reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc Laski
ja juz po pracy ;)
dzis mamy impreze w domu z okazji 30urodzin mojego meza;) srebrny naszyjnik z sekretnikiem ktory mu kupilam, bardzo przypadł mu do gustu, a taak sie bałam, ze mu sie nie spodoba,bo to taki troche "babski" prezent, zdjecia w srodku wygladaja super, przy okazji sobie tez kupilam, tylko w kształcie serca a maz ma jajowaty, bo bardziej meski ;)

reklama
czesc Laski
ja juz po pracy ;)
dzis mamy impreze w domu z okazji 30urodzin mojego meza;) srebrny naszyjnik z sekretnikiem ktory mu kupilam, bardzo przypadł mu do gustu, a taak sie bałam, ze mu sie nie spodoba,bo to taki troche "babski" prezent, zdjecia w srodku wygladaja super, przy okazji sobie tez kupilam, tylko w kształcie serca a maz ma jajowaty, bo bardziej meski ;)

Milej imprezy zycze :)
Ja teraz mam tez problem, bo musze z okazji 30-stki mojemu cos kupic.
Taki prezent odpada :/ Moze mialas jeszcze jakies pomysly?

Iwka 25 n ie wygralam wiec zaszdzilam sie na 35v :)) wiec nie licz na wygrana :)) 5 trafisz bo 6 moja :))

Perfekta trzymam kciuki !! ech chyba sie spoznilam o pare godzin jak poszlo?

Asencja kladziesz go na boczku ? podloz cos pod gorne nogi lozeczka

Bylismy dzis na kawie u tesciowej Eryk nagle zaczal plakac i wyciagac do mnie rece i caly czas ogladal sie za siebie a wszyscy byli przed nim. I wiecie co po wyjsciu moj maz powiedzial to o czym myslalam , Eryk chyba widzial tescia podobno male dzieci widza duchy. Eryk plakal na jego widok byl w takim okresie kiedy wszyscy malo widywani a do tego starsi powodowali u niego panike a moze on przyszedl popatrzyc na nas w komplecie bo zadko nam sie to teraz zdaza. W kazdym razie jutro jedziemy na cmentarz zapalic znicz

AAAAAAA i teraz ja prosze o kciuki jak dobrze pojdzie to moja chlop od 17 pazdziernika wroci do zawodu za porzadna kase i na okreslonych zasadach a nie tak jak teraz co sie komu dzis uwidzi. Dyzury po 24 godz ale 10 w miesiacu wiec w sumie wkoncu bedzie w domu bo nocek jakos nigdy nie liczylismy nawet jak pracowal po 12 godz. No i zdecydowal ze w czerwcu ponownie podchodzi do egzaminu bo teraz oblal zadalo tylko 5 osob na 40 . Wiec na wiosne oboje sie uczymy bo ja wlasnie zapisalam sie na podyplomowke ciezkie czasy nas czekaja dobrze ze to tylko rok

Milka Jas zachowywal sie podobnie po smierci mojego dziadka, bylismy tylko z siostra w domu a on patrzac na otwarte drzwi wyciagal przed siebie rece i sie usmiechal
obie z siostra pomyslalysmy o tym samym, ze dziadzia przed pogrzebem przyszedl na nas popatrzec
Jas lubil swojego pradziadka

Eryk tez lubil ale musialo uplynac troszke czasu od wejscia musial sie przyzwyczaic do "nowej" twarzy jakos super czesto go nie widywal

Bry pierwsza ;P nic dziwnego ta godzina :dry:
"jak dobrze wstać skoro świt..." :-)

Wstaliśmy kolo 5:45 ale ja nie jestem jakaś padnięta;-) przed 7 dzieciaki juz byly poubierane, i jadły sniadanko gdzie zawsze o tej godzinie wstawalismy dopiero ;P
Do tego dzieciaki wstały i kaszlą:nerd::confused: zabrakło mi słow... :dry: :no:
M spi po nocce, odsypiac bedzie caly dzien ;] do 16 bo potem znow do pracy ;]
Na obiad skrzydełka pieczone z ziemniakami i surówką;P takze ziemniaki obrac tylko i surówka. a skrzyedlka do piekarnika:tak:
W nocy znow mysz mnie o 1 obudzila,no jak ją spotkam to jej ogon z d**y urwe :happy: :-D hehehe

Milka az mi ciary przeszły a kciuki zacisniete;)

Asnecja co ja moge Wam poradzic , jak Gaja miała ostatnio katar to nałóżeczku powiesiłam w gazach rozgnieciony czosnek i powiem ze szczezrze szybko przeszedł!!musisz duzo wyciagac gili i duzo niech chodzi;)

reklama
Milka az mi ciary przeszły a kciuki zacisniete;)

Asnecja co ja moge Wam poradzic , jak Gaja miała ostatnio katar to nałóżeczku powiesiłam w gazach rozgnieciony czosnek i powiem ze szczezrze szybko przeszedł!!musisz duzo wyciagac gili i duzo niech chodzi;)

Zgadzam się z Leną i piszę o tym cały czas. Czosnek przy łóżeczku to najlepszy sposób na zatkany nosek.
Asencja Kochana może skonsultujcie to z innym lekarzem? Bo mnie się wydaje że jakby miało samo przejść to już by przeszło. Jak chcesz dam Ci namiary na świetną pediatrę w Luxmedzie. Kochana przytulam mocno Was ! I oby szybciutko przeszło./

Dziewczynki ja tylko na chwilkę wpadłam bo piękna pogoda i wyruszamy do lasu zaraz. Chciałam podziękowac za kciuki. Pod koniec września beda wyniki więc jeszcze nie puszczajcie tych kciuków:p Mąż nie powiedział jednoznacznie czy dobrze czy zle mu poszło.
Chciałam się pochwalic że dzisiaj pojechałam z rańca na bazarek iiii udało mi się kupić górę super rzeczy Kupiłam zestaw małego sprzątacza z wózeczkiem szczotkami , szufelką wiaderkiem mopem za 20 zeta:) Jasiek własnie szaleje:p:p:p
Kupiłam dresik piękny niebiesko- szary nike za 8 złotych. Buty adidas z seri toy stor za 20 złotych:) trampki adidasa za 7 , buty bartka za 4 Tygryskowe spodnie jeansy za 7 i kilka rzeczy innych :) Jestem bardzo zawodolona./ Już dawno nie byłam na "łowach" :)

Do góry