reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ciekawe jak tam Asencja:-)

milusia - uporządkuj wsio raz a porządnie!! powodzenia!
Gosiagro - zdrówka dla Majuni.

A Jagoda jeszcze ma trochę katar ale już mniejszy. A dziś się obudziła z dobrym humorem i zostałam obudzona buziaczkiem:happy: a teraz dzikuje i nie chce mi dać nic napisać hehe

reklama
mi_mi trzymam kciuki zebys wytrzymala do soboty

zyraffko wspoczuje buntu Lukaszka, niestety na to nie ma rady, musicie przez to przejsc

Gosiagro, ola zdrowka dla dzieciaczkow

Kasiek nie wymyslaj tylko ciesz sie, ile ja bym dala zeby isc na wesele ale niestety mnie niedlugo porodowka czeka

Emalia wiadomo co to jest? czy na wyniki czekasz?

Dzięki dziewczyny! będę się bawiła do białego rana... hehe... ciekawe czy wytrzymam długo... ślub dopiero o 19 więc na sali o 21... :) fajnie co?

Idę robić obiadek dla moich głodomorków! później przychodzi do mnie koleżanka z Gracjankiem, ta co ze mną rodziła (jest w 14 tygodniu ciąży z kolejnym synusiem)... tak się złożyło że od tygodnia jest moją sąsiadką z klatki obok ;) a wieczorkiem wpadnie druga znajoma więc może strzelimy po jakim piwku ;)

Miłego dnia! :)

Witam si.e

Jak tam nasze brzuchatki?????

Przepraszam ale nie nadrabiałam, za duzo :( a dzieciaki mi nie dają, połowe zabawek im schowałam bo nie ma kto tego sprzątać! :no:
No i mamy 9ego ząbka:tak: :-) górna lewa czwórka wreszcie sie przebila :-)

reklama
Łukaszek już lepiej, robił dzisiaj 3 kupki. Wydaje mi się, ze to nie jelitówka, prawa dolna piątka się przebija i ślinotok- pewnie rozwolnienie z powodu ząbkowania.

Ja idę w poniedziałek do gina, ciekawe co powie:eek:

Mężulek dzisiaj przyjeżdza:-)szkoda ze do pracy jutro muszę iść :-:)-:)-(

asencja pewnie tuli już maluszka:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry