• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam w pierwszy dzien mojego pierwszego weekendu po przepracowanym tygodniu J

Eagle – mamy własciwie wszystko co potrzeba żeby normalnie mieszkac i funkcjonowac. Z czasem zakupimy rózne inne rzeczy przydatne do mieszkania. Kuchnia jest prawie skonczona tylko czekam jeszcze na reklamowane fronty, pomalowanie scian i wymierzenie przez mojego Szwagra sciany bo nad zlewem beziemy mieć szybe – teraz jest to na czasie i fajnie wygląda, a jak się nachlapie wodą to wystarczy wytrzec... ale nie będę się rozpisywac :) Brakuje TV, stolika pod TV, stolu jadalnianego z krzeslami, lamp, lustra w korytarzu... także takie rzeczy bez których można zyc ;) no ale pomalu z czasem jak pieniazki przybeda to będziemy się zaopatrywac w rozne domowe gadzety ;) Na razie można spac, gotowc i korzystac z łazienki także jest spoko. To tyle jeśli chodzi o DOM, a nie wspomne o ogrodzie.... hehe

Dzis Basia znowu przespala całą noc!!! Spala od 21:30 do 6:30! PIEKNIE!!! :)

reklama
Hejka
U mnie Daniel na antybiotyku, i jakos podczytuje was ale weny brak,niewiem co pisac a i tez cisza tu ostatnio ;]
Hania w szole szaleje, pilna z niej uczennica, pania ja ostatnio pochwalila, ze jest jak szesciolatka a nie piecio latka:tak: oby tak dalej

koriander &&&&&&&&& :***

Witam się w tą ssstraszna pogodę!!!!
Jasiek bawiocha się a ja z kawusią do bb zasiadam:)
Przede wszystkim!!!
Kolenderko jesteśmy dzisiaj z Wami całym naszym wielkim serduchem!!!! Ja o 3 odmówiłam koronkę w intencji dobrych wyników Twojej Mamusi!!! Kochana trzymajcie się a my się modlimy i kciuki trzymamy najmocniej jak potrafimy!
Gosiu- Kochana zdróweczka dla Ciebie!!! Olbasik jak masz zrób a odkazisz całe mieszkanko. A na noc koniecznie czosnek i cebulke do sypialni. Przytulam Cię Chorowitko i Zdróweczka życzę !!!!
Eagle
- Kochana no to macie weekendzi pracowity:)
Milusia- Kochana przytulaki dla Ciebie opgromne!!!!!!! A co do remontu Kochana to daj CHŁOPAKOM po pędzlu i farby i rach ciach zobaczysz jak Ci pomalują!:) Buziaki dla Was!!! Jak Ty sie masz Kochana?
Izia- Kochana trzymam kciukasy aby konflikt z babcią poszedł w siną dal a Wy byście mogli kontynuować remoncik
Kajdusiu- hehehehe Ja to wiesz taka wrózka synoptyk jezzzdem:):*
Lenka- Jak zdróweczko????
Kasiek ŁER AR JU MAJ DIRRRRRRRR!!!

Powiem Wam że nawet się ciesze że dzisiaj taka pluch bo w końcu sobie wszystkie porządki dokończę:)

Witajcie
Koriander- łączę się z Wami myślami i sercem i mocno trzymam kc1iui111111@@ za Twoją mamę (Gosiak jak widzisz potwierdziła :tak: )
gosiagro- zdrówka, nie daj się chorobie, a kysz, a kysz

R w pracy, Piotrek w przedszkolu, ja mam dziś wolne w pracy, może wreszcie dom ogarnę (z Waszą pomocą :-D:-D)

Ostatnia edycja:
kajdusia wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji 5tych urodzinek :-) u nas tez niedlugo juz ;-)
Perfekcia i jak ci idzie sprzatanie:? ;-)
koriander bedzie dobrze... :*

Ja ide ziemniaki obrac na obiad i na jutro na knedle ;] no i marchewke zrobie do obiadu na dzis... ;]

kajdusia wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji 5tych urodzinek :-) u nas tez niedlugo juz ;-)
Y... Wy jesteście dobre z tą kontrolą suwaczków :-) Uodziny miał 2 tygodnie temu, chyba od tego czasu nie byłam na bb :zawstydzona/y: Zaraz zmienię suwaczek...
Ale baaardzo dziękujemy....

Perfekcia- co teraz sprzątasz? Bo ja mam zamiar też zacząć i chcę tak jak Ty :-D:-D na czy czte ry :-D:-D

reklama
Witam w pochmurny, jesienny dzień :(
Gosiu- życzę kochana dużo zdróweczka. Oby Ci szybko przeszło:tak: Moja siostra jest w 12-ym tygodniu. Na płeć jeszcze chwilę poczekamy, aczkolwiek jest nastawiona na syna ( wszystko przez wróżby rodzinne, które do tej pory spełniały się w 100%):-)
Aisa- gratuluję przespanej nocy!!!
Milusia- nie gniewaj się ,ąle to nie za szybko aby dzielić cioci majątek? Poza tym chyba trzeba sprawę założyć.
Liza- zdrówka dla Danielka.
Koriander-
trzymam kciuki mocno, mocno

A ja dzisiaj obudziłam się o 3-ej w nocy i musiałam zwymiotować. Nie wiem kurde od czego. W moim stanie psyhiki od razu szukam najgorszego.Nie wiem czy od smażonych kopytek, piwa, czy tabsy anty. Masakra. Teraz jest ok. Nie mam żadnych dolegliwości. Ach...ide kawusie wypić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry