reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lila tez czasami zgrzyta. nam lekarka mowila ze to normalne u dzieci bo po pierwsze zeby sa czyms nowym w buzce a po drugie kosci szczeki w tym okresie sa poddawane naciskowi rosnacych zebow i to zgrzytanie jest odruchem - reakcja. Mowila zeby zwracac uwage czy nie zgrzyta za duzo np non stop kilka godzin w nocy to moze byc u dziecka objawem lambiozy (chyba tak sie to pisze)

nie, nie, nie zgrzyta w nocy, ani non stop tylko jak sobie przypomni ;-)

reklama
Witam:)

Po ponad roku przerwie pisania na BB pojawilam sie:) mam nadzieje ze niektore z was mnie pamietaja?...Dlaczego nie pisalam bo tak jakos los sie potoczyl,ale czasami myslalam o was:) Dzis troszke czytalam i nadrabialam co u was,widze ze juz kolejne maluszki sie pojawiaja:)

Czy moge niesmialo do was dolaczyc?

p.s moze ktos mipodpowie jak ladnie dodac jakies foto albo suwaczek ze zdjeciem;) z gory bardzo dziekuje;)
Mam nadzieje ze bede mogla sie tutaj zadomowic:)

mimi - Przeogromne gratulacje!!!! Niech Oleńka da Wam wiele radosci i miłości!!!!A Wam samych pieknych chwil z Zuzią i Oleńką!!!! Wielkie buziaki dla Was!!!! Dobra robota mamuśka!!!!

Kasiulka - moja zgrzyta ale mi na złość tak o zabawy jak jej się przypomni.....
julia - witajta:)

a ja zła, zmartwiona i oryczana.....:-(mąż miał mieć urlop od dzisiaj i ma jak nie wiem co... o 3 w nocy jechał do roboty wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Witam:)

Po ponad roku przerwie pisania na BB pojawilam sie:) mam nadzieje ze niektore z was mnie pamietaja?...Dlaczego nie pisalam bo tak jakos los sie potoczyl,ale czasami myslalam o was:) Dzis troszke czytalam i nadrabialam co u was,widze ze juz kolejne maluszki sie pojawiaja:)

Czy moge niesmialo do was dolaczyc?

p.s moze ktos mipodpowie jak ladnie dodac jakies foto albo suwaczek ze zdjeciem;) z gory bardzo dziekuje;)
Mam nadzieje ze bede mogla sie tutaj zadomowic:)

Witaj :-)

No jasne, że możesz dołączyć :-)
Przypomnij mi z jakiej dzielnicy jesteś? Ja z Naramowic

Mimi - Kochana Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W końcu jesteście razem
!!! Buziaki dla Ciebie , Zuzi i najmniejszej Oleńki!!!! Kochana wracaj szybko do formy a Oleńka niech Wam rośnie zdrowo!

cześć,
dziewczyny ja tylko na chwilę z prośbą do Was o trzymanie kciuków za jutrzejszą rozprawę!!!! Zaczyna się o 11.30! ostatnie dni to jestem kłebkiem nerwów, niby sprawa wydaje się wygrana z mojej strony ale mam ogromnego stresa.Pierwszy raz w sądzie, wogóle nie mam pojęcia jak to będzie wygladać, na szczęście mam prawnika i wieczorem sie z nim spotykam i mam nadzieje ze on mi doda otuchy i powie że nie będzie strasznie. Boję się!! Zaewsze mój pracodawca wzbudzał we mnie strach ale wiem ze to ja musze teraz mu pokazać kto jest górą.
Proszę trzymajcie kciukasy!!!! jutro sie odezwie po rozprawie.

reklama
Do góry