reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dobry wieczór!!!!
koriander - bardzo ale to bardzo trzymam kciukasy...Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!!!!!
dorotka - świetny Ignaś!!!!
gosiagro - ulalala!!! Laaaseczka!!!!Swietnie wyglądasz!!!!
zyrraffka - no kochana, gratuluje wygranej!!!! Tyle szczescia!!!! Suuper!!!!

A to Polcia na jej ulubionym tronie!!!!

Załączniki

• DSCF0038.jpg
    DSCF0038.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 86
  • DSCF0374.jpg
    DSCF0374.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF0375.jpg
    DSCF0375.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Dobry wieczór!!!!
koriander - bardzo ale to bardzo trzymam kciukasy...Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!!!!!
dorotka - świetny Ignaś!!!!
gosiagro - ulalala!!! Laaaseczka!!!!Swietnie wyglądasz!!!!
zyrraffka - no kochana, gratuluje wygranej!!!! Tyle szczescia!!!! Suuper!!!!

dobry wieczor:) sliczna coreczka:) juz ladnie robi siusiu do nocniczka?:)

Dziekuje dziewuszki kochane te glupie dwa slowa "trzymam kciuki" a maja w sobie tyle energii!!! zreszta same wiecie, kazdej z nas co jakis czas sie przydaja :tak:
Mama jest juz w domu, zrobili badania krwi, rezonans, ekg i umowila sie na czwartek z anestezjologiem, bedzie miala biopsje pod narkoza i konsultacje pierwszych wynikow a za 3 tyg wyniki biopsji. W sumie nadal nic nie wiemy i to czekanie jest najgorsze..

Przepraszam ze nie wszystkim odpisze ale padam z nog

gosiagro Dawidek za kilka lat bedzie ogladal zdjecia z chrztu i bedzie bardzo dumny ze jego chrzestna tak pieknie w tym dniu wygladala! Udanej imprezy kochani! Sliczny fryz :tak:
dorotko Ignas przeuroczy, ja tak uwielbiam chlopcow z troszke dluzszymi wloskami a juz loczki mnie rozbrajaja :-) Jak kiedys bedziemy miec synka to koniecznie z loczkami :-p A ty bardzo sie zmienilas od czasu torunskiego spotkania, wygladasz jakos pewniej siebie i tak kobieco, chyba macierzynstwo ci sluzy:tak: Mam nadzieje ze uda sie znalezc prace, a w Toruniu bylyby jakies szanse?

Milka ty to masz ciacha! Piekna sesja, swietne "retro" stroje, a w czworke wygladacie przeuroczo

Agi Polcia na tronie przebila wszystkie dzisiejsze zdjecia (nawet twoje gosiu :-D) Oj kiedys cie bedzie scigala za wstawianie takich fotek :-p

Perfecta oby zelazko pomoglo (bo to chyba preparat z zelazem?) i niech juz Jasiu piekny i wyprasowany dalej z miotla lata :laugh2:

Zyraffka widze ze los do ciebie sie usmiechnal :-Dco za fart paczka czipsow moze warto sporbowac w weekend a noz jakas kinder-niespodzianka sie trafi na dokladke ;-)

Julia nie przejmuj sie co mowia inni Melcia slicznie wyglada i ciesz sie ze ladnie je, jesli ma zdrowa diete a troszke wiecej wazy to na pewno jej nie szkodzisz. A kim ty jestes z zawodu jesli moge zapytac ?

ewelinka to widze mega dlugi weekend sie szykuje

nadika ochlonelas troche? ja polecam zajecia jogi lub medytacji na takie stresy w moim przypadku niestety medytacja nie dziala ale podobno jestym w tych 2% ktore nie potrafia medytowac, moze u ciebie zadziala i zapomnisz o glupim dziadzie

emalia ty pewnie tez juz nie mozesz sie doczekac odrobiny spokoju w domu, widac juz koniec remontu?

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewuszki kochane te glupie dwa slowa "trzymam kciuki" a maja w sobie tyle energii!!! zreszta same wiecie, kazdej z nas co jakis czas sie przydaja :tak:
Mama jest juz w domu, zrobili badania krwi, rezonans, ekg i umowila sie na czwartek z anestezjologiem, bedzie miala biopsje pod narkoza i konsultacje pierwszych wynikow a za 3 tyg wyniki biopsji. W sumie nadal nic nie wiemy i to czekanie jest najgorsze..

Przepraszam ze nie wszystkim odpisze ale padam z nog

gosiagro Dawidek za kilka lat bedzie ogladal zdjecia z chrztu i bedzie bardzo dumny ze jego chrzestna tak pieknie w tym dniu wygladala! Udanej imprezy kochani! Sliczny fryz :tak:
dorotko Ignas przeuroczy, ja tak uwielbiam chlopcow z troszke dluzszymi wloskami a juz loczki mnie rozbrajaja :-) Jak kiedys bedziemy miec synka to koniecznie z loczkami :-p A ty bardzo sie zmienilas od czasu torunskiego spotkania, wygladasz jakos pewniej siebie i tak kobieco, chyba macierzynstwo ci sluzy:tak: Mam nadzieje ze uda sie znalezc prace, a w Toruniu bylyby jakies szanse?

Milka ty to masz ciacha! Piekna sesja, swietne "retro" stroje, a w czworke wygladacie przeuroczo

Agi Polcia na tronie przebila wszystkie dzisiejsze zdjecia (nawet twoje gosiu :-D) Oj kiedys cie bedzie scigala za wstawianie takich fotek :-p

Perfecta oby zelazko pomoglo (bo to chyba preparat z zelazem?) i niech juz Jasiu piekny i wyprasowany dalej z miotla lata :laugh2:

Zyraffka widze ze los do ciebie sie usmiechnal :-Dco za fart paczka czipsow moze warto sporbowac w weekend a noz jakas kinder-niespodzianka sie trafi na dokladke ;-)

Julia nie przejmuj sie co mowia inni Melcia slicznie wyglada i ciesz sie ze ladnie je, jesli ma zdrowa diete a troszke wiecej wazy to na pewno jej nie szkodzisz. A kim ty jestes z zawodu jesli moge zapytac ?

ewelinka to widze mega dlugi weekend sie szykuje

nadika ochlonelas troche? ja polecam zajecia jogi lub medytacji na takie stresy w moim przypadku niestety medytacja nie dziala ale podobno jestym w tych 2% ktore nie potrafia medytowac, moze u ciebie zadziala i zapomnisz o glupim dziadzie

emalia ty pewnie tez juz nie mozesz sie doczekac odrobiny spokoju w domu, widac juz koniec remontu?

Kochana z zawodu jestem technik obslugi turystycznej hehe,nigdy niepracowalam w tym zawodzie;p

Cześć,
wpadłam tylko życzyć wam miłego weekendu, my zaraz wybywamy na wieś, jutro chrzciny mojego chrześniaka:-):-)

dorotka - piękne loki Ignasia, bardzo mi sie podobaja:tak: a z Ciebie to sexi mamuska:-)

agi - no Polcia to wymiata:-D:-D:-D:-D świetna jest:tak:

Do napisania w niedzielę, papa

Witam

Koriander
kciuki dalej są, oby wszystko było ok...jeju jaki stres!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Gosiagro pieknie wygladasz, udanych chrzcin;-)
Milkadziękuje, zdj sliczne!!!!!!!!!!!!!A Oliś słodziak że ojojojo:-)
Zyrafkagratuluje i zazdroszczę wygranej:-D
Dorotka Ignaś maly przystojnaczek
Agi Polusia to ksiezniczna na tronie:-D
Kasiulka niby wagowo do 18kg ale chłopcy mają 11 i juz za ciasne się rozbia z resztą 4 sa za malo chłonne dla moich pijaków:-D
Asnecja super ze na razie nie ma zazdrości Krystianka, miejmy nadzieję że będzie dobrze jak zostaniesz sama...
MiMiA jak Olusia?Zuza już robi tuli tuli??:-D

Uciekam bo maluchy marudzą/zęby

reklama
Hejo:tak::tak::tak:

Ale super dziewczynka a ta gazeta wymiata:-D:-D:-D

Trzymamy dalej kciuki żeby wyniki były dobre.
Uciekam bo maluchy marudzą/zęby
Mój dostał dzisiaj nurofen bo nie idzie wytrzymać a idą mu dolne dwójki.

Ale z Ciebie laska!!!:tak:
Sunio cudny:tak:
iwkaa :-D:-D uczuciowość nic złego

cholerka nie było białej czekolady, kupiłam mleczną i na pocieszenie chipsy małe hehehehe, moze gardło przestanie mnie boleć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a wy co tak wcześnie spać chodzicie???

Ja wczoraj poszłam spać prawie o 23 po czym o 0;30 nie spałam 1.5godziny Bo Kacper się budził i przychodził,a to pić mu się chciało a to siku a mój mąż jakimś dziwnym trafem nie miał kompletnie siły:-D:-D:-D:-D:-D:-D a taki mi nerwa ruszył:wściekła/y::crazy::eek:

A zawitałam z kawką;-)
Jutro kumulacja w totku 35 milionów :szok: w życiu nie puszczałam totka ale teraz się zastanawiam:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry