dni...wrrr
dobranoc kochane, jeśli cos pominelam to przepraszam

Dobry wieczór:)

Witam po KTG.
Jest szyjka skrocona, jest rozwarcie - jutro mam rano przyjechac na czczo do szpitala i mam cesarke :)
Napisze jutro, jak juz bede mogla korzystać z laptopa :)

Asnecja super wiadomośc:) trzymam kciuki za Was:) No i świetnie że szpital blisko.

Zyraffka oj biedny Łukanio:(. Niech wszystkie choróbska uciekają.

emalia współczuje Ci i zdrówka życzę.

koriander super te kalosze:)

kasiek brawo dla Damianka że taki dzielny:)

Ostatnia edycja:
mimi bardzo mi przykro.......... wysylam Ci pozytywne fluidy, abys byla teraz bardzo dzielna!
zyrafka Kubuś tez chory......... trzymajcie sie , zdrowka zycze
koriander kalosze super! fajnie ze pamietasz o moich włosach ;) niestety sie nie kreca, ale mam taka szope na głowie, sa takie zniszczone, szorstkie, okropne, stosuje tone odzywki i czekam......
Asnecja z calej sily zaciskam kciuki ;)jutro (tzn dzisiaj) fajna data 09.09 ;) to sie chyba nazywa "imieniny miesiaca" ja sie urodzilam 03.03

Dzień dobry,

witam się po nocce takiej sobie Majusia często sie budziła w nocy, bo jej katarek przeszkadzał:-( mieliśmy jechać na wieś na weekend, ale w tej sytuacji zrezygnujemy, mam nadzieję, ze jej szybciutko przejdzie, na szczęście nie kaszle i gorączki tez nie ma. Wydaje mi się, że już jest trochę lepiej, bo już jej tak nie cieknie z noska. Kuracja czosnkiem i maścią majerankową najwyraźniej pomogła.

Lencja - dziękuje za troskę :*

Asnecja - myślami jestem dziś z Wami, oby szybko poszło, nie mogę uwierzyć, że już dzisiaj będziesz tulić maluszka :-)

eagle - fajnie, że się odezwałaś:-) mam nadzieję, że szybko wrócisz do laczności z nami:tak:

mi_mi - przytulam

zyrraffka - bardzo mi przykro, że Łukaszek tak źle znosi pierwsze dni, mam nadzieje, że szybko się zaaklimatyzuje, wyobrażam sobie jak ci musi być ciężko:-( a teraz życzę mu dużo zdrówka!!!

kasiulka - gratulujemy Hani pierwszych kroczków:-)

emalia - współczuje i dużo zdrówka!

koriander - wowwww, świetne te kaloszki!!!!!!:-):-) sama bym takie chciała:cool2:

Anik - przy dwójce i pracy to pewnie z organizacja trudno, ale dasz radę:-)

Kasiek - brawo dla dzielnego Damisia, kochana waga sie nie przejmuj, super laska z ciebie a wiem co mówię, w końcu na żywo widziałam;-);-) jak ruszysz w tańce to szybko weselne jedzenie spalisz:tak::tak: udanej zabawy!

milusia - świetne, że sie zawzięłaś i próbujesz uporządkować swoje sprawy, powodzenia!

Witam i ja.
Dzisiaj mi dziecko zaspało i musiałam ekstra jechać i zawieźć ją do szkoły.
Asencja- mocno trzymam kciuki :*
Gosia- zdrówka dla Majusi
Milusia- trzymam kciuki za pozytywne pozałatwianie twoich spraw. Wszystko się ułoży- zobaczysz. Zdrówka dla chłopaków.

Przyszło mi z sądu. Sprawę spadkową mam 29-ego i mam mega stresa.

Miłego dzionka.

reklama
Dzien dobry :tak:

gosiagro zdrowka dla Majusi! mam nadzieje ze dzis lub jutro sladu po katarku nie bedzie. :tak:
Kasiek dzielny Damis kochany!:-)
milusia od razu widac ze energia ci wraca jak masz cos do roboty! Nie dla ciebie siedzenie na tylku i patrzenie w sciany :cool2:
Kasiek ty nie mysl o jedzeniu tylko o dobrej zabawie! grrr i gdzie ty tego pasa chcesz zaciskac?? chyba masz na mysli o-paske na glowe??:-D Zrob sobie jednodniowy post to bedziesz mogla jesc bez poczucia winy :-p Baw sie dobrze kochana

Do góry